Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boar

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért van az, hogy egyes emberek nem sérülnek szinte soha, mások meg egészen gyakran? Sokszor a genetikában, az öröklött alkati adottságban van a válasz, de itt most egy ennél izgalmasabb dologról ejtünk szót. Vannak sportok, amelyeknél az ízületi sérülések aránya és esélye…..
boar 2010.10.16 15:07:47
@Bambusznyárs: Köszi! A második edzésen lesérültem :D
Júlia óvatosan ütögeti le a jégcsapokat a feje fölött, miközben folyamatosan ereszkedik a mélybe, a kék-fehér hasadékba. Alatta húsz méter mélyen nyugszik a hátizsák, melynek “kimentésén” munkálkodunk. Az Il Naso(4200m) csúcstömbje alatt a szanaszét szabdalt gleccser egyik…..
A beágyazott videón Paul Alexander Thornton segít elsajátítani a fejdísszel komplettírozott emberi koponya ábrázolásának technikáját, egy piros és egy fekete BIC toll alkalmazásával. Remek zene, jó honlap, hasznos ismeretek... (Epic fail: nekem a YouTube a végleges szőrtelenítés…..
boar 2010.08.10 15:32:58
A nomád-sorozatban továbbra is Budapest legkellemesebb munkakörnyezetét keresem, ezúttal a Stex házba tévedtem a laptopommal. Valójában a választásom most nem spontán elhatározásból vagy baráti ajánlásból eredt, a főiskolai éveim alatt sokat jártam ide, egyrészt mert korán…..
„Igaz, hogy a buliban a lányok jönnek oda hozzám, de valahogy visszataszítom őket a kedvességemmel” – következő Levélírónkat üldözi a balszerencse: pedig sikeres a munkájában, van egzisztenciája, drága autója, egy belvárosi lakása, igényes, jóképű és…..
Fighter Kudo: ütős japán MMA 2010.07.08 07:08:00
Az első nyílt kudoszeminárium Budapesten egy sajátos, modern japán MMA-rendszerű budoirányzatba engedett bepillantást. Tudom furcsán hangzik így együtt, hogy "budo" és "modern" és "MMA", de remélem, mire ez alábbi beszámolót befejezi a kedves…..
Hamilton Alonso előtt állt a depóba, egész meggyőző volt az előnye, ahhoz mindenképp elég, hogy hamarabb is jöjjön ki a spanyolnál.A Ferrari viszont nagyon összekapta magát, jóval hamarabb engedte el Alonsót, a két kocsi egymás mellett ment végig a boxutcán, majd gyorsított a…..
boar 2010.06.14 14:54:25
Sajtóközlemény Megvan a legjobb 2010.06.10 11:34:00
Rendkívül izgalmas küzdelem után Szeness Tibor állhatott a dobogó legfelső fokára a Scania Fiatal Európai Tehergépkocsi-vezető 2010 (Scania YETD 2010) verseny június 4-5-én megrendezett magyarországi döntőjén. Így az adorjánházai fiatalember képviseli majd hazánkat októberben…..
boar 2010.06.12 23:34:36
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
boar 2010.06.06 19:53:04
@PointeDuLac: én éreztem egy jó adag iróniát isti kommentjében

Szomorú dolog ez, amit írt. :(
A dán blogger kérdezte, hogy van-e nekünk olyan fasza indulónk, mint nekik? Hát van. Még faszább is. Köszönet érte Gorrinak. Joggal kérdezhetik, hogy miről szól a dal. Csak hevenyészett fordítást tudok nyújtani, inkább egyfajta tartalmi összefoglalót, nem vagyok egy France…..
boar 2010.05.27 00:17:28
A müncheni központú BMW Group Designworks USA a közlekedéssel összefüggő peremterületeken is érdekelt. A Metro40 elnevezésű utcabútor sorozat kidolgozásához az iparág Észak-Amerikában piacvezető társaság, a Landscape Forms csapatát hívták segítségül. A végeredmény egy…..
boar 2010.05.27 00:16:59
5 sherpa hegymászó és egy kínai hegymászócsapat kereste Konyit, aki feltehetően egy jéghasadékba zuhant. Amit jégtörmelék fedett be. A kínaiak szerinte nincs már esély, hogy élve megtalálják. Klein Dávid ma jön le a hegyről. Ő azért nem vett részt a keresésben, mert a karja megsérült, s így…..
Kifejezetten bicikliseknek tervezett szállodát mutatott be két tervező a Designboomon, a jövőt idéző épület sok háromszögből van összerakva, és a hegyoldalból kinőve 500 méteres magasságból néz az olasz Alpokban fekvő Garda-tóra. Minden lakosztály panorámás. Az épület…..
Óriási és nagyon hasznos áttekintő írás jelent meg a krav-magás blogon Gyepesi Áron pszichológus, G3 szintű krav-maga civil instruktor tollából, amit köszönettel euúttal is közölhetünk mi is, az eredeti itt olvasható. Képzeljük el a következő jelenetet: egy kellemes…..