Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blueye

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég kaptam egy újabb Oittm terméket, mégpedig az egyetlen bluetooth fülhallgatójukat. Jelenleg Lopoo UK név alatt árulják az Oittm termékeket. Semmi más, számomra érdekes termék nincs is a kínálatukban igazából, viszont egy normális fülhallgató már nagyon jól jött volna futáshoz. Így jutottam el…..
blueye 2016.10.09 19:52:19
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Officespotting Nike 2011.12.19 07:00:00
Bérlő: Nike Magyarország Bérlő profilja: Ruházat, sportszerek Irodaház: Bécsi Corner Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 33…..
Amint látjátok, tegnap remek hangulatban és (némi regisztrációs várakozást leszámítva) gyakorlatilag zökkenőmentesen lebonyolítottuk a Futóblog JUST 30 futórendezvényt. A legpontosabb tíz (a képre kattintva bejön a teljes PDF!): A lista megtalálható a Sportido.hu weblapon…..
blueye 2011.09.23 09:56:12
Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ügyét egy hamar…..
George Lynch addig, míg a nyakába nem vette a gitárt az A38 hajón tegnap este, pont úgy nézett ki, mint egy nagyon elszánt kőműves. De csak addig. Aztán amikor megszólalt a kezében a hangszer, a főleg szakmabeliekből álló, úgy kétszáz fős közönség egyszerre élvezett bele a…..
blueye 2010.11.05 11:08:23
@sziszicsabi: "Azért ha valaki szereti Lynch-et akkor leszarja,hogy péntek van vagy szerda és ,hogy 1 vagy 2 órát csúszik a buli."

Ha másnap reggel műtened kell és nem te vagy a beteg, akkor nem biztos hogy lesz*rod... tudod már nem 16 évesek vagyunk és ezt időnként tudomásul kell vennünk (sajnos vagy nem, ez van).
Amúgy szerintem mi találkoztunk a koncert előtt :)
blueye 2010.11.05 15:39:12
@Balance Of Power: Azért az ritkább, szerencsére :) Ja és nem is én vagyok orvos, inkább a haverom akivel voltam, az ő szempontjait írtam le. Én tudtam volna maradni, igaz ő volt autóval :) Elb*stam, ennyi :)
A MOM parkolójának üzemeltetői eddig sem jófejségükről voltak híresek, de most mintha a föléjük épült bevásárlóköpont elpusztítása árán próbálnák átvészelni a válságot. FAIL: Eddig rendszeresen jártam a MOM Parkba sportolni, vásárolni. A bevásárlóközpont…..
blueye 2009.03.04 19:07:50
@Roberto1: azért ez nem így van... nem hallottad hogy a jómódú emberek spórolósabbak kis tételeken, mint pl. a parkolás, mint a kevésbé jómódúak?
Amit én írtam, az pusztán közgazdaságilag igaz, az élet nem mindig hozza rövidtávon ugyanazt, na de hosszútávon szokta.
blueye 2009.03.05 12:54:56
@Színes Géza: Pont erről beszéltem.
Amit megnyernek a réven, elveszítik a vámon.
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..