Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darth Vader

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú, nyúlós szabadkozással kéne nyitni ezt a bejegyzést, merthogy megint szegény Kovács Ágin fog csattanni az ostor, de majd megpróbálok más bűnösöket is felkutatni. Akkor most el kéne mondani, hogy tudom, hogy micsoda teljesítmények állnak mögötte, meg hogy a…..
Na ezt már szeretem, annyi jó film lesz ma, hogy hosszú lesz felsorolni. Ráadásul valószínűleg ütik is egymást, úgyhogy azzal a nyomorúságos érzéssel fogunk az ágyunkba oldalogni, hogy ma egy csomó jó filmet nem láttunk. Lehet, hogy jobb, ha el se kezdjük a…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Hát igen, fény derült a képek titkára, a tippelt nehéz családi helyzet/kényszerítés/nem én vagyok a képen szentháromság mellett egy huszárvágással újabb elemmel gazdagodott a népi folklór, a lerobbant a kocsim, meg kellett csináltatni cíművel. A blikk.hu szerint…..
Nem azért, de igazunk lett. Tényleg Ördög Nóra lépett fel végül fenéig sliccelt flitteres ruhában Stohl Buci oldalán a Szombat esti lázban. Mondjuk a műsorban mégsem szürke, töredezett hajú óvónőt játszott, ahogy a Kölyökklubból emlékeztünk rá, de ő volt az, még ha…..
El tudják képzelni, milyen, amikor Paudits Bélának eldurran az agya? És amikor Liptai Caludia megszeppenve csak azt ismételgeti, hogy na, de Béla? A ma reggeli Mokkában Paudits bosszút állt, amiért Hajdú Péter bulvárújságírókat küldött rá a Frizbi című magánéleti talkshow…..
Darth Vader 2006.11.09 11:33:22
Isteni! F@sz TV - ez kell!

Kár, hogy Hajdút nem hívták meg, lett volna pankráció live! Szinte magam előtt látom, ahogy Béla egy hatalmas Walker, Texas Ranger-es gigapörgőrúgással száműzi ellenfelét az ismert világegyetemből, ahol az heves brühühü-brühühüzés közben szeppukut követ el Jabu és Toranaga szanok segítségével... Utána pedig jöhet a legendás Tarzan-üvöltés...
Kovács Ági óriási karcsapásokkal úszik egy Blikk-címlap felé. Nem elég, hogy a Szombat esti lázban szambázik, de még műsort is vezet az m1-en. Út Peking felé. (Bővebben itt) Ráadásul mindkét műsor szombat este debütál. A kimért sportriporter vagy a flitteres miniszoknyában…..
Én például már a körömágyam is kirágtam, aludni se tudok éjjel, csak forgolódom, ide-oda vet az ágy, és közben az jár a fejemben, hogy mégis ki lesz Stohl Buci partnere a Szombat esti lázban. Kinek a csillámporos dekoltázsáról álmodnak majd a vízvezeték-szerelők és az…..
comment:com Frei eladó 2006.11.08 00:09:00
Na jó nem eladó, csak elárverezik jótékonysági céllal. Frei árából egy csángóföldi falut segítenek meg, szóval a cél nemes, így minden eszköz megengedett, még egy élő ember áruba bocsátása is. Aki a legtöbbet ígéri, az együtt vacsorázhat Frei Tamással, és ez két…..
A viccmagyarázásnál nincs hülyébb műfaj, úgyhogy rövid leszek. Orosz József beszerzett egy relativizálógépet. Ez úgy működik, hogy mondjuk beírom, hogy holokauszt, aztán kiadja, hogy utolsó mohikán, vagy valami hasonló, de egészen kis hülyeségeket is be lehet ütni, például,…..
Elugrana velem egy étterembe a közelbe? Szeretnék pár dologról Önnel beszélni” – mondja recés hangon valaki. Amíg nem néztem a képernyőre egy sorozatgyilkost vizionáltam, de a jó öreg megbízható Derricket láttam magam előtt. A Duna Tv ment ugyanis. Én azt is értem,…..
comment:com Majdnemvasárnap 2006.11.01 20:01:14
Majdnem vasárnap van, egy pillanatra leállították a hétköznapokat, használjuk ki, dőljünk hátra, és nézzünk meg egy filmet! Egy könnyes romantikusat, vagy egy ugyanolyat, csak könnyek nélkül. Ha szomorúan magára húzná a takarót a tévé előtt, hát legyen Az élet nélkülem a…..
Nyers Rezső baromi lényeglátó ember volt 1972-ben, egyébként akkoriban minden politikus roppantul meg tudta mondani a frankót, most nem is hivatkoznék Kádár krumplileveses dumájára, mindenki ismeri. Időnként média-témában is ki kellett nyilatkoztatniuk a tutit, mert miért…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
A reality műfajban láttunk már sok mindent, az angol Channel Five vasárnap bemutatott (még nem láttuk) produkciója mégis kiverte a biztosítékot a szigetországban már jóval a műsor adásba kerülése előtt. Láttunk már boncolást, kínzást, zártak önként vállalkozókat szigetre,…..
Nem vagyok a doku-reality műfaj híve, nem érdekel, ahogy a kamerák izzadt tűzoltókat vagy beképzelt ingatlanügynököket követnek, esteleg megmutatják nekem, hogy mi történik egy feketére mázolt fehér családdal, de ha csöcsöket és hosszú lábakat mutatnak, akkor előjön a…..
Azért azt látjuk ugye, hogy az MTV, mint a minden hájjal megkent kereskedő kezdi kihasználni ezt az ostrom-dolgot. Végül is eladható. Az evidens, hogy a Kékfény szerkesztői jó időre bespájzolhattak jobbnál jobb témákból, aztán ugye a Tv Taxiban is…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
Darth Vader 2006.09.14 23:50:34