Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbi123

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
Barbi123 2010.09.01 20:43:11
@Firuse:
Arról nem beszélve, hogy a boltnak komoly kárt tudsz okozni ilyennel,ha nincsenek egyedileg beárazva a termékek. Ár a közelben sem, bírság 1db 50 eFt. 5 ilyen vásárló 250 e ft
gondolj bele
Esküszöm nem értem, hogyan juthattak a dolgok odáig Veronika és a a Szigetszentmiklós-Gyártelepen lévő Spar boltvezetője között, hogy ennyit huzakodjanak egy 500 forintos engedmény miatt. Veronika mailben megkapta, kinyomtatta, a boltvezető leszarozta, aztán látszatra kifizette, de…..
Most nem lennék a szuper- és hipermarketláncok helyében, mármint amúgy sem, de ezúttal biztos forrásból tudom, hogy az Index gyűjti az anyagot a legmodernebb kor legdurvább munkaadóinak ügyében, és most a Homár is megpróbálja odatenni a magáét. A Spar elkeseredett, és…..
Barbi123 2010.04.23 19:58:47
Egy rövid sztori az igazán pofátlan magyar vásárlóról, aki ahelyett, hogy örülne egy doboz ingyenciginek, visszamegy 16 centért. Németországban rend van és fegyelem: Köln, REWE szupermarket: bulihoz vettem egy-két apróságot, többek közt egy üveg legolcsóbb narancsüdítőt…..