Regisztráció Blogot indítok
Adatok
startmenu

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljességgel beláthatatlan, miért akar vki ingyenes csengőhangszolgáltatásra előfizetni, amikor gyakorlatilag az egész világ egy nagy ingyenes csengőhang. A héten mégis 3 naiv ügyfél futott be a témában: ketten a Mobi.Dadára találtak rá, meg a rend kedvéért van egy jambás…..
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
startmenu 2007.07.23 14:10:05
startmenu 2007.07.23 14:18:17
A várva várt képek. Ezek még nem a legjobbak. A vagon: takarítás előtt: takarítás közben végeredmény…..
Szőnyeg küldött egy cikket a criticalmass.hu-ról. Köszönjük. „A kerékpár fel- és lerakodásáról az utasnak kell gondoskodnia, erre a MÁV nem biztosít időt.” Egy kellemes szombat délelőtti kerékpáros reklámfelvonulás után Debrecen-Csapókert állomáson…..
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
Mi eddig csak pótdíjat tudtunk begyűjteni. Gergelynek sikerült 12 rugó büntit kapni, mert a kaller analfabéta.   Szia, Velem ez az eset történt: Diák vagyok, kecskemét és pest között közlekedem a máv "szolgáltatásait" használva. Azt tudni kell rólam hogy mindig…..