Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborca

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adrianne Moore, átlagos amerikai felhasználó, jó ötletnek gondolta, hogy megunt iPhone 4-ese helyett valami kalandosabbal próbálkozzon, és tavasszal vásárolt magának egy szép fényes Galaxy S5-öt. Ez remek ötletnek bizonyult (lássuk be, már csak a generációs különbségek…..
gaborca 2014.11.17 11:31:29
@decoati: Köszönöm, azt hiszem értem. Rég volt nekem is Android-os telóm, de az még nagyon kezdetleges volt azon nem használtam még widgeteket. Igazából úgy látom az Apple tesz lépéseket a widgetek hiányának pótlására, gondolom emiatt hozták létre az értesítések fejlettebb kezelését, ezzel valami hasonlót lehet elérni az iOS-en mint amit leírtál.
A rendőrséget egy svájci kamionos értesítette, miután egy olajfoltot fedezett fel járművének a tankja alatt, miután pihenőideje lejártával visszatért ahhoz. Az utóbbi időben Németországban jelentősen elszaporodtak az üzemanyaglopások, így rögtön értesítette a  rendőrséget. a lopó-kamionok, kép…..
Ha az ünnepek során jelentősebb anyagi eszközök kerültek birtokunkba (legyünk őszinték kisírtuk mindenkitől a zsét, hogy telefont vehessünk magunknak) és rászántuk magunkat arra, hogy ebből meglepjük magunkat egy androidos okostelefonnal, van pár fontos tanács, paraméter, amik…..