Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zavart avar (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A legutóbbi közvélemény-kutatások alapján valószínűsíthető, hogy a jobbik, valamit az apátia csontvázközelig lerabolta már a szocialisták szavazótáborát. Ennek legékesebb bizonyítéka, hogy a baloldali sajtóban elkezdődött annak sulykolása, hogy a jobbik tábora…..
erre a zenére olvasd (-> dugószene) Kamaszkorom hormonturbulenciás zavaraiban nem csak azért szerettem volna lány lenni, mert úgy gondoltam, mit aztán utólag kiderült, jogosan, hogy a lányok sokkal többféleképpen és változatosabban tudnak maszturbálni, az…..
Ha ez a blog azt a cél tűzte maga elé, márpedig ezt tette, hogy ne politikai vonzalmakról és vágyakról, hanem tényekről és eseményekről, valamint azok elemzéséről szóljon, akkor most ki kell mondani: Vona Gábor mai, Orbán Viktornak címzett levele ékes bizonyítéka a Jobbik…..
zavart avar (törölt) 2010.03.09 00:47:58
@zavart avar:

javítás:

... Orbán...

... Zsolt ...

... na, ez a ...

... egy kis ...
Orvosai szerint Barack Obamának nem csak a dohányzásról kéne leszoknia, hanem az alkoholfogyasztást is mérsékelnie kellene. A választási győzelem után első alkalommal elvégzett, a 48 év felettiek számára kötelezően előírt orvosi vizsgálat alapján úgy tűnik, hogy az USA…..