Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batmann

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészes speciális anomáliát talált a rendszerben Máté, akinek júniusban tűnt el pénze egy zárolt Unicredit-számlán: Sokat levelezek mostanság két bankkal és a PSZÁF (majd MNB)-vel, mert egy már nem létező lezárt számlára történt banki utalásom után az utalt összeget a…..
BGábor 3 perccel később fizetett a parkolásáért, mint ahogy megbüntették, és csodálkozik, hogy miért nem törölték a bírságát automatikusan. Biztosan be lehet nekik még mutatni valamit... Történt, hogy június 6-án 1. kerület Dózsa György tér 11.30. perckor mikor mentem…..
Lacinak egy hónapos küzdelembe telt, hogy a Hello HD felszereljen egy antennát, mert a szerelő 2 megadott telefonszáma közül egyet sem bírt eltalálni. És ez még csak a kezdet, a telefon meg az internet bekötéséről még szó sincs: Én vagyok akit anno "beidézett" a Creditreform...…..
batmann 2013.06.25 11:44:16
@Sikkes Sittes: Most mit is mondjak? Kár a gőzért, nézd meg az írásaidat, te kis fontoskodó buzgómócsing. Nem az vagy akinek mondod magad, ezt te is jól tudod. Max. egy lecsúszott zugírász. Az egész világ az ellenséged, mindenki csak téged bánt, egy igazi áldozat vagy... Olvasd csak el a korábbi bejegyzéseid...Ja és szerezz be egy igazmondó tükröt, jól jön majd...:):):)
batmann 2013.06.25 16:08:31
@Sikkes Sittes: Sajnos eset vagy. Egy igazi eset. Írd be a google-ba, hogy pszichológus. A találatokból meg keress meg egyet sürgősen. ui. lehet, hogy a pszichiáter jobb megoldás lenne, beszéld meg anyukáddal..., jaj bocs nem ismered... ejnye, no majd a doktorbácsi átsegít ezen is:):):)
Kikkekke révén a múltkorival szinte megegyező történetet kaptunk a be nem csengető kéményseprőkről. Náluk még fényképet is küldött a házukban kifüggesztett hirdetményről a fickó, hogy ezzel bizonyítsa ottjártát. Amivel csak az volt a szépséghiba, hogy a fénykép…..
batmann 2013.06.16 22:19:12
Szívatják a "zembereket", mert őket is szívatják...

www.hirado.hu/Hirek/2013/06/12/12/Jelent_sen_csokken_a_kemenysepres_dija_.aspx

Jelentősen, 44 százalékkal csökken a kéményseprés díja a fővárosban július 1-jétől.
batmann 2013.06.20 20:52:08
@kowee: Naná, ez nem is kérdés...
Naiv ügyfélnek elege lett a Főkétüsz játékából. 4500 forintot kellene fizetnie, mert a lakását ellenőrző kéményseprő nem csengetett be, így nyilván az ajtót sem tudta neki kinyitni. A jelenség elég sok embert érinthet, minthogy a cégnél közölték, hogy se visszafordulni nem…..
batmann 2013.06.16 22:20:28
Szívatják a "zembereket", mert őket is szívatják...

www.hirado.hu/Hirek/2013/06/12/12/Jelent_sen_csokken_a_kemenysepres_dija_.aspx

Jelentősen, 44 százalékkal csökken a kéményseprés díja a fővárosban július 1-jétől.
Dávidot betalálta az egyik valamiért még szabadon tevékenykedő telefonkönyves brigád, akik azon a trippen pörögnek, hogy a véletlenszerűen felhívogatott embereknek kellene lemondaniuk az éves "szolgáltatásukat": Egy ködös novemberi hajnalon felhívott egy női hang, hogy ő a…..
batmann 2013.04.18 16:21:23
@Panelproli: Először is gáz ez az egész ügy és az is, hogy ez a társaság az egész országot több cégnév alatt évek óta átveri...(központi adatnyilvántartó, magyar cégbank stb.)

Másodszor amit leírtál az több helyen is sántít. Zaklatást csak akkor állapítják meg, ha valóban sűrűn érkeztek a hívások. Heti néhány hívás nem számít annak. A feljelentésben nem nevesíteném a személyeket, hanem ismeretlen tettes ellen tenném meg. Mert később, ha nem lesz belőle ügy, akkor az érintett fog feljelenteni, hogy alaptalanul vádoltad bűncselekmény elkövetésével.

Önbíráskodás sem állja meg a helyét abban az esetben, ha nem használt fenyegető kifejezéseket, nem alkalmazott erőszakot, azaz mondjuk nem bántalmazott.

Szóval lassan az agarakkal…

Ettől függetlenül ez egy ritka gusztustalan banda.
annak. A feljelentésben nem nevesíteném a személyeket, hanem ismeretlen tettes ellen tenném meg. Mert később, ha nem lesz belőle ügy, akkor az érintett fog feljelentei, hogy alaptalanul vádoltad bűncselekmény elkövetésével.

Önbíráskodás sem állja meg a helyét abban az esetben, ha nem használt fenyegető kifejezéseket, nem alkalmazott erőszakot, azaz mondjuk nem bántalmazott.
batmann 2013.04.18 19:53:04
@Panelproli: Nyugi. A jogszabály valóban nem határozza meg, ebben egyetértünk. Ami viszont igen az a bírói gyakorlat és az eset körülményei.

Amit az önbíráskodásról írtál az is rendben van, de nem hiszem, hogy ma bárki erre vetemedik. Ebben az esetben nem beszélhetünk behatolásról, igazoltatásról stb..
Facebookon lőtték vasárnap ezt a mennyei backdoor üzenetet, ami a Pécsi-Belvárosi Plébániatemplom ajtaján és bent a falon is látható. A faliújságon a mellette lógó plakáton "A Szentírás üzenete: Mit jelent szeretni? Odaadni mindent, odaadni az életünket" jótanács olvasható.…..
Naiv ügyfél hivatalosan is feladta a harcot, és most már csak terápiásan írta ki magából, hogyan nem sikerült bő egy évtized alatt egy nagyon egyszerű adminisztráció műveletet végrehajtani az ELMŰ-nél: Nagyszüleim lakását megörököltem, a villany (ELMŰ) 2001-ben elhunyt…..
batmann 2013.02.18 22:44:03
@telkoe: Ja elküldte, de kilenc évig nem zavarta, hogy még sem írták át... esetleg érdeklődhetett volna... kamuzik simán...
batmann 2013.02.18 23:18:46
@uraaam: Szívemből szóltál...:)
A csótányok legendás túlélők, nyilván nem fognak a -10C-ben az utcán éjszakázni, úgyhogy fogták magukat és például beköltöztek a Mammuttal szembeni Il Trenoba. A napokban olyan hideg lehetett, hogy egyikük a kemencébe csusszant, ahol naiv ügyfél pizzájára sült. Azért…..
A Homár eddig ilyet csak a UPC-nél tapasztalt, hogyhónap elején kifizettetik a következő hónapot előre. A jelek szerint az ELMŰ is megelégelte az ingyen szolgáltatást: A minap kaptam meg a szokásos számlalevelet az ELMŰ-től, amit annak rendje módja szerint kibontottam és a…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
Múlt heti naiv ügyfelünk sérelmezte, amiért megpróbálták rázárni a szervizt, amikor közölte, hogy nem fizet a félkész iPodjáért. Az iPhoneszerviz.hu csapata elnézést kért Facebookon, illetve kiegészítették a történetet. Minthogy az még az eredeti bejegyzésből kiderült,…..
Nehéz naprakésznek lenni magyar törvényekből, így a Homár csak tippeli, hogy a cigarettásdobozokon bevezetett hullákat az alkohollobbin is átverték. Vagy az Intersparban már tudnak valamit, ahol mosolygós, virágmintás-gumicsizmás csontváz üdül hordók és Tokaji aszús palackok…..
batmann 2012.10.08 15:20:09
@vénszivar: a "rosseb" az :)

A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg, bár mára már az egész világon elterjedt.
batmann 2012.10.08 16:56:58
@vénszivar: Vitatkozni csak a megfelelő szinten szabad, én ezt most kihagyom...
batmann 2012.10.09 06:49:22
@cicmen: nem jött ...
Nem pöcsölt sokat a tesztüzemmel a Wizzair, hiszen már októbertől minden járatán fizetni kell az eddig ingyenes kézipoggyászok után. Ingyenesen ezentúl már csak egy kisebb méretű csomagot lehet felvinni a gépre. Természetesen erről a legtöbben a helyszínen fognak értesülni, ami…..
batmann 2012.10.03 23:54:00
@igazságos: nagy az Isten állatkertje, sokan megszöktek... :)
batmann 2012.10.03 23:56:25
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: a cucializmusba viszont nem vót pláza, oszt mehettél a labancokhoz parndorfba :)
A jelek szerint kénytelen lesz a magyarság határon innen és túl egyaránt üzemenyagadót fizetni, ha találkozni óhajt, minthogy a tömegközlekedést felszámolták. Ahelyett, hogy örülnénk, hogy aszfaltozott utak vannak... Magyarország, Budapest nevű fővárosából szerettem volna…..
batmann 2012.10.02 20:52:13
Beszéltél Aladinnal?

index.hu/belfold/2012/10/02/orban_fico/

Új közúti híd épül Komáromnál. Továbbá a jelenlegi 28-ról 90-re nő a két ország közti közúti kapcsolatok száma.
Elképesztő állapotok uralkodhatnak a bevásárlókomplexumokban, ha már a bekamerázás sem segít. Na nem mintha a próbafülkékben lenne kamera, így aztán oda a biztonságiaknak kell benézniük: Panaszom a személyiségi jogokhoz kapcsolódik, Most szombaton a westendbe vásároltam…..
batmann 2012.10.01 20:09:15
@Megmondó1: Úgy érzem teljes mértékben igazad van. Lassan csak kamu bejegyzések vannak a homáron...
Kicsit darabos levelet kaptunk N.G. G.-től, aki egy súlyos verés helyi kezelésének lehetett tanúja Westendben: Westendben esett meg, hogy egy elkövető ismerőse volt a westend őreivel és súlyos testi sértést követett el egy hölgy sérelmére. A westend biztonsági szolgálata…..
Az ELMŰ-nél a kikötéshez hasonló sebességgel feldolgozták a hétfőn kifizetett "szerződés nélkül vételezett" áramot, mert kedd délutánra vissza is kötötték az áramot: A hétvége elég bulis lett. Meggyőztük a családtagokat, hogy egy régi hagyományt élesztünk újra, és…..
batmann 2012.09.26 09:27:19
@elwood: hát persze, csak a sok tahó őt védi...
batmann 2012.09.26 14:09:53
@uraaam: Végre egy értelmes ember!!!
Az év eddigi legdurvább áramos sztoriját olvashatják egyelőre két felvonásban. Naiv ügyfél újonnan vásárolt lakásában 2,5 hónappal a beköltözés után az ELMŰ váratlanul leszerelte a mérőórát. Mint utólag kiderült, az átíráshoz hiányzott valami dokumentum, de erről sem…..
batmann 2012.09.24 14:47:13
@batgirl: a posztoló szemétsége :)
batmann 2012.09.24 15:04:26
@batgirl: ne tedd! csak légy racionális:) hogy milyen vagyok? BW a monogramom :)
batmann 2012.09.24 15:09:57
@batgirl: nos reméltem :)
Attila nem érti, miért nem javítja az autóját a Peugeot Fábián, amikor az Allianz egy hónapja leokézta az akciót: Hátulról belejött egy VW Bora az álló kocsimba, vezetője elismerte a felelősségét. Elmentem kárfelvételre a Peugeot Fábiánhoz, akik felvették a kárt,…..
batmann 2012.09.24 10:56:36
Árpádnak sikerült 17 percet töltenie a reptéren egy ismerős kifuvarozása után, ami parkolásilag 2000 forintjába került: A tegnapi esős időben volt szerencsém a híres-nevezetes ferihegyi reptérre kísérni egy kedves ismerősömet. Mivel óriási dugó volt a városban, későn…..
batmann 2012.09.19 23:54:43
Vagy legalábbis kifejlesztett valami organikus tölteléket, amit naiv ügyfélnek nem sikerült beazonosítania. Szombaton ezt találtuk a tálcás csiremellben. Kipostoltuk a képet Tesco facebook oldalára, de nem kaptunk választ, hogy mi lehet ez. (A zöld bizé teljesen bent volt a…..
Egy újabb elégedett ügyfél: Köszönjük, hogy kiraktátok a Jäger hoteles levelünket. Miután felrálmáztuk az internetet, mindenhol a Jäger Hotel rossz hírét keltve, visszahívott bennünket az igazgató, elnézést kért és lásd, visszakaptuk a foglalót. Azért a kommentelőknek…..
batmann 2012.09.17 22:13:04
A nap híre, hogy csupán 43,8 millió forintot kell visszafizetnie az AXA Banknak, illetve nevetséges 6 millió forint büntetést kapott, miután az éveken át megtévesztő hirdetésekkel berántott előtörlesztő ügyfeleinek jogtalanul számolt fel kezelési költséget: A PSZÁF…..
Ha jól értem naiv ügyfél meg sem próbált eljutni Mátraszentistvánba, miután nem kapott egy emailes visszaigazolást sem lefoglalózott szobáiról: A naiv ügyfél lefoglalt egy szobát három főre egy őszi kiránduláshoz a Mátrába a Hotel Jägerben (Cím: Hotel Jäger 3235…..