Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pancsolt misebor

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kapitányként minden lehetséges negatív rekordot megdöntött a válogatott élén. Most vele bukik a sportág?    Mátéfi Eszter több rekordot is tart a magyar kézilabdázásban, pedig csak két éve (évig volt?) szövetségi kapitány. Ő (volt?) az első nő ezen a poszton…..
pancsolt misebor 2011.06.12 21:35:46
@pluto111: Egyetértek! Én is folyamatosan azt vártam, mikor adjuk végre fel a nyitott védekezést. A németek szinte csukott szemmel szaladtak át a falunkon. Az övék viszont igen kemény volt.

@Pepe135: " Minden tiszteletem azoké a játékosoké,akik érezték a bajt és karrierjüket kockáztatva megkeresték Mocsay-t hogy segítsen! Sajnos nem jött össze, és most itt az eredmény!"
Azonosan ítéljük meg a lányok akcióját!!
törökgáborelemez 355. Na dnye 2011.04.28 21:02:00
Ma pontosan hét darab levelet kaptam, amelyben – különböző stílusban – arra szólítanak fel a kedves olvasók, hogy fejezzem be a gyáva hallgatást, és írjak végre valamit a gyöngyöspatai eseményekről. Tényleg tudatosan nem akartam írni az ügyről, de más okból: a…..
A nyers politikai akarat leplezendő dolognak számított, amit szakmai köntösbe illett mindig csomagolni. Ennek most vége. A kormány úgy gondolja, legitimációja van arra, hogy minden ötletét nyíltan végigverje. A kormány brutálisan megtorolta, hogy a földrajzinév-bizottság nem azt…..
pancsolt misebor 2011.03.23 10:08:19
@Meloka: Bocs, de te most nyilvánvalóan nem olvastad végig a posztot!
Mandiner blog Veni, vidi, Viktor 2011.01.20 10:45:00
Vörös Danny, a Magyar Nemzet jól targetált gerillakampányának arca   Orbán Viktor jött, látott - és győzött? - az Európai Parlamentben tegnap. Vagy legalábbis döntetlenre hozta a meccset, ami szép politikai teljesítmény egy hónap Magyarország-pofozás után. A…..
pancsolt misebor 2011.01.20 15:20:39
@sorokinV: Szerintem érdemes elvégezni a középiskolát, ott választ kaphatsz az ilyen kérdésekre!
A főiskolát is a "módszerváltás" előtt végeztem (akkor még nem a szobatisztaság volt a felvételi követelmény).
Persze , a felvetésemre még nem kaptam választ.
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
pancsolt misebor 2011.01.18 10:42:02
@Androsz: "Te hülye, szerinted az Országgyűlés feladata a bulik rendezését előíró jogszabályok megalkotása? És szerinted ez tényleg fontosabb lenne, mint az új alkotmány? A rendezvények szabályait az önkormányzatoknak kell rendben tartania."

Annak ellenére, hogy lehülyéztél amiért másként látom a jogszabályokkal való összefüggést, a "mindent a hivataltól várunk" véleményeddel pl. egyetértek.
Viszont a szórakozóhelyek működési engedélyezéséről- ahogy a hírekben hallható- Kormányrendelet rendelkezik!!!
Ahogy a nevéből következik, még a "fülkeforradalom" sem kell a megváltoztatásához. Különösen annak tükrében, hogy láthatóan "az új időszámítás" kezdetével mindent és mindenkit lecserélnek. ( Csak tudnám, hogy a MKözlöny régi, bevált tördelési módja pl. miben akadályozta a forradalmat? )
A fenti állítást a kitekinto.hu külpolitikai portál is levonja. A szakmai szemszögből dolgozó lap véleménye szerint: Orbán Viktor moszkvai látogatása egyetlen dologra volt jó: a magyar miniszterelnök végre közös fényképen szerepelhetett Vlagyimir Putyinnal.És mi vagyunk, olyan…..
pancsolt misebor 2010.12.03 00:40:45
@Zozi79: Hát kedves Fletó el..ta, Viktor helyrehozza hívők: történetesen annak idején buktam a MOL részvényein, ezért még emlékszem hogy volt: Viktor megállította a határon a gázárakat. A MOL bukott a gáz üzletágon, mindenki bukott a részvényen, Rahimkulov és a Vienna Cap. lassan bevásárolt.
Ha most Viktor állami pénzen visszavásárolja a pakettet, akkor tulképpen az lesz, hogy most kifizetjük ( a MANYUP megtakarításotokból ) a gázár különbözetet utólag.

Persze sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy Fletó odaadta az oroszoknak a MOL-t, Viktor meg visszaszerzi, éljen, éljen!
Mennyivel jobban hangzik, csak így lehetett!!
pancsolt misebor 2010.12.03 09:52:46
@ColT: Gázáremelés esetén pedig össznépi hiszti van mindig.
Most akkor mi a jobb?

Szerintem az a jobb, ha a (nem a fogyasztók 80%-át kitevő!!) rászoruló támogatást kap, egyébként meg ki-ki a saját gázfogyasztása szerint fizet. Mert ha a közösből fizetjük, nem érezzük, de drágább.
Persze lehet a MOL tulajdonosaival is finanszíroztatnii, de mint a történések mutatják hosszabb távon ez a legkockázatosabb...
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
pancsolt misebor 2010.11.25 14:00:21
@Hutchinson:
"2. ezek a nyomorékok még 2020-ban is ott ülnek a Parlamentben.
Az első sanszos, a másodikra esély sincs. "
Én úgy látom, elég nagy esély van rá, hogy sokáig ott üljenek!
Nem most írom le először: szerintem a mostani történéseket nem teljesen látják át azok akik azt hiszik, hogy a következő választásokon majd kiszavazhatják a rosszul teljesítő fideszt a hatalomból! Addigra már teljesen le lesz zsírozva, hogy a kemény fidesz mag és a határon túli magyarok (+ pontos fidesz számítások alapján esetleg még kisebb csoportok -akik érdekből magyarnak vallják magukat ) állampolgárságot és választójogot kapva kormányon tartsák a "legmagyarabb" pártot.
Ezért is éreztem álságosnak annak idején a határon túli magyarokról szóló népszavazást.
A távközlési különadó bevezetése után nehéz lesz az anyavállalatnak megmagyarázni, miért mostanság kellene a magyaroknak tízszer gyorsabb internetet biztosítani. A multik nem fognak elmenni – de befektetni sem. Orbán Viktor ma jelenti be a kormány következő gazdasági…..
Gulyásdemokrácia Egy igaz Magyar 2010.03.18 11:29:00
Elsőre nem is igazán értem, mi a baj ezekkel a képekkel a Jobbik-szóvivőről. Méghogy nem összeegyeztethető a füvezés, a melegfelvonulás résztvevőinek ölelgetése, és a hasonló dolgok az igazi magyarságtudattal? Dehogynem!Kezdjük például ott, hogy mosolyogva ölelkezik…..
Szögezzük le az elején: a magyar egészségügy úgy szar, ahogy van.Áldatlan állapotok, elégtelen ellátás, alulfizetett személyzet, és sorolhatnánk hosszan, mi mindenen kellene változtatni. De engedtessék meg nekünk adófizetőknek, hogy elsősorban ne az orvosokat és a rezidenseket…..
Sárdobáló Fiatal orvosok 2010.03.04 07:00:00
Ez a vendégpost egy hatodéves, szigorló medikus írása. Írásom célja, hogy röviden betekintést nyújtson az orvostanhallgatók és a rezidensek-szakorvosjelöltek jelenlegi helyzetébe. Ezen keresztül szeretném a kívülállóknak megmutatni, miért volt tüntetésünk, miért lesz még…..
Dobos Menyhért leváltotta Krizsó Szilviát és a tapasztalt tudósítók sem kapnak feladatot a választások éjszakáján. A választási irodai vezetője utoljára 2002-ben foglalkozott a választásokkal az MTV-ben, akkor amikor az EBESZ is elítélte a köztelevízió teljesítményét.…..
pancsolt misebor 2010.03.04 09:58:37
@cukicica: Minden szavaddal egyetértek. A " felsőbbrendű keresztényértelmiségi gőgös díszmagyarkodás" példájaként most is eszembe jut, - amit egyébként sem fogok sokáig elfelejteni- a vizitdíjas népszavazáson: nénike szeretne kijönni az iskolaajtón a szavazókörből, polgári család templomból jövet, felnőtt gyermekekkel, talpig feketében, nagyon emelt fővel befelé igyekezve nem, hogy kiengedte a nénit, hanem szinte elsodorta. Azt persze nem tudhatom mit szavaztak, van-e 300.- forintjuk a vizitdíjra...