Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menmi666

27 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Üdv mindenki!Az új írásos bemutatómban, az abszolút kedvenc játékomat fogom bemutatni, ami nem egy rövid játék. Sajnos nem fogok tudni elfogulatlan maradni, tehát ha, (a valószínűleg amúgy sem rövid tesztben) elkezdek szuperlatívuszokban beszélni a játékról, valamelyik…..
 Üdv mindenki!Nem rég találtam egy weboldalt, ahol rengeteg háttérkép van fent, és nagyon jól megcsinált háttérképek. Nagyon sok kategóriában, tehát mindenki megtalálhatja ami neki tetszik a nőktől a sárkányokig (ezek között talán nincs is sok különbség :P) vagy az…..
 Üdv mindenki! A háttérben folynak a tervezgetések és a munkálatok a bloggal kapcsolatban. Az új háttér már folyamatban van. A projektekkel kapcsolatban: A „Zenei Blokk” biztos meg marad, és az én és Miller játékelemzései is. Új projekteken is törjük a…..
Üdv mindenkinek!Igen, már megint itt vagyunk. Tudom, nem ez az első visszatérés. De most elköteleztük magunkat, engem elkapott az írhatnék és az ihlet, és szeretnék egy nagyon jó tesztíró lenni. Újítunk a blog kinézetén, a tesztek minőségén és hosszán, remélhetőleg pozitív…..
Tristania 3D released! 2011.10.04 15:11:00
Üdvözletem minden kedves látogatónak és nézőnek!Mint azt nyilván sejthettétek, a hosszú távollétemnek igen nyomós oka volt. Olyasmit készítettem, amit előttem egyetlen játékvideós sem: Számítógépes játékot. A Lambda Team saját készítésű számítógépes játékát, ami…..
Nézem "Az elnök emberei" sorozatot és az elhangzottak közben kitaláltam egy szóviccet, amellyel az előbb freddynénél súlyos agykárosodást okoztam.-Ha készülne a Bill Clinton féle szexbotrányból pornóparódia, mi lenne a címe?-Az orális iroda <- jelöld ki..
Menmi666 2011.09.04 19:04:03
Tegnap vettem pár zacskóval a Mogyi "Crassh" kollekciójából, mert szerintem baromi finomak. Itt a sima mogyoró kap egy bundás bevonatot, különböző ízesítéssel. A Salsa-Lime a legfinomabb, elvileg tegnap is azt akartam venni, de hülye barom vagyok és nem figyeltem…..
Az elmúlt hétvégén $a$ és Killah barátaimmal közösen próbáltunk ki egy új ízt, mégpedig a Nakhla Earl Grey, magyarán tea ízesítésű dohányát... A tesztet $a$ és Killah társaságában, három pipával végeztük (nem egyszerre). Az egyik az én Luigim volt (82 cm magas…..
Menmi666 2011.08.17 19:35:50
@Killah: Akkor a legközelebbi dohányvásárlásnál, utána nézek, hogy van-e a boltban :D @DannyTaylor: Szerintem az egy véletlen elírás lehet Lalee is ember.
LaLee's Blog Nyárvégi update 2011.08.08 14:01:00
Ej, be régen is volt update a blogon! Na de sebaj, nézzük mi is jut eszembe...Kis designváltoztatásNem nagy dolog, mindössze két lángnyelv került bele a LaLee's Blog designjába, amit leginkább a 16:9-es monitorral rendelkezők fognak látni. Próbálkoztam különböző hátterekkel, a…..
Menmi666 2011.08.11 17:00:37
Nézem meglepetten, hogy kaptam egy e-mailt egy "Hudson nyomozótól". Hát ez meg mi lehet? Kiderült, hogy egy nagyon jó kis ötletről számolt be nekem az oldal kitalálója, amely szerintem nagyon jópofa lehet, ha az olvasók is aktívan közreműködnek. Szerintem tegyetek…..
Az Oscar live-adás 17.00-tól kezdődik!   Végeredmények...   Gratulálunk mindenkinek!..
Menmi666 2011.05.01 18:31:43
    Minap kíváncsiságból beírtam a nevemet a Google-be, lássuk miket adott ki :)  Kattintsatok a 'Tovább' gombra...     Lássuk az érdekesebb találatokat...   A legelső, amit megláttam az egy 2001-es film (!!), a LaLee's Kin: The Legacy…..
 Üdv mindenki Itt a mai zenei blokk!  ..
 Üdv mindenki! Itt a mai zenei blokk!A szöveg írásával pedig jól haladok, hamarosan olvashatjátok :)..
Üdv mindenki! Itt a mai Zenei Blokk:  ..
Menmi & Miller Nézőpontja Update 2011.01.15 14:12:00
 Üdv mindenki!Kicsit változtattam a "projektek állása" menüponton. Mostmár nem csak a fejlesztőt írjuk ki hanem a kiadót is. Ezzel a lendülettel frissítettem a projektem állását is. Még nem teljesen végeztem a végigjátszással, de lassan neki kezdek az írásnak.…..
 Üdv mindenki! Itt a mai zene(ami egyébként a tegnapi eredeti verziója) : ..
 Üdv mindenki! Itt a mai zene :)   ..
Menmi & Miller Nézőpontja Update 2011.01.13 15:00:00
 Üdv mindenki!Volt néhány gond a játékkal. Nem részletezném de kicsit ideges lettem és kicsit felfüggesztettem. De már megoldottam és folytatom tovább a végigjátszást. Annyit elárulok, hogy megint stratégiai játékot mutatok be (ez van, mostanában ezek kerülnek a kezem alá…..
 Üdv mindenki! Itt a mai zenei blokk (sajnos csak utólag) ..
 Üdv mindenki! Itt egy kis Robin Hood: The Legend of Sherwood kedvcsináló gameplay (ismét nem az én kezem alól). Ma még várható egy Zenei Blokk bejegyzés. És megtaláltam az alanyomat, neki is kezdek a végigjátszásnak...
Üdv mindenki! Itt a mai zene:  ..