Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomkófickó

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ami a szexet illeti… valahogy megjátszotta magát: mintha valamilyen szerepet alakítana” – következő mesélőnknek a tegnapi poszt kapcsán jutott eszébe saját kalandja. Nem merül el a rejtélyes női pszichében, pusztán levonja a rá vonatkozó következtetést.…..
Mit lehet tenni, ha párunk nem akar közös fedél alá cuccolni velünk? Következő sztorinkból kiderül, hogy a családi fészek néha nagyobb vonzerővel bír, mint a barátnő lakása. Levélírónk nem egy másik nőre, hanem másik lakásra féltékeny.   Csaj vagyok, 25 éves –…..
”Már együtt voltak, vagy 3 éve, de a pulóveren-simogatáson kívül semmi nem történt” – következő beszámolónkból kiderül, hogy nem mindenki a hormonok rabszolgája. Történetünk főhőse egy igen vallásos fiatalember, akire a legjobb nők nyomulnak, de felvértezi…..
tomkófickó 2010.03.19 13:28:08
@csillag×: öszintén válaszolva neked hogy zavart-e a dolog? eleinte még igen, kudarcként éltem meg, képzeld még majdnem sírtam is .Jó átvitt értelemben gondoltam a sírást :) Volt pl. úgy 22 éves korom körül amikor eljutottam arra a szintre is hogy most már nem érdekel hagyom az egész dolgot a fenébe, most már nem érdekel a szex. :) Még az is megfordult a fejemben hogy lehet ezt a sorsot kaptam és kész. Az volt bennem, hogy én kezdetben talán még görcsösen akartam a szexet. Bizonyítani is a haveroknak hogy nekem is megvolt. :) Aztán szerintem ezt észrevehették rajtam a csajok ez lehetett a bibi. Mármint a görcsös akarást. De lehet csak én voltam a béna, hogy nem tudtam őket ágyba csábítani, vagy nem jó módszerrel próbálkoztam, de ezt sosem ismertem be még mai napig sem hiú vagyok , mint egy igazi oroszlán jellem. :) De megtanultam nyugodt maradni és kivárni és nem siettetni a dolgokat. És aztán összejött. Igaz ebben az esetben nem én hanem a lány volt a kezdeményező :).
tomkófickó 2010.03.19 13:49:07
@Muha: a nő választ? erre már én is rájöttem. :) Egy férfi hiába pedálozik bármit megtehet még csillagokat is lehozhat az égről, ha egy nőnek nem tetszik abból nem igen lehet semmi. Ha egy nőnek viszont bejön egy férfi akkor gyakorlatilag semmit sem kell tennie a férfinak és megkaphatja a nőt. Hm én mindig irigykedek ezekre az utóbbiakra...
tomkófickó 2010.03.19 14:33:26
@FlybyWire: hát igen az a kapcsolatom is interneten kezdődött és végülis mindketten együtt voltunk a kezdeményezők de inkább ő, ezért is írtam, hogy a saját tapasztalat, hogy a nők választanak.
Hajni összejön egy kedves sráccal, és minden oké. A szép folytatásnak szinte semmi akadálya nem lenne, ha a fiú nem őrizne egy súlyos titkot. A rejtélyről hamar lehull a lepel, de inkább maradt volna rajta, ugyanis szemet bántó és fület sértő rémlátomás az! Most megismerheted…..
tomkófickó 2010.03.16 12:21:23
@tuli _: mindjárt eljutunk odáig, hogy túl igényes volt a nő, csak a poszt írójának nem tetszett :)

hát igen szerintem is kiborult a bili amiatt mert csak késöbb valotta be a srác hogy van barátnője (mikor már lefeküdtek ) + a féltékenység is szólhatott belőle.
tomkófickó 2010.03.16 14:02:02
@Traktorka: hát lehet arra gondolt a srác, hogy bemutatja neki a állítólagos barátnőjét már ha tényleg igaz és összehozni egy 3 as partit :p :DD kíváncsi volt ő és a két csaj együtt mire mennének... :D
Kínos incidens beszámolója következik: Tom mindig is higgadt típus volt, akár fát is lehetett volna hasogatni a hátán. Maximálisan megbízott szürke egér barátnőjében, egészen addig, amíg viszont nem látta őt egy videón, aktus közben, egy idegen sráccal. De még ekkor sem borul…..
„Láthatólag nagyon nem tetszett neki, hogy barátnőm folyamatosan levegőnek nézi.” – Levélírónk már korábban is megtisztelt izgalmas kalandjaival, és most újra egy mókás sztorit küldött nekünk. Egy erősen kapatos srác - persze, akaratán kívül - hozza össze…..
tomkófickó 2010.03.09 12:13:09
@mooon:): az elején írta a csaj hogy lány vagyok 22 éves és a K.nevű barátnője is akkor hasonló korban lehet :) tehát a 16-19 szerintem kizárható.
tomkófickó 2010.03.09 12:19:56
@Kham: ki tudja ittas állapotban bárki képes azt gondolni magáról hogy ő a legnagyobb macsó és akkorát dob az önbizalmán hogy még egy nem magányos nőnek is simán beszól :) ez nem saját tapasztalat csak már láttam ilyet kívülállóként.
„A párom kezdett gyanúsan viselkedni. Dugdosta a telefonját, és folyton kikapcsolta” – levélírónk egy hatalmas kört jár be, míg végre megfejti a probléma okát. Közben mindent elveszít és párja egy másik nővel külföldre költözik. Hamar megszületik a gyerek…..
tomkófickó 2010.03.05 11:04:41
@Kytia: hát persze hogy egy pasiról szól (rólam) :p :DDD a fenébe hogy pont Tomi vagyok én is... :D
tomkófickó 2010.03.05 11:55:04
@Girgesz: akkor ezek szerint én jobban tenném ha meglapulnék ? :) én 25 évesen voltam egy 17 éves tinilánykával egyetlen mentségem hogy fiatalabbnak néztem ki a koromhoz képest (kb 19-20 nak)
@Kytia: igenis úrnőm abbahagyom! :D tehetek még kegyedért valamit? ;)
tomkófickó 2010.03.05 12:24:05
@Girgesz: mint ahogy az is rejtély hogy egy 40 év körüli férfi mért a 25-30 közötti lányokra hajt de ez már más téma...
„Miért aszexuális egy ilyen pasi??” – kérdi kétségbeesetten következő versenyzőnk, aki nemrég megismert egy csodálatos legényt, akit a humuszos tofu jobban izgat, mint a szex. Pedig a lány fülig beleesik, és a srác még csak nem is gondol többre barátságnál:…..
Györgyi egy érdekes dilemmát oszt meg velünk: megismer egy jóravaló férfit, aki túl sokáig titkolja, hogy felesége nem régiben hunyt csak el. A levélírót leginkább az borzasztja, hogy a férfi egyáltalán nem tett említést feleségről, sőt gyerekről sem. Eljátszotta a vidám…..
tomkófickó 2010.03.04 14:01:00
@FlybyWire: Offtopikolok? akkor bocs :D ...egyébként humorérzékem van és értem a viccelődést is, szóval nincs gáz :)