Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Sándor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentős kedvezményekkel utazgatni és ezért még pénzt is kapni – ezzel csábít a TVI. Kár, hogy az utazásokról szinte egy szó sem esik, nem úgy a jutalékokról.A TVI Expressz rendszerében 250 dollár a beugró, ami az egyéb költséggel együtt 55-60 ezer forintot jelent. Ezért…..
Kovács Sándor 2010.03.05 14:59:51
Kedves Éva!

Köszönöm a gyors reagálást és a választ is.
Én is próbáltam közben okosodni egy picit.
Az előadáson amin voltam az hangzott el, hogy a TVI bevétele nem a befizetésekből van hanem a szállodák adnak a TVI ügyfél kedvezményen felül további százalékokat a TVI-nak, cserében az ügyfelekért.
Ez így jó is lenne mert a TVI kialkuszik pld.50%-ot, nekem oda ad pld. 30%-ot és a többi az övé. OK.
De sajnos egyrészt ez nem igaz, akkor meg minek mondják, másrészt az általad leírt kifizetésekből elég jól látszik, hogy a befizetések aránya jóval magasabb mint a kifizetés.
Nos ez esetben az egész arról szól, hogy beszedik a pénzt és azt valamilyen elszámolási rendszerben vissza osztják (valahol 72%-ot olvastam), persze úgy, hogy nekik megmaradjon kellő mennyiség.
Ezt mindenki értelmezi ahogy akarja.

Tehát akkor gyakorlatilag terméket kéne eladni, hogy értelme legyen.
Idézve téged: "Konkrétan senki nem tudja, meg mondani hol lehet felhasználni a 6 éjszakás szállás utalványt" "egyenlőre". hmmm.
A kedvezmények meg nem úgy működnek, hogy elmegyek valahova felmutatom a kártyám és kapom.
Ezeket a kedvezményeket esetleg más cégnél is megkapom aki a Travelocity foglaló motorjait használja, bár ebben nem vagyok jártas.
Tehát nekem a termék nem meggyőző és igazából mindenki csak a hálózat építésről beszél.
Nem hallottam olyanról, hogy valaki csak a terméket vette volna meg és a többi nem érdekli (esetleg akit beetettek az 1 hét ingyen több 10ezer szálloda közül sztorival). hmmm.

Végezetül ami végleg eltántorított, hogy a PSZÁF feljelentette a rendőrségnél többek között a TVI-t is Pilóta játék alapos gyanújával. EZ IS TÉNY!

Tehát én mindenkit óva intek a részvételtől, még a nyomozás le nem zárul, mert bárki bármit mond megütheti a bokáját.

Utána esetleg van miről beszélni, bár én magam részérő nem szívesen ajánlok egy ilyen pénz vissza osztós "MLM" céget a barátaimnak mert a pénz nem minden. Szeretek reggelente nyugodt lelkiismerettel tükörbe nézni.

De természetesen mindenkinek jó gazdagodást kívánok aki ezt az utat választja! Na meg persze nyugodt lelkiismeretet, és börtön mentes éveket :).

A fent leírtak persze csak a saját véleményem(kivéve a tényeket), és nem minősítés vagy rossz hír keltése.

Tisztelettel
Kovács Sándor