Regisztráció Blogot indítok
Adatok
battleguru

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredet(Inception) 2010(angol-amerikai Sci-fi)Rendező:Christopher NolanAz első alanyom egy friss élményre alapszik. Nemrég a moziünnep keretében megnéztem az Eredet című filmet. Christopher Nolan újabb zseniális alkotása, amely leginkább a gondolkodni kívánókat mozgatja meg. …..
Most kezdődik blogos életem első napja. Nagy izgalommal vágok neki, remélem mindenki élvezni fogja az ide kerülő verseket és megjegyzéseket. Ma este indítok szerintem egy könnyű kis saját szerzeménnyel...
Íme eljött a második nap is. Tegnap a Lockerz.com-on sikerült összesáfárkodnom 20 pontot a videók megnézésével és a napi kérdésre adott válaszommal. Ma utána számoltam és ha a maradék videók számát megszorzom kettővel, és még a belépéseket és a napi kérdésre adott…..
látogató töltötte le a lapot ..
Tegnap este olvastam először a lockerz nevű oldalról.Aki nem hallott még róla, annak elmondanám hogy ez egy olyan oldal, ahova ha beregisztrálsz és minden nap belépsz akkor pontokat tudsz szerezni. Pontokat azzal is lehet szerezni ha megnézed az oldalon található videókat, vagy…..