Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiris

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Addig 2012.11.20 12:43:13
„Csak az az egyetlen csillag változott, ott a vezérlőterem képernyőjén, a fejük felett. Sárgás színe egyre világosodott, és mert tudták, hogy erősödnie kell, úgy érezték, minden következő szolgálatra – nem volt értelme más egységben mérni a nem létező időt –…..
Hiris 2012.11.20 19:24:39
@Messzi Vetek: Lájk!
Valahogy úgy voltam eddig ezekkel a kormányozható slot-carokkal, mint a címben idézett, viccbéli bácsika. Mert ugye már maga a slot-car elnevezés is arról szól, hogy a kocsikat egy vájatba illesztett vezetőpöcök tartja a pályán. Így hát nem lehet kormányozni, csak váltószerűen…..
Az új médiatörvény elfogadása miatt aggódók a napokban olvashatták a rendkívül megnyugtató hírt, miszerint L. Simon László, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke az MTI-nek elmondta: a médiatanács csak a fokozatosság és az arányosság elve alapján szabhat ki…..
Kissé sokkoló hírt olvastunk tegnap a Hollywood Reporter és a Deadline Hollywood villanyújságjában: a TNT levágja az aranytojást tojó tyúkot, és a következő, hetedik évaddal befejezi Kyra Sedgwick Emmy- és Golden Globe-díjas sorozatát. Az utolsó nekifutás a hatodikhoz hasonlóan…..
A Paulheim névbe elég gyakran akadni Budapesten, mert egy valódi építészfamíliáról van szó. Ha hinni lehet az ingatlanosnak - márpedig nekik mindig hinni lehet -, akkor Paulheim Ferenc Budapest főépítésze volt. Tudom ciki, de én ezt nem tudtam róla. Ha igaz, akkor érdekes…..
  Miként a Városban blog is megírta, új látványtervek kerültek fel a Budapest Szíve programról (a korábbiakat itt tekinthetitek meg). Ott a Kiskörút látványterveiből szemezgettek, itt most a szintén frissen kikerült Március 15-e teret nézegethetjük.     Ami…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
Hiris 2010.03.10 10:53:55
@gyvy: Könnyen mondod, hogy szakadjon le a p rendszám-témáról... Itt ez a rosszindulatú önjelölt rendőr, aki, ki tudja miért, feltétlenül fogást akar találni valamin. Úgy érzi, a p rendszám használatán talált. De vajon belegondolt és te belegondolsz abba, hogy amennyiben igaza lenne (mint ahogy nincs), nem a túrán és a túra résztvevőin állna bosszút, hanem csak és kizárólag a p rendszám tulajdonosát fingatná meg? Azt, aki önzetlenül bedobta a közösbe a p rendszámát, hogy v.ki más hazahozhassa a kiszemelt autót?
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Hiris 2010.03.09 10:09:02
@hair iz on ford: Mit pörögsz, mit vered magad? Mi bajod van, mi közöd?! Mit önkéntes rendőrködsz te itt? Miért akarsz másokat felnyomni? Hogy jössz te ehhez? Remélem, egy műfogsorát csattogtató, bepelenkázott vén fasz vagy, különben nincs mentséged erre a letűnt korokat idéző viselkedésre. Neked semmi se ciki?!
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Hiris 2010.03.04 13:38:54
Hiris 2010.03.04 14:14:04
@Csumpi Hálidéj: Komoly, valami helyi lap ráizgult a sztorira és ott pörögnek:-) Egyelőre mást nem üzentek, ill. még annyit, hogy amint magukhoz térnek, természetesen bejelentkeznek, fotókkal.