Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cavinton

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Jesolo Air Show plakátja Olaszországban több tengerparton minden évben rendeznek kisebb-nagyobb repülőeseményeket. Általában a Talján fegyveres testületek és sportklubok repülőseinek bemutatóit láthatja a közönség, és természetesen a Nemzeti Ikon Frecce Tricolori műrepülő csapatát, de…..
cavinton 2019.12.27 12:56:55
Attilláék nagy útra készültek, mindent jól kitaláltak, és még itthonról, a Wizzair oldalán béreltek autót Los Angeles-be az AVIS-nál. Végül egy igazi ügyfélszolgálatos bénázásba botlottak, ráadásul május óta nem is reagálnak az utólag is benyújtott panaszra. Jó sokat buktak a sztorin, aztán…..
Tékozló Homár Mint a mákony 2017.10.09 11:04:49
A szolgáltatóváltás hagyományosan nem a legflottabbul zajló ügymenet sehol sem, de olvasónknak az átlagos bosszúságadaghoz képest is alaposan sikerült belehúznia, amikor bankváltásra adta a fejét. A rossz helyre címzett értesítő még hagyján, de az mégis mi akar lenni, hogy egy bankfiókban csak egy…..
A posztban talán még a sokat látott törzsközönség számára sem igazán ismert területről, az (atomrobbantásból származó) elektromágneses impulzusokról és tesztelésükről lesz szó. A modern élet, így a hadviselés alapját mindinkább a mögöttes elektronikai rendszerek jelentik. Azonban a hardver…..
cavinton 2017.06.08 10:20:41
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
cavinton 2014.01.08 14:41:53
@Pepejoe: Mindent meg lehet unni. Én ma már ha tudom átadom a volánt és inkább alszok egy jót. :)
cavinton 2014.01.08 14:52:06
@fogyasztói magastartás: Nálam a csúcs az volt amikor láttam, hogy valaki a körforgalomban tolatott vissza. Ha nem saját szememmel látom akkor nem hiszem el. :)
cavinton 2014.01.08 14:56:27
@20agh: Én néha élvezem még. Egy szakadt ronccsal vagy teherautóval lenyomni városban a 400 lóerős csodát, hát azért emeli az adrenalint. :) Pont olyan mint a smart-os érzés, de biztonságosabb. Meg a száguldó teherautóra azért jobban figyelnek mások is. :)
Szenteste előtt pár órával mi másról is szólhatna a mai poszt, mint a születésről, az új élet csodájáról? A posztban látható fotókat egy dán fotós készítette és a születés első pillanatait örökítik meg, a maguk kendőzetlen (olykor véres) valójában. De éppen ettől…..
Ha már a háeres ilyen-olyan előszűréseket végez: egy huszonéves kiscsaj pontosan hogyan is állapítja meg valaki szakmai rátermettségét ? A marhanagy élettapasztalatával ? Esetleg a világ összes szakmájának a szakmai tapasztalatával ? Mondjon bárki bármit, háereséknél ha a…..
Praxis Meg is halhattam volna 2012.06.06 07:24:00
Tisztelt Szerkesztőség! Egy történetet szeretnék megosztani az olvasókkal, ami velem történt a Központi Orvosi Ügyeleten Nyíregyházán.2 héttel ezelőtt 22:30-kor este, hirtelen nagyon rosszul lettem, folyamatos szúró fájdalmat éreztem a mellkasom közepén. Ilyet azelőtt még…..
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..
cavinton 2010.05.28 21:02:03
@animator: Hehe, te beszélsz?

kolinda.blog.hu/
Megdöbbentő élménye volt Kelemen Andrásnak, pedig igencsak triviálisan indult a vásárlás: kábelt akart venni a fűnyírójához. Tett egy kört, és közben kiderült, ami még a sokat látott Homárt is elképesztette, nevezetesen, hogy ma Magyarországon az olcsó szakáruházak…..
A folyékony iPodos robbantóknak hála nálunk is megy a para a reptéri beszállásoknál. Ferencet rendõrségi segítséggel szedték szét egy ködös hajnalon: Pár hete nyaralni mentünk Spanyolországba. Indulás hajnalban Ferihegy 1-rõl. Egyébként is kissé paprikás hangulatban mentem,…..
cavinton 2008.08.12 11:01:44
cavinton 2010.05.07 00:33:49
@o))): Igen egykoron minden marhaság volt a kommentekben.
Szenzációs áremelésről szeretnélek tájékoztatni az ALDI szuper-hipermarket jóvoltából! Eddig 209 Ft-ért vásároltuk a burgonyapürét, most meglepetten láttam a reklámújságban, hogy levitték 219 Ft-ra!! Ott 309 Ft áll eredeti árként, ami, ugye, nem igaz, hiszen aznap, amikor a…..
Nem hajlandóak a postások  leveleket kézbesíteni egy West Yorkshire-i házhoz, mert a képen látható cicus rémisztgeti a tisztviselőket. Tiger, egy 19 éves fekete-fehér macska, akit azzal vádolnak a Royal Mail alkalmazottai, hogy napi három alkalommal szállítanák a…..
cavinton 2010.04.16 09:48:09
Késő lett. A mosatlan halmot holnapra hagyom, a paradicsomos pasta maradványait álmosan a jénaiba kotrom. Mamusz, pulcsi, kabát, jénai, és már csoszogok is ki a veremhez. Az elrugdosott palló alól megcsap a jég hidege. Szürreális péntek esti program? Pedig száz éve még nem sok…..
Nicolason 8 évvel ezelőtti parkolási bírságokat akar behajtani a váci Creditexpress, többek között olyan időszakra is, amikor az autó még nem is volt a tulajdonában.  De mikuláscsomagot később sem kapott, úgyhogy nagyon nem érti miről van szó, szerinte ez csak…..
Január van, vörös riasztás után fehérbe borult a főváros. És borult a vasúti menetrend is.A budapesti elővárosi forgalomban az intenzív havazás miatt, további változásokat vezettek be. Déltől nem közlekednek a rövid útvonalú elővárosi vonatok, helyettük a távolsági…..
Kotasz Doktor alábbi levelében arra hívja fel a T. Ház figyelmét, hogy teljesen felesleges egy fillért is a Malév visszaállamosítására fordítani, hiszen ők szarják le a legmagasabbról, mi történik törzsutasaikkal. Naiv ügyfelet azért nem engedték fel egy Budapest-Brüsszel…..
cavinton 2009.11.05 22:36:41
@Levéltetű: Bocs Neked írtam az előzőt.
cavinton 2009.11.05 22:38:05
@krtek24: Naiv vagy de nagyon. :)
cavinton 2009.11.05 22:40:40
@CatMother: Nem, inkább a fogyasztóvédelemhez és a GVH-hoz kell fordulni az ilyen tisztességtelen magatartás miatt.
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..
cavinton 2009.09.29 08:35:38
Az Olasz Nagydíj első szabadedzését nyerő mclarenesek nagyon elégedettek, állítják, teljesítményüket leginkább a KERS-nek köszönhetik.”A KERS óriási segítség itt, négy tized körül nyerünk vele körönként” – nyilatkozta a nap végén Lewis Hamilton, aki…..
Rendőrszezon van a Homáron, de Gergő sztorija nem botrányos, inkább az élet alapkérdéseit feszegeti, mindezt egy autópályán, belső sávban 130-cal haladó rendőrautó miatt. Részletek lentebb: Egy vasárnapi jelenségről szeretnék beszámolni nektek, amit az M1-es autópályán…..
Levélírónk félti a hátsóját az esetleges rugdosástól, ezért azt kérte, a nevét tartsuk titokban. Cserébe ugyanezt kérte a történetben szereplő másik autó rendszámával kapcsolatban is, hisz ha olvassa a vezetője a lenti nyílt levelet, jó eséllyel magára fog ismerni. Az…..