Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blessed

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4x101 2011.03.28 15:00:00
Rögtön a poszt elején leszögeznék három dolgot. Az egyik, hogy a Hogyan tudnék élni nélküledtől legszívesebben üvöltve kirohannék a világból, a másik, hogy a tűzhelypucevánál rohadtabb konyhai meló nincs a világon. Végül, de nem utolsó sorban, ha Peticsé kommentelőnk…..
Blessed 2011.03.28 15:07:31
hogyvolt VV4 - 4X83 2011.03.10 15:00:00
Bekövetkezett, amitől rettegtem. Jaj, dehogy a Béci kihívására gondolok, lekéstem a kihívást. Igen, nyomós okom volt rá, pofáztam telefonon. Mivel pénteken retro buliba megyek a barátnőmmel, és már csak kerek két nap van készülődni, az olyan égető kérdéseket, mint hogy…..
Blessed 2011.03.10 16:16:41
@penelope garcia: Az én aláírásomat magadénak tudhatod.
Blessed 2011.03.10 20:23:47
@témázgató: Jól értem? Idézlek: "nem mindegy, hogy azonos nemű suttog a füledbe úgy, hogy NEM AKAROD, vagy ellenkező nemű. Ellenkező neműnél LEHET szexuális töltet, azonos neműnél inkább a másik erőteljes zaklatására gyanakszom."

Azt mondod: ha ellenkező nemű egyén suttog a füledbe, az nem gond, mert lehet szxuális töltetű az erőszakos, szándékod elleni suttogása? És ez nem minősül zaklatásnak? Számodra ez elfogadható?
hogyvolt VV4 - 4X63 2011.02.16 13:15:00
A Valentin nappal önmagában ki lehetne kergetni a világból, a szívecskét szorongató plüss egerekkel, villogó szőrös állatkákkal meg az aranyáron kínált vörös rózsákkal együtt, biztosan bennem van a hiba, a nettó három kilónyi virágcsokrokkal sem tudok mit kezdeni, mi vagyok…..
Blessed 2011.02.16 17:24:27
@Holabög Rém: "Üdvözlégy Mária, malaccal terhes...." Nagyapám utána nem nagyon ragaszkodott a templomi látogatásaimhoz :D

Megnevettettél, köszi. :)
Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ügyét egy hamar…..
hogyvolt VV4 - 4X57 2011.02.10 15:30:00
Esküdni mertem volna, hogy Olivér nem Bécit, hanem Gigit hívja párbajra tegnap este, kénytelen vagyok belátni, hogy annyi eszem van, mint Szandikának. Balázs felsőjéről akkor sem lennék hajlandó egy szót sem írni, ha kényszerítenének rá, úgyhogy térjünk a lényegre. Éjszaka…..
Blessed 2011.02.10 16:17:02
@Hódos Hajnalka: Hű, Hajni, én is azt hittem, Gigit viszi ki.

Bünti: nem szeretném, ha Olit azzal szankcionálnák, hogy nem mehetnek el a párbajra a szerettei. Azért nem, mert remélhetően Manólány a Manófiú nem flörtöléses, tapizásai, ölelegetései miatt amúgy sem menne el. Nem úgy az állítólagos hitelezői. Érdekes lenne Oli arcát látni, amikor azok az, akiknek tartozik, kedvesen integetnének neki a közönség soraiból.
Blessed 2011.02.10 16:22:54
@Friedmann Juci: hiretelen ezt találtam neked a neten: velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/02/09/olivert_varjak_a_hitelezoi/

Most megyek, mert estére narancsos rizskochot akarok készíteni, és remélem, nem attól llesz különleges, hogy leég...
Mindenkinek szép délutánt!
hogyvolt VV4 - 4X54 2011.02.07 12:30:00
Az összefoglaló kezdetekor Az utolsó cserkész c. film jut eszembe, „fej vagy gyomor?” Lilu pusztán a megjelenésével bevitte mindkettőt, utoljára akkor láttam ilyen női felsőt, mikor a helyi méh telepen dolgoztam kasszásnőként, mondjuk ott a toálett szerves részét…..
Blessed 2011.02.07 14:42:31
@BRendan: Olivér Laci kihívását is (mint mindent) képes lenne megideologizálni. :-S

@kovácszsuzsi: kár, hogy nem egyeztettek Erzsivel, valóban.

@ez a név jelenik meg: Én meg is kérdeztem a páromat, ő is úgy látja, hogy Anikó annyira klassz nő. Ő meg (éljen a retorika! :D) visszakérdezett: miért, szerinted melyik lány a legszebb a csapatból?
És erre nem tudtam mit mondani. Gignek ugyan szépnek tartom a termetét és a haját is, a vonásai azonban icipicit nyersnek. Úh., valóban Anikó a leghelyesebb, szerintem is.
De én is kíváncsi vagyok, az itteni fiúknak miért ő tetszik a leginkább.
Blessed 2011.02.07 15:11:33
@mama ottmarad:
"Olivérnek a hagyományok szerint kellene kezdenie a kihívást: azok közül választottam, akik rám rakták a jelet.
Akkor mutathatja a kamera a haverok fejét. Alek elvörösödik, Szandi elkerekedett szemmel felnyerít, Éva a hajához kap és szarozni kezd. Laci megkönnyebbül."

Váháháháhá :DD. Megnevettettél. :) Köszi.
Mennem kell, további jó csevegést mindenkinek! Sziasztok!
A teljes szavazati jog megadása balszerencsés esetben ellentéteket szítana anyaországiak és határon túliak között, nem összehozná, hanem szétzilálná az amúgy is széthúzó magyarságot. Mégis szükség volna a határon túliak képviseletére valamilyen formában. (Fotó:…..
Blessed 2011.02.04 08:47:29
Nem bírom felfogni az efféle kijelentéseket:
"A magyar az magyar és kész. Nem azt kell vizsgálni hova adózik meg mennyi pénzt adott az országba."

Mondom végtelenül leegyszerűsítve.
Létezik egy család. Apa, Anya, Gyerekek. Apa és Anya dolgozik. Ők ketten döntik el, hogy a bevételeiket miként osszák be. A Nagyi, Nagynéni, Nagybácsi - holott magától értetődően ők is a család szeretett és megbecsült tagjai - mivel nem járulnak hozzá semmivel sem a közös kasszához, nem szólhatnak bele abba, hogy Apa és Anya a fizetést mikor, mire költi el. Abba sem, hogy Anya mit főzzön ebédre, ki legyen az orvosa, fodrásza, hentese, és abba sem, hogy Apa honnan vásárolja meg a saját televíziójukat, milyen meccset nézzen vagy, hogy hol nyaraltassa a feleségét és gyermekeit, stb., stb..
Nagyika, Nagybácsi, Nagynéni milyen alapon is szólhatnának bele ezekbe a kérdésekbe?

"Nem kell azt vizsgálni, hova adózik, meg mennyi pénzt adott az országba"
Fel nem foghatom, hogy akkor mi alapján szerezhet érvényt valaki a véleményének, kéréseinek, óhajainak? Az állam nem tündér, aki varázspálcával suhintva osztogatja a jót. Az országnak van egy adott bevétele. Az elöljáróknak pedig azok között kell(ene) elosztaniuk ezt, akik összehozták.

Határon túli magyaroknak, akik a magyarságukon és a véleményükön kívül mással nem nagyon szállnak be a közösbe, GYEST, nyugdíjat, egyebet adni? Miből? De tényleg miből? Miért, honnan? Eleve furcsa, hogy ez bármelyikőjüben felmerül. Mutyizásnak tűnik. Magyar vagyok, adjatok.
Kapjon mindenki, ha hozzájárult ahhoz, hogy legyen miből osztogatni.

Azt sem értem: azok, akik nem itt élnek, mi alapján szeretnének szavazni arról, Magyarországot kik irányítsák? Hiszen a magyarországi magyaroknak sincs eszük ágában sem arról voksolni, hogy a határon túli magyarok milyen politikai szervezetekbe tömörüljenek, és hogy azokat kik vezessék. Hiszen mi alapján dönthetnének erről.

Egyébként egyszerű a felállás: azok, akik azt szeretnék, ha a határon túli magyarok (hozzájárulás nélkül, alanyi jogon) kapjanak GYEST, GYEDET, nyugdíjat, egyebet, ajánlják fel nekik a saját, személyre szabott nyugdíjuk, GYES-ük, stb., tetszőleges hányadát, és arról ők maguk mondjanak le.
Bár még őrzi piacvezető pozícióját a Nők Lapja, feltehetően a Sanoma is aggódik amiatt, hogy a legrégebbi női magazinos brand két év alatt 30 ezer vásárlót vesztett (269 ezerről 239 ezerre csökkent az eladott példányszáma). Próbálkoznak mindenfélével, hogy visszaszerezzék…..
Blessed 2010.10.20 15:32:51
@kerikak: Beszorozta néggyel a 239 ezret (az eladott példányszámot), és cseppet felkerekítette a kijött összeget. Kb. négy emberhez jut el egy-egy lapszám.

@Molnár Gabi főszerkesztő: "Barbot ezúton szeretettel (komolyan) meghívom a legközelebbi szerkesztőségi értekezletre, és nem csak azért, hogy szemtől szembe is közölhesse a kollégákkal, hogy saját hatáskörében kiadta az utunkat. :-)"
Vicceske. De vajon a kedves főszerkesztő valóban ennyire jól viseli a kritikát, amit a szemébe mondanak? :D
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
A Füles rejtvénymagazinnál követték el, és ugyan biztosak vagyunk abban, hogy nem szándékosan, mégis üt akkorát, mint az RTL Klub hisztis riportereinek angoltudása. Fanyűvő nevű olvasónknak jár a köszönet a találatért...
Palik László utolsó nagydíját vezényli, mondja az index. Ezek szerint igaz az Álmoskönyv jóslata, miszerint Szekeres Imrével lelkesen parolázni előbb mérhetetlenül sok elköltött pénzt, majd menthetetlen bukást…..
Valamivel több mint három hónappal ezelőtt nem véletlenül éppen innen, Londonból indultunk a rovattal. Ez a hely tele van pezsgéssel, dinamikával, itt mindig történik valami, legyen szó akár kulturális eseményről, izgalmas kiállításról vagy divathétvégéről, ezért most írjunk le egy óriás vargabetűt…..
Az elmúlt egy hónapban jónéhány olyan reklám került a blogokba, ami kapcsolódik a focivébéhez, ám emlékezetünk szerint kimaradt egy Pepsi szpot, amiben Fernando Torres, az idei vébégyőztes spanyol csapat játékosa szerepel. A reklám arra az ötletre épül, hogy a spanyol focista…..
Kreatív kukás? Miből öltözik az ÖKOnő? Hegedűs Ágnes Léna divattervezőt Németh Ványi Klári mutatja be. A nő és a cifrálkodás elválaszthatatlanok. Nincs ebben semmi kivetnivaló. A 17. század mord kálvinista nagyasszonyai is elég helyre menyecskék voltak,…..
Azt, hogy a reklámfotókon nem ugyanazt az ételt látjuk, mint amit valójában kapunk, szerintem mindenki tudja (akinek kétségei vannak, annak itt egy kijózanító válogatás), de hogy azok a bizonyos fotók illetve felvételek hogy készülnek, és a végeredménynek mennyire kevés köze…..
A jelenleg a Poén! TV-n futó Déja vu című műsor vezetése után újabb felkérést kapott egyik kedvenc tévés arcunk, Lévai Balázs. A Dob+basszus, a Bestseller, a Nyugat100 és a Lévai kislexikon műsorvezetőjét felkérték, hogy vezesse az ősszel visszatérő Mindentudás Egyetemét.…..
Sólyom László a rendszerváltás óta a harmadik köztársasági elnök. Megválasztása nagyban hasonlít a Gödör-klub létrejöttéhez. Óriási igény volt a belvárosban egy olyan közösségi térre, egy olyan agorára, ahol nyugodt körülmények között a legkülönbözőbb emberek…..
Az SZDSZ megszűnése óta láthatjuk azt, hogy konzervatív politikusok egyre több liberális szokást vesznek át. Egy nem rég a Youtubera feltöltött, majd hozzánk eljuttat videóból, kiderül, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere bizony nem veti meg az élet illegális…..