Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vfero

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz I. Orbán Szaleforeléner 2010.07.06 08:00:00
Új gegmen játszik a maszopos csapatban. A sótlanságba beletunyuló szocik tegnap adták először jelét annak, hogy élnek. Nem tudom ki az új arc, de színt és vidámságot hozott az egysíkú parlamentbe. A Hogy Fricskázzuk Orrba Orbán Viktort Mozgalom szellemi atyja olyat tett, amit…..
Praxis Egy édesapa halála 2010.06.29 06:00:00
Szia, Praxisblog! Néhány hete olvasom a blogot. Minden egyes alkalommal azt érzem, hogy az isten mentsen meg a magyar egészségügytől.Mostanra annyira felgyülemlett bennem mindent, hogy szíves közlésre adom azt a levelet, amelyet sosem küldtem el apám halála után - túlságosan fájt…..
vfero 2010.06.29 16:17:31
@Droidfigyelő: Ez az isten titulus elterjedt mostanság az orvosokra vonatkozólag. Sokan közülük valóban annak tekintik magukat, de az emberek nem.
Ahogy leírtad, ha már kerültünk közvetlenül vagy közvetetten ilyen helyzetben, akkor féltjük a szerettünk vagy épp a saját életünket.
Én csak hálát adhatok a nőgyógyászomnak és a koraszülött stábnak, hogy a 850 g-mal és 35cm-vel született gyerekem ma egészséges. De amikor anyámra kimondták, hogy limfóma, és a család kezdett összezuhanni, akkor őrjöngeni tudtam volna a negatív szövettan után, hogy ezt az isteni megállapítást miért kellett mondani szövettan előtt???
És mi még hozzád képest a mai napig legalábbis nagyon szerencsések vagyunk.
Tiszta szívemből sajnálom, ami Veletek történt. Ez egy családban örök nyomot hagy, minden más már attól kezdve.Az ember már nincs velünk. S ezt sokan nem értik, csak a jogokat, meg a hatékony nagy szájukat emlegetik. Ez régen nem erről szól... Kívánom, hogy soha még csak ennél jóval kisebb atrocitás ne érjen benneteket az egészségügyben, de félő, hogy csak egy álomvilágot emlegetek. Minden jót!
vfero 2010.06.29 16:38:36
@epres négercsók: Na, itt pl. trükközhetett volna a normális, emberi orvos.
Ahogy a kolléganőm apukája járt: visszament egy felírt gyógyszerrel, hogy nem jó neki valamiért, s az orvos szó szerint ügyesen kivette a kezéből, hogy ja, akkor írunk mást.
De az előző gyogyi nála maradt véletlenül.Hát, az a gyógyszer is ment valahova máshova.
Emberséggel a trükközést is lehetne pozitívan használni. De erre azt mondom, hogy ne trükközzenek, legyen már kivétel lehetőség, szabály, ami alapján az orvos önhatalmúlag dönthet ilyen esetben, hisz látjuk, a manipuláció enélkül is virágzik:( Tehát nincs mit levédeni.Hú, nem tudom, világos volt-e. Bocs.
Megy a röhögcsélés és prolizás, hogy az Apostoli Királyság atyja azt mondta egy fideszes képviselőnek - fenyegetőleg -, hogy ezt majd megbeszélik a folyosón. Nincs ezen mit szépíteni, a villanyszerelő valóban ostoba, bunkó volt. Nálunk az áltisiben is csak viccből mondtak…..
Belsőség Nem kérsz kávét g..i? 2010.03.03 15:38:00
Puttgardenbe már elég megkínzottan érkeztünk. Még Hamburg után találtunk egy Burger Kinget, ott kajáltunk, majd megírtam még egy esti posztot, és ott ledobta az agyam a gépszíjat, Tibby látta is, hogy nem vagyok már nagyon jelen, ezért átvette a vezetést. Ő se volt az a hamvas szűz, hihetik, kevés…..