Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mefi

9 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szóval itt a ViaGogo sztori. Ha téged is átvertek, keress meg, addig akarom hajtani ezt a szekeret, ameddig meg nem szűnik ez az oldal, és elég sok adrenalin van bennem a projekthez." - írta a mefi.be oldal gazdája a Facebook-oldalán. Ugyanazon pöccent be, mint Csilla pár hónapja: a vásárlás…..
Mefi 2017.05.12 12:23:31
@KaTe: ezt most én is végig fogom pörgetni nullás kártyával, mert színtisztán emlékszem, hogy amikor a review screen megjelent (a te leírásod ötödik pontja), ott már megkaptam az SMS-t a terhelésről. Ráadásul nekem egyáltalán nem kért címet (lehet, hogy más az online jegynél, és a futárszolgálattal vitt jegynél). Egy ismerősömnek, aki futárszolgálatos jegyet kapott, csak a fizetés után jelent meg, hogyan kéri a jegyet, és egyetlen opció volt: UPS delivery not later than one week before the event.
Mefi 2017.05.12 12:25:23
@The Crazy One 5tös: ami kimaradt: ez csak online vásárlásoknál, és gondolom úgy, mint nálunk a 14 napos elállás. Sosem volt még USA-beli banknál kártyám, úgyhogy nem tudom pontosan. Illetve annyi még, hogy a MasterCard és az AMEX úgy tudom, az USA-ban simán állítanak ki kártyát bank nélkül, itthon meg mindenképpen bank adja a kártyát.
Mefi 2017.05.12 13:53:22
@KaTe: na, most megnéztem, már mobilon is részletezve kiírja, tuti biztos, hogy valamit változtattak a végtelen feljelentés nyomán. Amit közben olvastam, hogy egy angol csaj bíróságig vitte a sztorit, és most rakta ki, hogy megnyerte a pert, lehet emiatt volt módosítás az oldalon.
Nem feltétlenül szeretek éves toplistát készíteni. Nehéz eldönteni, hogy melyik film hányadik helyre kerüljön (általában az első pár helyezett a biztos, a többi meg ahogy jön éppen), illetve hogy az eredeti premierdátum alapján, vagy a magyar mozibemutató alapján rangsoroljam a filmeket. És mi…..
AnnGel blogja Konzumidióta 2016.12.23 16:31:25
Vettünk magunknak egy robotporszívót, ezzel hivatalosan is agyon van gépesítve a háztartásunk, mert már van mosogató- meg szárítógépünk is (mármint külön-külön) (nem egyben, az fura lenne). Nem bírtam ki, hogy berakjam a karácsonyfa alá, ezért már tegnap kibontottuk és beüzemeltük. Kíváncsi vagyok,…..
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
Igazából nem hittem volna, hogy valaha látni fogom a Vissza a Jövőbe trilógiát moziban. Emiatt aztán nagy volt az öröm, amikor megkerestek a Corvin Moziból, hogy levetítenék és hogy lenne-e kedvem elmenni a Deloreannel. Azt hiszem nyilvánvaló, hogy azonnal igent mondtam. Persze a…..
  2010. október 7. (csütrötök)Már évek óta nagy álmom volt egy angol bulldog kiskutya. Sajnos anyagilag nem engedhetem meg magamnak, mivel egy törzskönyv nélküli kölyök is kb. 60-70.000 forintnál kezdődik, felnőtt kutyát, amit mondjuk költözés miatt elajándékoznának…..
Harminchatodik és harminchetedik vendégeim a német Curley Sue Kempe (26) Berlinből érkezett hozzám a barátjával, a kiwi Matt-tel (24), aki Új-Zélandon született és nőtt fel. A srác szakácsként dolgozik. A pár Új-Zélandon találkozott, Curley angolt tanulni utazott…..
Miközben blogokon, filmes és nem filmes portálokon olvasgattam a tavalyi év legjobb filmjeiről szóló értekezéseket, valahogy nem voltam elégedett. Nyilván ez a listakészítés velejárója így – nem megbántva egyéb oldalak listáit – bennem is megért a tavalyi év értékelése.…..
Egy hónap kihagyással pénteken lesz egy új vendégem. Az elmúlt hetekben nem kaptam requesteket, eltekintve 2 főtől, akik nem voltak szimpatikusak, így decline-t kaptak. Próbáltam megtalálni magamat az elmúlt időszakban különböző szűrők alapján, utoljára bejelentkezett,…..
Csonka Gábor 127 országban utazott eddig, ahol az első években napi 2.5 dollárt, az utolsó években 4-5 dollárt költött a területtől függetlenül, akár Ázsiában, Amerikában vagy Európában járt stoppal. CouchSurfingon keresztül szállt meg, ha az nem volt, akkor…..
Bár őszintén szólva a grid téma kapcsán arra számítottam, hogy a hazai webdizájnerek, sitebuilderek közül 3-nál többen elmondják szakmai véleményüket, és ezzel egy elég fontos alapkérdésben láthatunk tisztábban, végül ez mégsem következett be. Igaz ugyan, hogy páran…..
Mefi 2012.09.06 10:45:59
@Jatekfejleszto kisiparos: nekem nem nagyon van tapasztalatom más agilis projektmenedzsment eszközzel, de a JIRA nagyon jól testre szabható, mi kis nyomozással és beállítással az összes saját és speciális igényeinket be tudtuk rakni a munkafolyamatban.
K report Krasznahorka büszke vára 2012.03.11 10:05:00
Tegnap délután megdöbbenve hallottam a hírt, hogy a krasznahorkai vár eddig ismeretlen okból jórészt a tűz martalékává vált. Van, aki szabálytalan tarlóégetést emleget, van, aki elektromos tűzre gyanakszik, de a lényegen sajnos mit sem változtat a dolog, ez a történelmi…..
K report Tüdőszűrésen 2012.01.25 14:13:00
Mai napi dátummal rendszeres tüdőszűrésre hívtak. Felkerestem a szűrőállomást, ahol a délelőtti időpont ellenére meglehetősen sokan várakoztak. A paciensek csendben sorjáztak, ki tüdőszűrésre, ki laborvizsgálatra jelentkezett, az adminisztráción dolgozó EÜ-s alkalmazottak…..
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Ilyenkor mindenki igyekszik a lehetőségeihez képest a legjobb, legszebb ajándékkal meglepni szeretteit, hozzátartozóit, barátait, kollégáit és tesszük mindezt úgy, hogy lehetőleg ne csak egy-két napra lobogjon a boldogság lángja a…..
Mefi 2011.12.29 16:53:09
@klarky: na jó, de a töltött káposzta és a libamájparfé otthoni előállítási költsége között is igen nagy rés tapasztalható. :D

Én azt mérlegeltem főként, hogy minden reggel kávét főzni és takarítani utána, kitalálni a pontos adagot stb. sokkal költségesebb, mint betenni a begrét a gép alá egy gyönyörű tejeskávéért.

De persze típusfüggő, ha több kávét innék, biztosan nem vennék én sem ilyet.
K report Ez így nekem OK 2011.11.04 12:00:00
Nem nagyon szeretem, amikor az autóm ablaktörlője alá különböző szórólapokat tesznek, aminek két oka is van. Az egyik az az, hogy idegenek ne buzerálják a magára hagyott kocsit a parkolóban, mert attól mérges leszek. A másik pedig, hogy általában a betűzött papírdarab a…..
Zoltán nem emlékszik kristálytisztán be nem fizetett utóvizsgadíjakra, így nem érti, hogyan merült most fel 100 ezer forintnyi tartozás az államvizsga előtt. Természetesen ha nem fizet, nem vizsgázhat.Továbbítanám a felsőoktatási intézménytől kapott levelemet. Számomra…..
Tudom, hogy idáig ültetek tűkön, hogy mi jön Amszterdam után, jön-e a "Haszprus és Mf Skandináviában" felvonás, vagy esetleg hosszabb távú tervként becélozzuk-e Moszkvát, de szerintem ha azt mondom, hogy Frankfurt, akkor mindenkiben körvonalazódni fog, hogy elindultunk…..
Lehet azon vitatkozni, hogy Budapest jó hely-e, vagy sem, szubjektív érvek mentén töprengeni a kutyaszar szerepéről a menőség eseményhorizontján, de azért vannak objektív körülmények is. Ilyen például, hogy vannak jó éttermeink. Hogy vannak jó szórakozóhelyeink.…..
Nekem nagy élmény hallgatni őket, és azt is szeretem, hogy ilyen sok helyen találkozom velük. Van köztük vicces, komoly, amatőr, profi zenész, megmosolyogtatnak, néhány esetben pedig felráznak, főleg mikor olyan koncertet kapok egy aluljáróban, amilyenért általában fizetni…..
Hát eljött ez is, véget ért az Olcsó ebéd, menő helyen sorozat. November eleje óta pusztítottuk nagy lelkesedéssel a legjobb budapesti ebédmenüket, most viszont ideje egy kis szünetet tartani, mert itt a nyár, és ennek örömére új sorozatba kezdünk: a legjobb reggelizős helyeket…..
Na, hát a tegnapi nap leginkább a az Apple-kémkedésről szólt, nyilván sokan hallottatok róla, aki nem, annak gyorsan összefoglalom, miről van szó. Mi megvártuk, amíg kicsit elmúlik a hisztéria, és nyugodtan összeszedjük, amit tudunk.Kiderült, pontosabban Alasdair Allan és Pete…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Mefi 2011.04.19 13:05:41
Mi is csináltunk nagy gírosztesztet anno, de aztán a sok ember lelkesedése elhalt, és sok minden nem lett a dologból: mefi.be/muti/3356/teja/

Hozzáteszem, amiatt is maradt abba, mert megtaláltuk Budapest legjobb gíroszosát, ezt viszont féltve őrzött kincsként kezeljük. :]
A múlt héten repülőt vezettem, pontosabban csak egy szimulátort, de az illúzió tökéletes volt: a HighFly pilótafülképiben valódi pilótának érzed magad, az adrenalintermelés elképesztő magasságokba tör, a cockpitet elhagyva meg a tesztoszteronszint emelkedik a csúcsra: a…..