Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redlebellista

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat” – miután a feleség közli a férjével, hogy nem lehet gyereke, a hölgy gyanúsan gyorsan túlteszi magát a történteken, és lazán készül egyik…..
Mit meg nem tesz manapság egy óragyártó, hogy birtoklási vágyat váltson ki a férfiból. A Breitling koncepciója a összes ösztönre mesterien apellál. Más kérdés, hogy a látottak alapján lesz-e valaki, akinek fantáziáját valóban a karóra ragadja el, és nem a vágott kipufogós…..
comment:com Üzenet a jövőből 2011.12.30 22:22:37
A Naplo-online.hu nevű oldalt eddig nem nagyon nézegettük, de mostantól lehet ez lesz a kezdőlapunk, hiszen a jövőből üzennek nekünk, mint például ma, amikor egy január 1-jén keletkezett (keletkezendő?) bejegyzésben a jövőről írnak, de persze nem lottószámokat, vagy repülő…..
Tuti becenevű olvasónk a MÁV utasbarát megoldásaira hívja fel a figyelmet, melyben arról ír, hogy az IC-k még véletlenül sem várják be egymást, hiszen az átszállási lehetőséget biztosító IC a beérkező másik IC előtt 3 perccel elindul. Így a kedves utas várhat . Én…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
Tegnap Kósa beszélt, és ez bedöntötte a forintot. Talán el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb? Megindokolni a választóknak, hogy nem lesz kolbászból kerítést MERT sajnos nagy szarban vagyunk? De ezt külföldön is hallják/olvassák és még nagyobb lesz a szar ... A 3 millió…..