Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Bedevir

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet…..
Sir Bedevir 2010.03.05 07:48:22
@Ferlategla: Egészségedre! Én is ezt iszom!
Sir Bedevir 2010.03.05 07:44:47
@Attee: Igazad van Uram! Osztom a véleményed! A rosszindulat és az ostobaság örök és kipusztíthatatlan ebben az országban. De ahogy öreg tanult barátom mondta, amíg lószar van, veréb is van. Ha nincs vevő az ostoba, idióta hülyeségre, akkor nem üzlet és nem téma és egész egyszerűen kihal. De ez nem így van! A legnagyobb nézetségű műsorok a legnagyobb badarságok és a legnagyobb példányszámú lapok a minden valóságot nélkülöző bulvárlapok. Tehát ez azt bizonyítja, hogy még bőven van "lószar" - ezért még bőven lesz "veréb"is. q.e.d.
A gyógyszert visszaköpő Magyar honfitársunk pedig szégyelje magát! Bár tökéletes tükröt állított elénk! Csinált egy eget verő ostobaságot, a média partner volt ebben, majd lássuk az olvasók véleményeit: Én biztosan nem veszek ilyen vizet, ez Nestle Aquarell stb. Így megy ez a politikában is. Ez ezt csinálta, az azt csinálta, aztán jönnek a kommentek és már senkit nem érdekel az igazság csak mindenki forog a baromságban ahelyett hogy megbizonyosodnának benne, hogy nem-e valaki csak kapszulát köpött a vízbe...
Uf