Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick_50plus

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem olvasom végig a kiemelt idézetet. Azonnal a linkre kattintok, és az eredeti szöveget böngészem. Ezúttal Görög Zitáét, mert a képernyőről ismert műsorvezető nyílt levelet írt a Magyar Úszószövetség elnökének. Azt firtatta tegnap az egyik közösségi oldalon, hogy Gyárfás Tamás a Kiss László…..
nick_50plus 2016.05.28 09:38:36
Ugye emlékszünk még Balogh Józsefre és az ő vak komondorára? És a pécsi civileket lehazaárulózó Fodor Ibolyára? Végképp beállt ezeknek a Fideszt lejárató közszereplőknek a sorába Tiffán Zsolt, a sajátjait is maffiózónak nevező borász, akiről nehéz eldönteni, hogy mi…..
nick_50plus 2015.10.07 19:50:27
@anyadmajma: szerintem neked igazad van...
Az Andrássy úttal párhuzamos Délibáb utcában van egy kisebb méretű társasház, a ház falán szemmagasság fölött egy kis emléktábla. A kis táblát, sokan észre sem veszik. Az észlelők többsége úgy megy el, hogy még csak hallani se hallott a táblán szereplő házaspárról. Az…..
Nem fogy a tarsolylemez? Nem kelendő a rovásírásos Egri csillagok? Nem viszik a csodaszarvasos, nagymagyarországos autómatricát? Nyilván a Ferenciek tere felújítása tehet minderről: Bencsik András boltjának 3 milliós kártérítést szavazott meg az V. kerületi…..
nick_50plus 2014.02.14 21:28:10
Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
A héten távozik Simor András a jegybank éléről. Mivel a sajtó csak dicséri szakmaiságát, és elhallgatja hibáit, most vegyük elő a kritikus szemüvegünket. Simor neve az utóbbi fél évben összeforrt a kamatcsökkentés ellenzésével. Ő volt az, aki már az első alkalommal azt…..
nick_50plus 2013.02.27 08:07:06
@Herr SturmLikudnik: nem parodia, hanem olyan tajekoztato anyag, ami nem oriasplakaton, vagy nyomtatvanyban keszul: zold, kornyezetkimelo, nem vagnak ki fakat, csak a billentyuket pufolik (leginkabb hig-tragya...)
Kedvesaranyos Fénylő Csillagunk! Ezúton értesítelek, hogy fellélegezhetsz. Legalábbis átmenetileg felesleges regisztrációpótló trükkök százain és a testre szabott hazai pálya még előnyösebbé tételén gondolkodni. Úgy állunk ugyanis, hogy ma Magyarországon nincs aki…..
nick_50plus 2013.01.30 10:11:10
@V-PORT:
"1. Szerintem Bajnai a legalkalmasabb arra, hogy Orbán ellenfele legyen. Szerintem ő az elmúlt évek legjobb politikusa. Aki képes volt politikussá válni. Még most is képes harcolni ezért az egészért, amikor azok árulják el, akik eddig minden nap arról írtak, és beszéltek, hogy miért nem jön vissza, milyen hazafi."

egyetertek, kiegeszitesem: ez az ember (BG) tud kessel villaval enni...
Nem kellett sokat várni, hogy valaki ne csak elméleti matematikával, hanem a gyakorlatban is megcáfolja a Fidesz-KDNP azon magyarázkodását, miszerint a választási regisztráció a választókért van, meg a választás tisztaságáért. Sőt, erősen inogni látszik Gulyás…..
nick_50plus 2012.12.05 19:09:55
@HPL: kicsit off: a feletted levo hozzaszolasra eszembe jutott - ez lehetne az ertelmezo szotar 'bornirt' szocikkenek tokeletes magyarazata...
Volt idő, amikor élen jártunk a járműiparban, és ezzel nem az Ikarusra gondolok, bár az ugrik be mindenkinek elsőre. A Magomobilok, Fejes Endre-féle lemezmotoros kocsik, Csonka postakocsik, Pannóniák sem voltak okvetlenül a csúcson, itt másról van szó. Egy kivételes képességű…..
Sokan kérdezik, hogy a politikával való hivatásszerű foglalkozás nem teszi-e az embert végletesen csalódottá, kiábrándulttá, esetleg cinikussá. Általában nemmel szoktam válaszolni, mert az érdeklődés és a kíváncsiság nálam tényleg rendre legyűri ezeket a negatív…..
nick_50plus 2011.03.02 17:15:30
@II/III-as: szerintem neked van igazad, a tavalyi valasztasok elotti eveket nem az akkori kormany, hanem annak az ellenzeke rontotta el (nem akarok tragarabb kifejezest hasznalni) ^_^
nick_50plus 2011.03.02 18:11:50
@Meloka: szerintem kar ilyeneket irni, mert ha az elmult 8 evben figyeltel volna, akkor rajohetnel, hogy inkabb a 'II/III' hsz a korrekt & nem a tied, tovabbi szep estet...
Egyáltalán nem annyira nagyon tisztelt Kormány! Alapvetően a demokrácia, és az aktív demokrácia híve vagyok; így tehát, ha már megkérdeznek egy politikai kérdésről, akkor válaszolok, örömmel válaszolok, és őszintén válaszolok. Ez nem árthat. (Én már úgyis biztos…..
Egyrészt Mit mondott: "A médiatörvényt természetesen lehet és kell is kritizálni, és én ezt természetesnek veszem, de nem lehet sértegetni egy nemzetet! Én szeretném világossá tenni, hogy a magyar nép és a magyar kormány demokratikus elkötelezettségének kétségbevonása,…..
Mint olvashatjuk, Újpesten a Fidesz vezette önkormányzat egy havi 350-ezres életmű-díjat adna Derce Tamás ex-polgármesternek, élete végéig, sőt, már meg is szavazták. Kvázi azért, mert nyáron átállt a Fideszhez, és ősszel lemondott a választásról a fideszes Wintermantel Zsolt…..
nick_50plus 2011.01.28 10:05:51
@global001: neked szerintem igazad van...
Proszektúra Biszku bűne 2011.01.27 14:20:00
Szinte valamennyi médium kiemelten közölte a hírt, hogy a Fővárosi Főügyészség szóvivője tájékoztatása szerint Budapesti I. és XII. kerületi Ügyészség vádiratot nyújtott be Biszku Béla ellen a Budai Központi Kerületi Bíróságon Na végre, megérhettük ezt is, a…..
nick_50plus 2011.01.27 21:44:59
@soproni1: korrekt...
Varánusz Lájkolj, baszod! 2011.01.23 08:00:00
Mivé legyünk most nélküled? Hová megyünk így nélküled? Te meg csak ülsz, fáradtnak tűnsz, Tovatűnt szép ígéretek, nélkülük mi hová legyünk?Nagy utazás, ez a vonat már elindult, Nagy utazás, most a vágyunk már megint új útra visz, induljunk el hát…..
nick_50plus 2011.01.23 16:36:54
@sárkányfő: hello, itt talaltam valamit:

www.eurid.eu/en/content/whois-result

(be kell irni a nevet - letterto...)

^_^
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..
  Ez a Médiatörvény szar. A szövegből kiindulva nem előrelátható, hogy milyen sajtóvétség az, ami szankciót von maga után. Ezek után mellékes, hogy mekkora a bírság, hogy a testület a rendszerváltás óta először nem többpárti delegáltakból áll, mellékes, hogy a…..
nick_50plus 2010.12.31 15:36:56
@Vitéz Kőbányai Világos: hello, igazan a 'Kalmar' lenne a celszemely, tudom teged nem kell biztatni... sokszor megfogadom, hogy nem szolok hozza, egyszeruen nem tudom megerteni, hogy miert olyan stilusban kell megnyilvanulni, mint a 'vitapartnered'? meg, ha igaza is lenne, vagy egyaltalan (valami miatt frusztralt szemelyek ily modon kompenzalnak...) na BUEK en is megyek bulizni ciao :-)
nick_50plus 2010.12.31 16:32:12
@Kalmár: hello, latod csak cikizni tudsz... (egyebkent az 'utanna' szot en 'utana' formaban irnam... (a bulizas nem feltetlenul az italozast jelenti nekem...)

neked is BUEK
Békés tiltakozó demonstrációt tartott több civil szervezet vasárnap a Hősök terén. A szervezetek az ellen tiltakoztak, hogy a kormány államosítja a tagok magán-nyugdíjpénztárakban felgyűlt személyes vagyonát. A Maradok! képes összefoglalója az eseményekről.   A…..
nick_50plus 2010.12.12 21:18:43
@Mylady: hello, aki elhiszi a marketing dumat az csak sertegetni tud, mert igy kompenzalja afeletti frusztralasat, hogy nem erti, mit hisz el. Nyugodj meg, az evolucio hosszu tavon rendet rak. (aki erti az minnel tobbszor mondja, mondja, mondja a tenyeket, hogy ne legyenek ilyen frusztralt szerencsetlenek...)

peace :-)
A nagy Evolúció–Értelmes Tervezettség vita I. (sokadik meccs, első menet) Ember tervez, a Tervező is tervez. Sosem végzünk ezzel? A Szkeptikus Társaság és az Értelmes Tervezettség Mozgalom kulturált vitája már zajlik néhány hete, így a legújabb ütésváltás előtt talán hasznos lehet…..
nick_50plus 2010.12.09 16:41:33
@VRbagoly: hello, a 'wmiki' parolgasi dolgokat vegigolvastam. Kosz, hogy ratalaltam. Igazan jol is szorakoztam, de inkabb elszomoritott, hogy az oktatas rendszere ilyen eredmenyeket produkal...
w A tett első, a szó második 2010.08.11 05:06:00
Az uborkaszezon nevű időszak aktív pihenésre ad alkalmat. Amikor nincsen hírdömping, és Schmitt Pál is csak álmában bornírt egy picit, akkor van idő egyrészt körbenézni a világban, ahol nem uborkaszezon van. Hanem leég fél Oroszország, Ázsiát a víz mossa el, Korea kardcsörtet,…..
Az MSZP, a Fidesz és a Jobbik delegáltjai úgy döntöttek, hogy az MDF nem indíthat budapesti listát. Ez választási matekra lefordítva annyit jelent, hogy ha jogerőre emelkedik a döntés, az MDF-nek a mostani 5 és fél helyett 6 és 7 százalék közti eredményt kéne elérnie a…..
Piroslap Piszkos kezű Munkáspárt 2010.03.07 02:04:00
A politikai horizonton a Munkáspárt egy csodálatos hullócsillag. A tökön szúrás művészei. Kiváló első emberük rendre ráérez, mi az, ami nem érdekli a társadalmat, és azt tűzi a párt a zászlajára. Nem szoktam a Munkáspárttal foglalkozni, de tegnap egy nem mindennapi dologgal…..