Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geri6x6

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem jellemében vagy mindennapi foglalatosságban hasonlít a dickensi tolvajbandavezérhez, a gyermeklelkek megrontójához, a kampós orrú, görnyedt gerincű akasztófavirághoz, csak külcsínében. Abban viszont nagyon. Háta hajlott, mint görbebotja fogója és mint esernyője nyele:…..
Amikor az első Moszkvai Autószalonról még odakint írt posztomban megpróbáltam összegezni az első benyomásaimat erről a városról, csak enyhe, rettegéssel vegyes hüledezést éreztem. Igaz, az estély és a színhely csodás volt, de az, hogy a reptértől a belvárosi Intercontinental…..
geri6x6 2012.09.04 16:52:16
Subba Eközben Oroszországban 2012.08.21 11:46:24
és tényleg, lasan biztos el kell menni oda.( ezer thx laci) ..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
geri6x6 2012.07.15 17:52:14
„Drágám, ha gyalogost gázol, nézze meg a szombati anyagot, abban volt szó a gyalogosok közlekedéséről. Biztosan elsiklott valami fölött vagy éppen az orvosnál volt” – bökte oda az iskolavezető a számítógépe mögül. Így a negyedik napon már éreztem magamban valami…..
Telt házas volt a Slovakiaring, huszonötezer fizető néző - ránézésre majd mindenki Norbinak szurkol. Vegyes érzelmekkel vártam a slovakiaringi versenyhétvégét, de legalább ennyire vegyes érzelmek kavarognak bennem utána is. Baromi gyors ez a pálya, ráadásul nem is egyszerű:…..
A varjúfélék közül maradt még két madár, amelyeket télen is gyakran megfigyelhetünk. A szajkó (Garrulus glandarius) varjú méretű költőmadarunk. Télen a nálunk maradókhoz északi tájakról csatlakoznak fajtársaik. A legtávolabbról orosz gyűrűs madár érkezett, amely több…..
geri6x6 2012.02.13 01:12:35
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
geri6x6 2012.02.12 12:23:23
@Csikós Zsolt:
Csak egy ötlet: mi lenne ha a garázsbejáród fölé tennél egy előtetőt? UV, eső kiiktatva, kerítés mögött lenne a használós autó is.

Várjuk a könyvedet!
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
Péntek, és tényleg csak pár óra választ el már a drága italozástól. Érdemes felidézni a legjobb magyar viccesvideókat, abban egyetértünk, hogy a nyilván hatalmas értékeket képviselő, utca szélén heverő farönköt cibáló két úr alakítása rajta lehet a tizes…..
Akadnak páran, akik sejteni vélik, mi is a Hyundai Veloster - a 2010-es évek Honda CRX-e. Hát persze, hogy nem. Ez valami egészen más, mindjárt meg is keressük, micsoda. ..
Pedig – pláne ahhoz képest, mennyire semmi pénzbe került – amit megnéztem, egy meglepően jó autó volt. Meglepően. Egy apró lökés kellett volna csak, és megveszem. De hiszen semmi okom autókat nézegetni. Amióta megvan, Era most örvend a legjobb egészségnek. Ha valaki…..
A Totalcar jó párszor megkapta már az arcába, hogyan merészelt mozdonyt, hajót, repülőgépet szerepeltetni a címlapján, hiszen az egyik sem autó. A magam részéről úgy vagyok vele: van elég hely a címlapon, akinek nem tetszik, ne kattintson a cikkbe, van ezer másik még ott, viszont…..
geri6x6 2011.09.16 13:08:18
@MC_Pite:
Csatlakozom.

Magyar veterán busz. Háromszoros ok a kattintásra!

:)
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Amikor Bandi elkészítette azt a (nekünk) publikus Google-táblázatot, amibe be kellett írnunk, milyen járművet viszünk majd Tökölre, milyen a kg/LE aránya, és mit tud százon gyorsulásban, én az esélytelenek nyugalmával rakosgattam be az adatokat. A szerkesztőségben közel nincs…..
geri6x6 2011.09.01 17:41:30
@scheerti: Ha jól csalódom Fóton. Jó kis hely volt 2000 környékén, azóta nem jártam arra. :)
Az alábbi érdekes hírt kaptuk a Belgáról: „A jelek szerint tizenhárom évnyi káromkodás és kilenc lemez után szeptember ötödikén határozatlan időre (végre) feloszlik a Bëlga. A 2004-ben a Sziget nagyszínpadját is megjárt zenekar egy különleges bulival búcsúzik a…..
Sajnos idehaza kötelezően választani kell hozzá egy matricát. Mi leszel? Büdös gengszter vagy cionista hazaáruló? Mai cikkünk blogposztja...
Tegnap úgy gondoltuk, vége a szerencsénknek. Nem sokkal az esti szállásra való megérkezésünk után olyan iszonyatos zuhé vette kezdetét, hogy azt hittük, innen már csak Noé bárkáján megyünk haza – feltéve, ha van benne rekesz az autók számára is. Máskülönben –…..
geri6x6 2011.06.24 01:43:24
@dr.oid:

Régi, diavetítős érzésem lett ahogy olvastam, olyan Öreg néne őzikéje jellegű.
Amúgy marhajó!

Köszönöm
Walhalla. Az óskandináv mitológia szerint a hatalmas csarnok, ahol Odin az elesett hősöket, harcosokat gyűjtötte maga köré (ezeket a valkűrök kísérték kapujáig), hogy ha eljön a világvége (Ragnarök), akkor vele együtt küzdjenek meg a gonosszal. Odin vezeti harcba Ragnarök…..
Pista levelesládájában egy érdekes üzenet landolt még márciusban, ezzel a szöveggel: „Nem tudom esetleg beleférnék-e kisautós blogba a kocsimmal. Addig még egyszer-kétszer kipróbálom, hogy menjen mindene, mire jöttök. Ami fontos, fülvédőt hozzatok, 100dB körül szól a…..
geri6x6 2011.06.05 02:12:00
www.dailymotion.com/video/x28vll_mi24-model_people

www.youtube.com/watch?v=I0dee5bNym4

Egyéb kérdés?

Rólam annyit, hogy az összehegesztett vázat el tudnám vinni a porfestőig. :)

Gratula!
Belsőség A Mladoniczky 2011.05.22 09:26:10
Ez a sztori mindenkinek kötelező. Akinek volt autója a rendszerváltás előtt, annak emlékezni, akinek nem volt autója, vagy talán nem is élt, annak tudni. Mai cikkünk blogposztja...
geri6x6 2011.05.22 10:52:41
    Vagy másfél éve nem írtam családi flottánk legféltettebb darabjáról, a zöld állólámpás Merciről. Csabi annyira szépen rendbe rakta, hogy közel menni is félek hozzá, pláne szerszámokkal. Pedig a belsejét nekem kellett összerakni, ez volt a deal. Az üléseket,…..
„Nyári munka ’91 külföld”. Ha jól emlékszem, ez volt a címe annak a kiadványnak, ami a nagy lehetőségeket rejtette. Két évvel a rendszerváltás után, betöltött 18 évvel, frissen letett érettségi vizsgával, kész felvételivel a műszaki egyetemre, és még az…..
Jajj,de csúnya! Proto(n)típus 2011.04.20 22:52:00
Vannak bizony olyan egyedivé varázsolt autói a malájoknak, amiken még a mi blogmotorunk is ledifferál. Ezúttal cork77 kedveskedett ismét egy ilyen gyöngyszemmel:Ember legyen a talpán, aki ez alatt a bodykit alatt megmondja, milyen Proton is ez a Proton. De ha a Mitsubishivel való…..