Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Löwenfeld Emese

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben a világ az online média, és a web2 büvkörében él, a nemzetközi sportszervezetek korlátozni probálják a sportolók ezeken a platformokon való megjelenését, de itthon ennél még rosszabb a helyzet, mintha az Olimpiai szövetség nem is venne tudomást ezekről. Pedig sokan…..
Boldog március 15-öt kívánok a tisztelt olvasóknak! A mai napon szanaszét száguldó riportereink segítségével tudósítunk az eseményekről. Ha szeretnél te is a Kettős Mérce sikeres és dinamikus csapatának a tudósítója lenni, nem kell mást tenned, mint írnod…..
A Millán oktatási blokk volt. A Hallgatói Hálózat, az Oktatói Hálózat és a Hálózat a Tanszabadságért jöttek egymás után, a közoktatási és a felsőoktatási törvényt ütötték. A kormány központosító intézkedései arra valók, hogy engedelmesen kussoló alattvalókat…..
FRISS CIKKÜNK A TÉMÁBAN IDE KATTINTVA ÉRHETŐ ELA mai két kihagyhatatlan eseményről, a Bohócforradalomról és a hallgatók tüntetéséről csak nektek, csak a Kettős Mérce facebook oldalán élőben tudósítunk!A Kettős Mérce igyekszik mindig szemmel…..
A Magyar Köztársaság Kormánya az elmúlt pár napban annyi, de annyi témát adott, hogy szinte lehetetlen végigvenni őket. Kedden még úgy tűnt, hogy ha itt megint "forradalom" lesz, akkor azt közgazdászok fogják majd kirobbantani (ez lenne az első ilyen a…..
Olyan jó a hangulat, hogy a kerületi rendőrök is inkább itt vannak, mint kint az utcán. Már három órája tart a látogatásuk, és úgy tűnik nem is akarnak elmenni. Az Instant jó hely, de azért srácok ennyire? És mi van akkor, ha valakinek ellopják közben a biciklijét a…..