Regisztráció Blogot indítok
Adatok
új év, új név

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a két kisebb párt rendezvénye egy harmadosztályú focimeccsnyi nézőközönséget sem vonzott, a szocialisták ünnepi megemlékezését (értsd: kampánygyűlését) a körülményekhez és a várakozásokhoz képest meglepően sokan követték a helyszínen figyelemmel. Az MSZP…..
Tény, hogy a Jobbik soha nem határolódót el a kommunista utódpárttól, az MSZMP-től, élesen. Legutóbbi alapszabály módosításukkor, csak azt emelték a szabályaik közé, hogy nem lehet a pártnak olyan tagja aki, korábban az MSZP-ben, SZDSZ-ben, és az MDF-ben politizál. (Bár az…..
A Lobbik Oroszországért Mozgalom ismét ékes tanúbizonyságát tette, hogy ők lesznek a magyar demokrácia őrkutyái. Ezntúl nem kell semmit se tennünk, dőljünk hátra, és bízzunk a részlehajlás mentes demokráciafelfogásában. A Jobbik fogja a demokratikus kontrollt (sic!) jelenteni…..
Hypotheticalfriend remek kommentjét önálló posztnak kiemelem ide. A szerző a blog.hu felhasználója. "Orbán és Gyurcsány felosztották maguk közt az országot, és csak a tévében játsszák az öriharit a hülyére vett rabszolgáknak, hogy közben elvehessék az…..
új év, új név 2010.03.12 21:50:20
@olcsóJános: De éppelméjű idegenforgalmászok se tiltakoztak. A Balatoni túlélő rendszer arra épül, hogy nekünk a szezonból kell megélnünk. Ha szükség lett volna rá -én a magam részéről- a turisztikai indoklást támadtam volna. Azt az 1-2 napot leszámítva semmilyen javulást nem hozott volna. A F1 sem hoz. Sem a Balatonon, sem BP-en.
új év, új név 2010.03.12 22:48:36
@Valahol Máshol: Ezért (is) nem szavazok többet a fideszre. Lapítanak. Gondolom nem véletlenül... Azt is eléggé sérelmezem, hogy a jobbik is csak szájkarate szinten foglalkozott ezzel az üggyel. Elég nehéz szívvel megyek szavazni...
új év, új név 2010.03.13 00:30:25
@Valahol Máshol: Azért kicsit óvatosabban a Gyeneseivel. Én somogyi vagyok és ő mszp-s körökön kívül nem túl népszerű. Itt kimaradt valamiből, azért a nyomulás.
Belsőség Tízéves a Totalcar 2010.03.12 17:44:00
  Oké, még nem, de mindjárt. Konkrétan 2000. július 14-én, péntek délután 14.49-kor jelent meg első cikkünk, nem hivatalosan, de precízen tehát akkor, mármint 2010. július 14-én leszünk tízévesek. Az évfordulót mindenképpen szerettük volna megünnepelni. Gondolkoztunk sok…..
Nem lehet azt állítani, hogy ezen a blogon ne foglalkoztunk volna eleget az MDF helyzetével. Január 12-én, amikor kiderült, hogy igaz a sokáig tagadott hír: az MDF valóban az SZDSZ-szel tárgyal, a következőt írtam: „Mi szüksége van az MDF-nek Retkes Attilára? Miért kell…..
A Képviselő Funky történetének legdrámaibb postja következik, mindenki kapaszkodjon meg a választókerületébe. És lehetőleg üljön is le valami biztonságosra. Csak egy kép: Nem látszik semmi fura? Hát akkor megmutatjuk közelebbről is: Búcsúzóul Nancy Sinatra próbálja egy…..
új év, új név 2010.03.08 09:37:31
 28 értékelt tényezőből 14 magas kockázatú. Nagyon nehéz az idén átadni pályát, az üzleti terv kihívás. (tallianmiklos kedvéért: ezt a cikket sem én írtam, csapatmunka van) A sávolyi pálya üzleti terve már az első évben borulhat a KPMG szerint, hiába a rendkívül…..
új év, új név 2010.03.07 20:38:11
@akira2: Minek? Már leírtuk: ott hungaroring. Kész van. Ha szerettük volna, ha nem. Nem tudom, hogy alkalmas-e motorozásra, de a logikám szerint az lehet, mert nem kell a hétköznapi motorosoknak sem külön egy alternatív m7-est építeni, sem másik utakat.

Nem tudom, hogy Suchman úr mennyire járatos az idegenforgalomban, de az tény, hogy a f1-re hazánkba látogató külföldiek java része így is a Balatonon száll meg, tekintve, hogy pl Siófokról Mogyoródra még a nyári időszakban is kevesebb az út, mint 1,5-2 óra. Nem vagyok sajnos gazdasági szakember, így a témának ehez a részéhez nem tudok hozzászólni, de az biztos, hogy turisztikai szempontból elhanyagolható, hogy Sávolyra, vagy Mogyoródra mennek el a nézők.
Úgy néz ki mint gazdasági, mint környezetvédelmi, mint turisztikai szempontból erősen vitatható a project létjogosulsága.
És igen valaki már írta: mi a bánatot csinálunk a pályával az év többi napján? Kimennek a sávolyi tuning ladások gumit füstölni esténként?
Amikor tavaly november elején felvetettem a forgatókönyvek között a lengyel mintára működő jobboldali kétpárti dominancia lehetőségét - és vele együtt az MSZP váltópárti reményeinek esetleges eltűnését -, ezt az opciót tartottam a legkevésbé valószínűnek. Nem növelte az…..
Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, tényleg nem tudtam, hogy mire számíthatok. Nem sejtettem, hogy mennyire magával ragad a rendszeres írás lehetősége, mennyi értékes hozzászólást kapok, és azt sem hittem, hogy ezeken túlmenően leginkább a személyemmel kapcsolatos, hol kicsit, hol…..
Nem szabad elsikkadni a hír fölött: a Nézőpont Intézet felmérése szerint jelenleg a leginkább aktív népességből, tehát a 30 és 44 év közötti választópolgárok közül mindössze 4% adná a voksát az MSZP-re. Ez azért durvaság. Persze sejthető volt, hogy a végletekig hitelét…..
Kevesen gondolták volna akár csak egy évvel ezelőtt is, hogy a választási kampány egyik legkeményebb retorikai küzdelme a Fidesz és a Jobbik között zajlik majd. Bár az MSZP és a Fidesz hozza egymással kapcsolatban a kötelezőt, négy vagy nyolc évvel ezelőtt lényegesen…..
új év, új név 2010.03.05 11:47:26
A Jobbikon sok fogást lehet találni, de számomra mégis az a legidegesítőbb, hogy nem mondják el valójában honnan is van a profi szervezet és kampány felépítésére elég pénzük. Mennek a mende-mondák a maszop támogatásokról, a fidesz emlőről, a perzsa kapcsolatról.De a…..
új év, új név 2010.03.04 11:00:39
@gauche caviar: Szerintem mindenhol összejött nekik elég gyorsan a kopogtató. Legalábbis az ország nagy részén. Cigánybűnözésről szerintem ott beszélnek igazán az emberek, ahol van és ahol ez probléma. Nem tudom, én dunán túli vagyok, ahol nincsenek etnikai gondok. Mondjuk talán ezért bűnözés sincs (igazán jelentős).
A kommentedben a jobbikot simán behelyettesíthetnéd bármelyik másik párttal... Több évtizede vagyok választó, annyi maszlagot végighallgattam idáig... És azt is láttam, hogy ezek többsége üres duma.
Én csak arra próbálok rávilágítani, hogy akik most széllel szemben pisálnak, azok rinyálnak, hogy rá kezd menni a gatyára...
új év, új név 2010.03.04 11:25:18
@gauche caviar: Nem tudom, ennek magad kéne utánna járnod. Az biztos, hogy ha nincs ennyi balfaszkodás, meg lopás, mint itt, akkor most nincs jobbik. És nem itt tartunk. A jobbik ott van helyzeti előnyben, hogy semmi mást nem tudnak ráverni, mint a stílusát, meg pár légből kapott dolgot. (aki tud valamit, az a rendőrségre menjen, ne itt anyázzon). És igen, akik erősen kiabálnak, azok az igazi felelősök! A jobbik okozat és nem ok. Anyázással nem, hanem felelős politikával lehet kiírtani. Magam is jobban örülnék, ha nem kéne rájuk szavazni, mert nem lenne oka. De van és ezek az emberek mindent elkövetnek, hogy ez tovább működjön, mert így van mire rákenni az elkúrást, vagy lehet feszíteni globális világmegmentő szerepben.
Dobos Menyhért leváltotta Krizsó Szilviát és a tapasztalt tudósítók sem kapnak feladatot a választások éjszakáján. A választási irodai vezetője utoljára 2002-ben foglalkozott a választásokkal az MTV-ben, akkor amikor az EBESZ is elítélte a köztelevízió teljesítményét.…..
új év, új név 2010.03.04 08:55:08
Amikor január elsejével Bombera Krisztát két év után hazavezényelték New Yorkból (az MTV-nek a megszorítások miatt már nem volt pénze a tudósítói posztra), lehetett tudni, hogy a riportert megtartják a köztévénél. Akkor ugyanis Bednárik Imre hírigazgató azt mondta, hogy…..
Az idei választási kampány a Jobbik szenzációs erősödéséről szól. Úgy tűnik, a radikális pártnak sikerül magához csalogatnia az elmúlt években kiábrándult, magukat a jelenlegi politikai-gazdasági rendszer veszteseinek érző szavazókat. Működik a rendteremtés ígérete,…..
új év, új név 2010.03.03 20:59:51
@Csaba1000: Bizony így van! Az összes párt mindent megtesz jelenleg a jobbik totális ismertségéért. Ennél jobb recept nincs a világon. A választások kimenetele pedig nem a blogokon fog eldőlni, hanem a szavazófülkékben. Addig mindenkinek kellemes szájtépést kívánok!
Jó nő még mindig Carla Bruni, Sarko neje, de az érthetetlen, hogy miért kellett melltartó nélkül elmennie Medvegyevhez tegnap. Sebaj, az ura szemmel láthatóan nagyon büszkén bámulta így is.  ..
új év, új név 2010.03.03 19:57:15
új év, új név 2010.03.03 20:24:18
@DuBarry: az oroszok között tényleg van pár kivételesen szép nő. Sose gondoltam, hogy egyszer nekem is lesz, de szerintem a kolumbiaiak simán vernek mindenkit.
új év, új név 2010.03.03 20:42:47
@Scala: Nem Shakira. Egy olyan óvoda tőszomszédságában dolgoztam, ahova kolumbiaiak hordták a gyerekeket. Basszus, annyi szép nőt...
Vona GáborJobbik Magyarországért MozgalomTisztelt Elnök Úr!Megdöbbenve tapasztaltam, hogy (stílszerűen)  (szar)házy online hír- és véleményközlő portálukon feltüntették a Bombagyár közösségi blogon (is) egykor regisztrált felhasználói nevemet, azaz jelezték, hogy…..