Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luiazazrambo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél hónappal ezelőtt feltettem a Lemilblog olvasóinak a (csak részben költői) provokatív kérdést, hogy mitől kiváló és hatékony egy hadsereg. Nem csalódtam bennetek: a parázs vitákkal is tarkított kommentfolyamban számos érdemi és informatív hozzászólás született, amikért köszönet jár. A nyári…..
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
luiazazrambo 2010.03.03 15:39:51
@csesztergom:

Tolna megye, Bonyhad, sajna hulladek 300D de nem a motorja ment tonkre hanem sz@rra rohadt, az anyos ules szo szerint lifeg, hatul nem tudod letenni a labad mert nincs hova ennek termeszetes folyamanyakent almodoztam es arra gondoltam hogy ha mar gyartottak autotkarosszeriat rozsdamentes acelbol akkor csak kipreselnek nekem valahol egy 123-as mercit is. :D Sajnos meg nem kaptam telefonszamot cimet ahol erdeklodhetnek es nem hiszem hogy a csaladi koltsegvetesbe ez beleferne kulonosen hogy veghezvittem eletem egy nagy almat es vettem magamak egy nemegesz egyeves motrot ami gyakorlatilag uj legalabbis nekem mindenkepp. Ha a kerdesed mogott az all hogy meg akarod kaparintani akkor nem te vagy az elso akit elutasitok amiatt az almodozas miatt hogy majd egyszer. Vki eccer a TC-tol is is irt mert egy baratom beadta ott vkinek hogy odaadom egy uveg sorert. :) Nem tudom mi a jobb.... lehet jobb lenne odaadni vkinek most hatha kezd vele valamit, mint csak tartogatni azt sose lesz belole semmi... a sulyadot csongetni kell igyis ugyis.. ideiglesen kivonni a forgalombol is penzbe kerul es csal fel evre lehet.. osszehasonlithato az eves sulyadoval a koltsege.. pontosan nem tudom de kb a fele ami persze olcsobb de akkor is vicc, ha betelik a forgalmi vele akkor meg fizethetsz az uj forgalmiert.

Meg alszom ra. :)

Lui
luiazazrambo 2010.03.03 15:54:34
@McK:

Sotetkek a tujak mellett... :) Fater vezeti neha.. 3 metert elore vagy hatra igeny szerint ha kell neki a hely..
luiazazrambo 2010.03.03 16:02:35
@McK:

Nem csodalom, Bp-en hasznaltam egesszen addig amig szet nem rohadt. Ket evvel ezelott beallitottam faterhoz amikor mar hasznalhatatlan volt csak 7vegenkent lathattad volna neha neha. En is bonhyadi voltam amig el nem koltoztem.