Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zakkantanett

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enntrance Win-win + festive look! 2014.11.26 20:18:54
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan múlik ez az év. Vasárnap már advent első vasárnapja, s mivel tavaly egy beauty adventi kalendáriummal készültem Nektek, idén sem maradhat el az év végi meglepetés. Ezúttal négy ajándékcsomag vár Titeket már készenlétben becsomagolva :-)…..
Read a book 2013-as olvasmánylista 2013.12.28 12:22:56
Több könyves blogon (Zakkant, PuPilla, stb) láttam, hogy listázni kezdték az idén elolvasott könyveket és ez kíváncsivá tett engem, hogy én pontosan hány könyvön is rághattam át magam. Ehhez az infóhoz nagy segítséget tud nyújtani egy moly.hu-s vagy akár goodreads.com-os…..
Val (Al Pacino) 28 kőkemény évet töltött börtönben, mert nem adta fel bűntársát. Legjobb barátja, Doc (Christopher Walken) várja szabadulásakor; első útjuk a régen látott harmadik cimborához (Alan Arkin) vezet. Barátságuk épp oly erősnek tűnik, mint a börtönévek előtt, Val…..
Kevés könyvnél tapasztaltam Magyarországon ekkora médiatámogatást. Az egyik vezető kereskedelmi csatorna folyamatosan betelefonálós játékok nyeremenyékent hirdette. Féltem, hogy ezáltal csak egy tucatkrimi, egy nagy átverés lehet a Millennium trilógia. Mire fel a csodálat? Végül…..
Rögtön azután, hogy megszületett az Orwell-könyvről szóló előző bejegyzés, közel két napra elszállt a netem: elszakadtam a civilizált világtól, visszatért a sötét középkor. Ez valami égi jel - gondoltam -, itt az ideje, hogy egy hónapos csúszás után végre elkezdjem a…..
Hello Kitty blog Hello Kitty pizza 2010.07.01 11:32:00
Ugye milyen gusztusokat ezek a pizzácskák? Te is süthetsz a barátaidnak Hello Kitty mintájú pizzát!Vágd a szalámikat masni formára, és a pizzatésztát (saját készítésű vagy elősütött) formázhatod egy késsel macska fej formára. Kerüljön rá pizzatszó, és sajt. A fekete…..
Kedvenc karakter: Church, a zombi macska:) Hölgyeim és Uraim! Mélyen tisztelt olvasóközönségem! Az alant következőkben a horror műfajának egyik legalapabb alapművéről (amúgy film formájában is), a horrorkirály, Stephen King klasszikus (Wostry Ferenc és Natasha szerint a…..
Megérdemlem a született tehetség díjat.Szerintem nem.De persze köszönöm neki a díjat.Szabályok:1. Ha valaki adja, elfogadom.2. A logót kipakolom a blogra.3. A szabályzatot is kipakolom a blogra.4. Megnevezek 6 másik bloggert, akinek továbbadom.5. Kitöltöm a  tesztet, és…..
zakkantanett 2010.04.19 20:55:35
Cs. Szabó Sándor: Prón - a programozott klón termék tudományos-fantasztikus kisregény Kiskunfélegyháza, KEPE, 2003. moly.hu , Kollárik P. blogja , szerzői honlap   " – Keresztyén prón??? – nyögte még egyszer Lez. – Igazi áldás, nem? – merengett az elnök. – Oda…..
zakkantanett 2010.04.16 19:58:44
A blogomban említett /zakkantolvas.blogspot.com/ Fűzfa Balázs irodalom tankönyv már megvásárolható: bővebben itt olvashatsz róla, és nézhetsz bele:
www.irodalmijelen.hu/?q=node/1054
„Széles körben elismert igazság, hogy a zombi, ha belekóstolt az agyvelőbe, okvetlenül még több agyvelőt szomjaz.”Valljuk be, azért ez az indítás a maga nemében éppoly’ erős, mint az eredeti szöveg első mondata (ami egyébként az American Book Review szerint a…..
De sosem árt korán elkezdeni a készülődést :) Ahhoz, hogy te is Hello Kitty díszbe öltöztesd a karácsonyfádat, már előre beszerezheted a macskás cuccokat. Az igazi Hello Kitty fanatikusok Szenteste ilyen fát állítanak.Neked hogy tetszik? Beraknád alá az…..