Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shaidar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Mi az, hogy torlódás? 2010.11.27 16:02:00
Csütörtök este voltam olyan szerencsés, hogy az M1-esen jöhettem Budapest felé. A navigáció azt jelezte, hogy fél tízre otthon leszek, ha minden így megy tovább. Ekkor az autópálya feletti elektronikus tájékoztató táblán olvasom, hogy: Baleset, torlódás. Ja, ha csak torlódás,…..
Shaidar 2010.11.28 13:56:32
@igenis:
Igaz ez már évekkel ez előtt volt. Nem úgy értettem, hogy fölös leges a tábla csak használhatóbb információt adjon esetleg irányítsa a forgalmat. Pl.: korlátozza a sebesség határt, esetleg jelezze ki hosszabb távon, hogy szakad a hó 150Km-rel odébb. Lényegében a közlekedésről adjon információt.
Az ilyen kapcsold be az övet, jobbról előzni tilos felirat meg kb. arra jó hogy világítson. Aki rendszeresen használja az övet az úgyis mindig megszokásból bekapcsolja, aki meg "tahó" vagy "sietős" ember az úgyis előzni fog jobbról.

Ami pozitív számomra, hogy mostanság láttam csúszós útszakasz feliratot. Ami szerintem hasznos mert reggelente a fagyok miatt lehetnek jegesedések.
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Sőt, sokkal kevesebb, hiszen délelőtt kezdtem írni ezt a posztot, most meg éjjel van, volt közte minden, még egy másik poszt is, de az már megjelent. Meg Tibby is nyomott írásokat. Délelőtt tizenegykor megtörtént a csoda, az előző napinál nagyságrendekkel nehezebben, de nekilendült a csapat. Az…..