Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cheetah_01

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Kövér László deklarálta, hogy nem vagyok a magyar nemzet része.  Hülye-e vagy Lacikám? Az elődeitek már 1938-ban kizártak engem a magyar nemzetből, pedig még nem is éltem. Aztán kiraboltatok minket,  kinyírtátok a családom, és most kezdesz ugrálni, édesöcsém? Honnan akarsz te engem még…..
cheetah_01 2020.05.01 00:08:29
@Kettes: Sztem ezek sokkal kevesebbet gondolkodnak, mint amennyit föltételezünk róluk. Pl. a hogyan továbbról. Ha mégis, akkor viszont sok, különböző gondolatfoszlány ringatja őket a biztonság illúziójában. 1. Alapvető elvárási horizontjuk, hogy nem lesz rendszerváltás és számonkérés. (Azt hiszem, nem tudnák kapásból argumentálni, de a dagi magabiztosságára hivatkoznának talán, sarokba szorítva, meg arra, hogy mindent a nemzetért tesznek.) 2. Ha lesz, nem lehet őket számonkérni, hiszen (milyen meglepő érvelés) mindent a nemzetért tesznek. 3. Ha mégis szar kerül a palacsintába, Viktor majd letárgyalja jó előre. V.ö. összepaktumozás. 4. Sztem erre már végképp nem gondolnak, legfönnebb a krokodilagyukban motoz: majd kijogászkodják ... a Viktorék. És szerintem ők ezért nem gondolkodnak, ezért nem számítgatnak, mert azt látják, hogy a dagi most mindent megtehet és meg is tesz, s arra számítanak, hogy majd akkor is ez lesz. Nem, nem is számítanak rá, csak ez van a zsigereikben ... majd a dagadt ... Azt remélem, hogy a Gulyás szintű gazembereknek kimérik majd a 10-15 évet. OV, Kövér ... félek, megússza olcsóbban ... még az is lehet, hogy mind megússzák, de azt azért sajnálnám ...
       Bruck Gábor liberális éceszgéber írt egy cikket a Népszavába "Orbán legyőzhető" címmel, ami miatt kicsit állt a bál. A Prostisrácok majdnem hamisított Bruck nagyapjáról egy képet, amelyen éppen SS-tiszteket szállít Lengyelországban, de aztán rájöttek, de valahogy nem illene a narratívába.…..
cheetah_01 2020.04.21 21:41:25
@kisa: Igazad van. Nem kell senkit semmiről meggyőzni. Se vidékit, se mást. Csak nagyságrenddel jobb oktatást kell csinálni! Tanítani kell ... szöveget, képet, filmet értelmezni, érteni ... tanítani gondolkodni, következtetni, és leginkább: tanítani kérdezni! Megtanítani, hogy mindig, minden helyzetben kérdezni kell. Jót kérdezni egyébként sokkal nehezebb, mint bármely kérdésre válaszolni.
cheetah_01 2020.04.21 21:45:34
@kisa: Nem biztos, hogy 22-re beérik. :-(
cheetah_01 2020.04.21 22:10:08
@kisa: Ha generációk jobb tanításában, a látókör bővítésében látjuk az esetleges változás lehetőségét, akkor még abban az esetben sem lehetnénk optimisták, ha a butítás helyett okításra, az információ elzárása helyett átláthatóságra, a gusztustalanul egyhangú média helyett pluralitásra ébrednénk holnap. Nem, ha sok-sok ember (gyerek) nyitott oktatásában látjuk a megoldást, akkor 2022 nem is látszik. A következő két ciklus sem. Ha azt akarjuk, hogy értelmes, képzett(ebb) emberek döntsenek (így vagy úgy, rajtuk múlik!), akkor kb. 15 évben kell gondolkodni. Tudom, nem szép, de annyira hányok ettől a dagadt pojácától, hogy nap mint nap elgondolok egy egész oldalas, fekete keretes, kevés adatot tartalmazó címlapot valamennyi NER-es lapban. (Nem mondhatjuk, hogy nem tesz meg szinte mindent a "cél" érdekében a csávó.) De tudom, másnap ugyanazok az emberek gondolkodnának a hogyan továbbról ...
Blogkocsma Élesztőpástétom 2020.04.12 07:00:00
Van, hogy az ember megenged magának egy kis luxust. Vesz valami szép érlelt marhahúst, libamellet, netán májat, garnélát, svájci csokit, francia konyakot. Elkészíti igényesen, szépen tálal, hozzáillő bort tölt és elkölti a vacsorát. Elégedetten csettint (már, ha nem szúrta el a főzést), és jól érzi…..
cheetah_01 2020.04.13 15:08:22
@Waka: Krumpli, burgonya ... A Marmite volt előbb, aztán az ozzik megcsinálták a Vegemite-ot.
         Angela Merkel: Miniszterelnök úr, miközben szeretném Önt támogatásunkról biztosítani,  bátorkodom felhívni becses figyelmét arra a tényre, hogy bizonyos alapértékeket minden uniós tagállamnak tiszteletben kell tartania.        Miniszterelnök úr: Tisztelt kancellárasszony, ha az Európai…..
cheetah_01 2020.04.04 21:20:40
@Kettes: Ahogy többször elhangzott: ezek nem tudnak tévedni.
cheetah_01 2020.04.04 21:38:52
@Kettes: Ennél csak az a szebb, hogy a baromarcú szerint ... "A repülőgépek emellett 400 ezer darabot hoztak abból a gyógyszerből, amelynek tesztelése és fejlesztése Kínában zajlott és az alkalmazása a nemzetközi kutatások szerint ígéretes lehet a koronavírusos betegek kezelése során...." Mit?! Mennyit?! Név??! Nemzetközi kutatások??! ... 400 ezer szem, doboz, karton, -féle gyógyszer ...??! Áh, ismerik a célközönséget: az a lényeg, hogy nagy számot mondj valami homályos dologról. Úgyis lehidalnak tőle. Sebészi, FFP2, FFP3? Ugyan, nem kell fölösleges információval terhelni az agyongyötört népet.
cheetah_01 2020.04.04 21:42:30
@seol: +1 ... és emelem a tétet, bár az Antonov után már tényleg nem elegáns fogadni.
      „Nem értek egyet sok lépésével, de még mindig azt érzem, hogy morális fölényben van az ellenfeleihez képest” – fogalmazott a politikai filozófus, hozzátéve, hogy ebben a poszt-kommunista valóságban a kormányfőnek még mindig van erkölcsi értelemben vett hitele, jobban megjeleníti a nemzet…..
cheetah_01 2020.02.21 21:25:59
Ha egy ember nem ért egyet egy másikkal 1. a korrupció dolgában (mert amaz korrupt/elősegíti a korrupciót/eltűri azt stb.), 2. a hatalmi arrogancia kérdésében (mert amaz visszaél a hatalmával vagy legalább elnézi, hogy az általa kinevezettek hatalmaskodnak), 3. úgy gondolja: amaz erkölcsi és emberi fogyatékosságokkal megvert embereket nevez ki fontos pozíciókba, 4. úgy véli, a másik nem rendelkezik a populáció egy jelentős, a jövő szempontjából kulcsfontosságú szegmensével kapcsolatos (építő) elképzelésekkel, 5. s látja, hogy amaz nem látja, hogy rengeteg ember elmegy ebből az országból, de fogalma sincsen, miért, 6. mert amaz a közmédiát einstandolja, 7. ha nem ért egyet amazzal a gazdaságpolitikában sem, mert az ilyen-olyan irányú nyitásokat tévútnak látja, 8. s nem tetszik neki az Oroszországgal kialakított viszony sem, 9. és avíttnak látja a nehéziparral kapcsolatos elképzeléseket amaz oldalon, 10. mert kételkedik a jogszerűtlen (vagy legalább másodlagos jogszerűségű), (jó oldali!) magánkézben lévő cégcsoportok feltőkésítésének gyakorlatában, 11. s mert úgy látja, a szakmaiságot egyre inkább az „én-fingottam-a passzátszelet IS”-mentalitás veszi át, 12. s mert nem utolsósorban taszítja az egyik embert, hogy a másik a klubban a földre köp, fokhagymát büfög és befingik a liftbe … nos, akkor nagy kérdés, hogy az egyik ember milyen morális fölényt vél fölfedezni a másikban?! Mégis, hol?!?!
cheetah_01 2020.02.21 23:07:32
@mafi mushkila: Ha alólam kimenne a kognitív képességek egy (jelentős) része, légyszi, lőjetek le! Ha mégsem tennétek, szerintem észrevenném, hogy seggfej vagyok. De HHF nem seggfej, hanem értékválasztó(nak látszó) polgár. Miféle morális fölényt láthat egy általa (joggal) elítélt, (joggal) lenézett, (joggal) korlátoltnak látott fasziban?!
cheetah_01 2020.02.21 23:42:10
@Podvinecz Marsall: Akkor miért nem azt mondja?! Több igazsága volna ... És akkor ez a faszi filozófus ...
A Magyar Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült a politikatudomány területén folytatott kiváló kutatói és elhivatott oktatói munkája, valamint a magyar politikai kultúra fejlesztésében betöltött szerepe elismeréseként dr. Csizmadia Ervin politológus, a Magyar Tudományos…..
cheetah_01 2019.08.29 01:38:07
@ha kohen: Ezt én sem értem. Elmondta a véleményét a faszi, tisztességgel, önreflexióval. Mi ezzel a baj?!
cheetah_01 2019.08.29 01:42:14
@seol: Mi volt mellébeszélés vagy tévedés Percevalnál? Én speciel nem értek vele egyet, de miért ne mondhatná, amit mond?!
  – Még az első polgári kormány idején vettem részt az oktatás és a kutatás kapcsolatát áttekintő fehér könyv kialakításában, ami sok tanulsággal járó munka volt. Kiderült, a felsőoktatás nem járul hozzá igazán a tudományos kutatásokhoz, részben azért, mert az oktatókat leköti a tanítás. Azt…..
cheetah_01 2019.08.03 22:21:44
@Kettes: +1
        1.    – Jó, később. A szabadegyetem gondolata tehát azon az úton pattant ki valaki fejéből? – Majdnem. 27-én már hárman, egy angol barátommal, a közben Budapestre befutott David Campanale-val mentünk újra Erdélybe. A BBC újságírója volt, ma is az egyébként. Ellenzéki magyar ifjúsági…..
        "Europe always did well when Germany and Hungary closely cooperated. " (Orbán a Bildnek)       Két konkrét esetről tudunk, az egyik együttműködés 1914-ben kezdődött és 1918-ban ért véget, a másik 1941-ben kezdődött és 1945-ben fejeződött be. Ezek igen szoros együttműködések voltak,…..
cheetah_01 2019.05.24 15:54:13
@jotunder: Nehéz szembesülni ezzel. Az anyám azeri ... a húgom félig az. A családom harmada is az ... szerencsére a gyerekeim épek. A szomszédok jelentős része is azeri, és a kerület csak azért nem teljesen az, mert éppen jól mennek a dolgok. A szeretteim jó része kötésig gázol a morális mocsárban, a hazugságokban, és fogalma nincsen arról, hogy szopatják.
cheetah_01 2019.05.24 16:30:40
@velőtanya: Ott laksz, tesó!
1.  "Chicagonak hamarosan új vezetője lesz! Az Egyesült Államok harmadik legnagyobb városa először választott afrikai-amerikai nőt polgármesternek, aki egyben a város első nyíltan meleg vezetője is lesz. Lori Lightfoot beiktatása 2019. május 20-án lesz. ���Gratulálunk neki, főleg ma, a homofóbia,…..
cheetah_01 2019.05.18 13:22:00
@jotunder: Ez a különbség egy ország és egy elmegyógyintézet között ... Egy sereg dolgot lehet mondani Ausztriára, Kurzra, a koalícióra, pláne az újnácikra, de az mégiscsak egy ország ... Mi meg szügyig gázolunk az elgurult gyógyszerekben.
    Megszűnik a CEU-matematika doktori képzése. Ez egy amerikai akkreditációjú képzés volt és nem tudják kivinni Bécsbe. Évekig tanítottam ott funkcionálanalízist. Az MTA matematikai intézete állt a tanszék mögött.  Az az intézet, amelyet einstandolni akarnak az Akadémiától. Mert tehetik.    Ebben…..
cheetah_01 2019.02.09 19:13:20
@fortin2: Vége lesz. Mindennek van vége, de ennek különösen nem lehet hosszú folytatása. Ügyes túlélők, persze, vannak, egyetértek. A racionális énem azzal is egyetért, hogy arra kell koncentrálnunk, hogy helyrehozzuk, amit lehet. A másik, vérszomjas énem viszont úgy reméli: a Palkovics-féle szopni fog ...
        A Mandiner interjút készített Anisits Ferenc tervezőmérnökkel. A cikk külön kiemeli Anisits tudományos értekezéseit, amelyek ugyan léteznek, de nem különböznek szignifikánsan egy német főiskola átlagos docensének tudományos teljesítményétől. Ennek esetleg van jelentősége. Nem szeretném…..
cheetah_01 2018.12.15 04:33:19
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: Ezt a nyilvánvalót miért nem beszélik ki?!
    Ez az Európai Néppárt által elfogadott határozat. Nem a "draft resolution" hanem az "Emergency resolution adopted". " A Fidesz-frakció közölte: megszavazzák. Deutsch Tamás az MTVA-nak elmondta, hogy javaslatukra kikerült a szövegből a liberális demokrácia kifejezés, helyére…..
cheetah_01 2018.11.24 11:57:16
@ámbátor: Nem a vessző használatáról fog beszélni, hanem arról, hogy melléütöttél.
cheetah_01 2018.11.24 14:13:28
@mafi mushkila: Wow, ez aztán! Rendes olvasás!
cheetah_01 2018.11.24 14:19:59
@mafi mushkila: Nem gondoltam, hogy a "Chill, bro" ekkorát fut ...
     Gulyás Gergely rezsimjóléti miniszter szerint érvénytelen a Sargentini-jelentés. Ugyanis  Judith Sargentini 1974-es születési anyakönyvi kivonatán a tízguldenes illetékbélyeg sarka le van szakadva, tehát Judith Sargentini születése is érvénytelen, és érvénytelen születésű személyek jelentése…..
    " Azt, hogy mi a család, nem az érzékenység és méltóság, hanem a természet rendje szabja meg, amit a politikának el kell ismernie, eme rend megsértése ugyanis biztos, hogy valahol vissza fog ütni. " (Szilvay Gergely, Mandiner)        Aquinoi Szent Tamás használta a természet rendje elleni…..
cheetah_01 2018.07.05 02:47:55
cheetah_01 2018.07.05 02:51:45
          Kiválasztottam egy teljesen random káslerséget és eltöltöttem vele tíz percet. íme az eredmény. Ez a pasi tényleg nem tud hibázni. "Az első hasüregi műtétet például 1780 körül végezték, valamelyik amerikai farmon. Egy nőnek nőni kezdett a hasa, azt hitték, hogy terhes, de csak nem…..
cheetah_01 2018.04.28 02:17:03
@cheetah_01: Visszaolvasva: szánalmasan naiv a kérdés ... Ne feleljetek!
       Nyugalom.... Mondom, nyugalom. Még el sem kezdtem a posztot.      A kérdés az, hogy konszolidálhatja-e úgy Orbán a hatalmát, hogy azzal már egy tisztességes ember teljes önfeladás nélkül együtt tudjon élni.       Macron és Merkel válaszút elé állíthatja Orbánt. Vagy elkezd többé-kevésbé…..
cheetah_01 2018.04.24 12:40:43
@jotunder: El tudom képzelni ezt a szcenáriót is ... keményebb M&M föllépéssel. Különösen annak fényében, hogy az utóbbi napokban a k-európai "bünti" helyett a támogatások átcsoportosításáról kezdtek el beszélni. De továbbra is azt gondolom: O. számára a racionális döntés ebben az új helyzetben is a tessék-lássék engedmények politikája lenne. Ami senkinek sem lenne jó, legföljebb neki meg a rezsimszolgáknak.
cheetah_01 2018.04.24 12:44:13
@jotunder: Ezek az arcok csereszabatosak. LJ vagy GG ... same difference. "Ha én főnök lennék, bizonyos szint fölött nem süllyednék bizonyos szint alá." (Esterházy P.: Termelési-regény) Alatta viszont ...
cheetah_01 2018.04.24 16:04:06
@jotunder: OV ..."elég okos ..." Szerintem az okos ember (egyik) legfőbb ismérve, hogy tisztában van a saját értékeivel és korlátaival. Ezért az okos ember (vezető/döntéshozó pozícióban főként!) nem veszi körül magát intellektuális és/vagy mentális és/vagy morális hulladékkal. Mert az ilyenek nem tudnak segíteni neki, hogy a korlátain túl is hatékony legyen. Egy-egy félhülye, személyiségzavaros vagy gerinctelen "szárnysegéd" még az igazán okos emberek környezetében is fölbukkan ... nem kell sokat kutatni az emlékezetben ... de mutass egyetlen olyan okos embert, akinek a közvetlen közelében ennyi intellektuális/mentális/morális hordalék lebeg! Mondtam már korábban: ennek a blognak az egyik legnagyobb erénye, hogy újra meg újra fölhívja a figyelmet arra, hogy értéktelen, színvonaltalan oktatással, elaljasodott, buta oktatókkal, szűklátókörű, ideológiavezérelt oktatáspolitikával csak újratermeljük és sokasítjuk a hulladékot. Az "okos ember" meg a "böbék" vajon mit nemzenek?!
Ez jut eszembe: „Are you a dumb cunt? ... Is your husband or wife a dumb cunt? ... Guess what your kids are ... Your kids are dumb cunts just like you ... except they’ll achieve even less ...” (Jim Jefferies)
       "  Ügbülüg yacir vonaa ash'alaman"         Ez az idézet Ibrahim Muteferrika török diplomata/író/történész  könyvéből való, amit "Usul al-hikam finizam al-umam" címmel adott ki maga a szerző Isztambulban. Ez a mondat ottomán-törökül van (a könyv egésze arabul ) és azt jelenti, hogy a "vonák…..
cheetah_01 2018.02.10 18:36:43
@ámbátor: Vágom ... Van is zsigeri véleményem, de meghallgatnék másokat is.
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
cheetah_01 2018.02.03 11:45:11
Komoly dilemma ez ... Adódik, hogy az ilyesfajta gondolkodás, amely csak néhány lehetőségre szűkít, fölületes, általánosító, ezért tévutat jelent. Fölteszem, sokunk (mindegyikünk?) környezetében van Fidesz-szavazó, s bár a politikát érintő véleményünk gyökeresen eltér, fölteszem azt is, ezeket az embereket akár kedvelhetjük, szerethetjük is ... egyéb okok miatt. Tudjuk, hogy a Fideszre szavaznak majd, mégis, a testvérünkről, a legjobb cimboránkról, az apánkról van szó ... A poszt értelmében őket két csoportba oszthatjuk: ostobák/opportunisták és aljas gazemberek. Megértem, ha valakinek (elvi értelemben) szűkösnek tűnik ez a kategorizálás, és azt is, ha valaki nem akarja ebben a mezőben elhelyezni eltérő nézetű ismerőseit. Nekem sem könnyű, de azért gondolkodjunk el egy percre! Egy közeli családtagom a Fideszre fog szavazni néhány hónap múlva, nincs kétségem efelől. Az elmúlt hónapokban számtalanszor szembesítettem őt a Fidesz és Orbán hazugságaival, az egész gazdaságot átszövő korrupcióval, a csalásokkal, a nyílt színen elkövetett rablással ... nem sorolom tovább. Eleinte vitatkozott, az előző rezsimre hivatkozott, meg arra, hogy ez a mostani legalább a magyar érdekeket képviseli, később elhárított mindenféle párbeszédet. Azt mondta: őt már nem érdekli ez az egész ... Közben látja, hogy az ötvenes húgom a nyomorult magyar oktatási rendszerben szenved tanárként, hogy én külföldre kényszerültem, hogy a gyerekeink ugyanazt az oktatási rendszert nyögik, hogy ő hetente küzd a „világszínvonalú” magyar egészségüggyel ... ezt sem folytatom. Egy sereg alkalommal elmondtam neki: olvasson többféle sajtót, ne higgyen el mindent, ami a postaládájában landol ... hiába. Néha még fölemlíti: talán fölismerték már, hogy nem teljesen jó az irány, s javulnak a dolgok: a gazdaságban, az oktatásban, az egészségügyben ... Piha!
Nehéz, nagyon nehéz ... kategorizálni! Mert közel állhatnak hozzánk, mert szerethetjük őket. Mégis ... Nem hajlandó szembenézni a helyzettel, orbitális hazugságokban hisz, ideális alanya a primitív, de a célközönséget halálbiztosan megcélzó propagandának, elzárja magát az ezzel szemben megfogalmazott kritikától ... sajnos, valahol az 1 és a 99 között van: az édesanyám idióta.
cheetah_01 2018.02.03 12:03:18
@Muad\\\'Dib: Szerinted milyen messze van az "elveszett", a "megtévesztett" és az ok nélkül félős az idiótától?
cheetah_01 2018.02.03 12:31:53
@ghost recon: Nekem jobban tetszik az idióta, mint a hülye. Az anyám idióta, mert a Fideszre szavaz, de (talán) nem hülye ...
   Ez így nem igaz (bár tudtommal nincs olyan makói érsek, akit NEM Pintér Sándor nevezett ki), de.... Szőnyi Szilárd, igen ő, talált egy egészen hihetetlen szöveget .  "Én azt gondolom, hogy minden zavarom ellenére most mégis el kell mondanom, hogy ezen elismerés, díj mögött érzem azt a…..
cheetah_01 2018.01.16 18:42:17
@Margó Kőrösy: Elszólások seregestül, ez igaz. De nem a sarokba szorítottság miatt, attól tartok. Butaság, tudatlanság, a sérthetetlenség érzése, elbizakodottság lehet inkább mögötte. Tanulatlanság és fenngőg, s nem utolsósorban az a hit, hogy mindent meg lehet úszni, ha az ember a remek vezető nyomdokait követi. Rosszul mondom ... nem azt gondolják, hogy meg lehet úszni, inkább azt, hogy nincs mit megúszni ... hogy végső soron nem elszólások ezek ... Egyszerre hiszik azt ezek a nyomorultak (nincs jogi képviselőm, hát óvatoskodom), hogy csupa ostoba emberrel van dolguk, s azt, hogy ha valaki megértené is, amit mondanak, annak se lenne következménye. "Kormányon" nyugodtan lehet bármit mondani, mert szólás és elszólás között nincs mérhető különbség - gondolják. Következmények nélküli ország?!
cheetah_01 2018.01.17 14:57:07
@kisa: "Dir gesagt ..." :-)
cheetah_01 2018.01.17 14:59:03
@Margó Kőrösy: „Kósa Lajos persze nyilvánvalóan nem szándékosan tette nevetségessé szegény édesanyját, hanem azért, mert annyira biztos volt benne, hogy úgysem fog lebukni, ha meg mégis, akkor annak úgysem lesz semmiféle következménye. Ezzel együtt is misztikus, hogy miért választották azt a megoldást, hogy személyesen az anyja neve kerüljön egy csődhelyzetben levő, de a megvétel után azonnal százmilliós pénzt fialó sertéstelep papírjaira. Ha Kósában és társaiban a szégyen- és veszélyérzetnek legalább a maradéka működne még, akkor a politikus még abban az esetben sem engedte volna, hogy az édesanyja neve megjelenjen egy ilyen tranzakcióban, ha abban tényleg nem volt semmi suskus.”

444.hu/2018/01/17/ki-az-aki-a-penzert-mar-nem-is-krisztusbol-hanem-a-sajat-edesanyjabol-csinal-bohocot
        Sárosdi Lilla színésznő a Facebook-on vallott arról, hogy mit művelt vele egy "nagyrendező". Az illető színházi próba után egy fehér BMW-ben mutogatta neki a péniszét. Nem sokkal az autó elindulása után a Margit-híd pesti hídfőjénél voltak, melynek vonzáskörzetében, mondjuk úgy, korlátozott…..
cheetah_01 2017.10.19 15:56:39
@jotunder: ˇMegértem, hogy keresed a szavakat. Az embert rendre zavarba ejti a világ összetett volta ... a rengeteg nézőszög. Értékelem is, hogy amolyan érték-világítótoronyként nem foglalsz állást határozottan, inkább fölmutatod a helyzet zavarosságát. Engem, kommentelőként azonban nem köt efféle felelősség, ezért mondom ... ilyen helyzetekben nem kell mérlegelni ... a kihasznált, megalázott nőt kell nézni, és őt kell megvédeni ... Mindenáron ... Ha vannak más megfontolások, akkor azokra térjünk vissza azután ...
Látom, vannak itt ilyen vélemények is meg olyanok is ... a tudatlanság, tanulatlanság, ostobaság, butaság tobzódik ...
cheetah_01 2017.10.19 17:44:33
@jotunder: JT, ezeknek a megalázott embereknek (jellemzően nőknek) nincsen hova visszavonulniuk. Nekünk kell őket kisegítenünk.
       Erről a szövegről fogok pár sort írni.      Nem tartom túl sokra (egészen pontosan, senkinek sem tartom) Lánczi Andrást, mindazonáltal nem gondolom azt, hogy egy szöveget, vagy inkább azokat a gondolatokat, amelyek a szöveg mögött vannak el kellene utasítanom, csak azért, mert Lánczi neve…..
          "Az a helyzet, drága barátaink, hogy egyikőtök bizony nő, másikótok meg férfi. Ez a két nem van. Harmadik: nincs. Hogy melyikőtök melyik, azt leggyorsabban úgy lehet ellenőrizni, ha bepillantotok a lábatok közé." (Stumpf András "újságíró", huszonegyedik század, annak kapcsán, hogy…..
cheetah_01 2017.07.31 01:12:55
@seol: A blogon nem, de az e-mailemben látom breibeni hozzászólásait ... Hm ... ezekre nincs mit mondanom ... de azért érdekelne, hogy működik a rendszer.
cheetah_01 2017.07.31 18:03:06
@Mister Gumpy: Köszi! :-)
cheetah_01 2017.07.31 18:03:40
@jotunder: :-)