Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blád_

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakóhelytől függetlenül minden magyar állampolgár megkaphatja a választójogot a kormánytöbbség elképzelése szerint - nyilatkozta Kövér László a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumán. Semjén Zsolt már tavaly áprilisban úgy nyilatkozott: "Egy magyar nemzet van, egy…..
Négytagú család elfogadható árú, olcsón fenntartható, jól felszerelt, tágas autót keres ötmillió forint alatt. Használtautó-spekulánsok kíméljenek! Vélemények az azonos című írásunkról...
Blád_ 2010.12.02 09:26:39
Picit tompít a stíluson az apró virágos díszítés, de úgy néz ki, hogy elpattanhat a húr egy amúgy széplelkű embernél is!..
Telefonos ügynöknek tényleg sohasem szabad válaszolni. Mostmar_kicsi_unom felhasználó nevű olvasónk története megmutatja, hogy akkor főleg nem, ha az ügynök a bankunkból telefonál. Látom nincs még elég infó a blogon a citibankról, így most én hozzájárulnék némileg, hogy ők…..
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
Nem, nem a szarvasok meg a vaddisznók szöktek ki a rácsokon kívülre Budakeszin, másféle állatról lesz szó. Szerintem ebben a helyzetben Curt azt tette, amit ilyen esetben a legjobb tenni. Ha érvekkel és intelligens párbeszéddel esélytelen dűlőre jutni, hagyni kell az ilyen majmokat…..
Blád_ 2010.11.03 13:39:38
@Mityu: A "parkoló" egy földes zsákutca volt, ennek a közepén volt lerobbanva az autó egy parkolóhelyen. A parkolóhoz egy fákkal sűrűn övezett lejtős egysávos út vezetett (ott parkolni esélytelen). Először én is odaálltam a lerobbant autó mellé, de nem voltam biztos benne hogy 2 perc alatt végzünk a tologatással - mire kiszálltam, már ketten álltak mögöttem 1 pedig kifelé akart menni - pedig ennyire nem vagyok lajhár. Ezért döntöttem úgy hogy félrevonulok. Kötél + bika is volt nálam. A bikázás kilőve, mert az ugye eltart egy ideig - és nem tudtam melléállni. A kötél végül felesleges lett - így gyorsabb volt. Mindent összevetve igazad van: egyszerűbb lett volna otthagyni a zsákutca közepén a sajátot - míg beröffentjük a másikat.
Blád_ 2010.11.03 13:41:33
@tundrazuzmo: Ott a pont - a kommunikáció volt lehetetlen. Azért is hagytam a pékbe az egészet...
Blád_ 2010.11.04 15:03:08
@horex: Leginkább a kerítés tetején ácsingóztam :)
Kaptam egy titokzatos levelet, ahogy mondani szokták, név és cím a szerkesztőségben, amiből kiderül, hogy a Vodafone is készül valamire.Kis alapozás: tegnap elsőként írtuk meg, hogy mikor és hol lesz az iPhone 4 hazai premierje - aki esetleg lemaradt a hírről, annak mondom, hogy…..
Blád_ 2010.09.21 11:49:21
@46,52%: Gondolom ez a 46,52% az IQteszted eredménye lehet, ha a 100 pontot vesszük 100 %-nak...
Harapós macska, önszórakoztató kutya, a magát Egy nyugodt, csendes életre vágyó Pest környékinek nevező olvasónk jól ráfaragott, hogy kiköltözött a nyugodt agglomerációba. Sajnos még nem árulta el, hogy pontosan hová. De az biztos, hogy egy vonyító állatsereglet mellé, és…..
Bizarr gerillakampány? Őrült nő? Trükközés fantomcéggel? Egy önkényes lakásfoglalással kombinált mészárlás előkészületei? Mindenestre a lépcsőházi backdoor kommunikáció egészen extrém formája, amiről Pál a postoló blogjában, illetve a Homárnak írott levelében…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, és nem tudom, hová fordulhatnék. A problémám a következő: Egy európai üzletlánc alkalmazottja vagyok már harmadik éve lassan, középvezető beosztásban. A munkahelyi hierarchia a következő:NAGYFŐNÖK, Középvezetők (ketten…..
Blád_ 2010.06.09 14:20:19
@plc3: Igaz hogy nem legális a "titkos" cellainfógyűjtés(személyiségi jogok), és az is igaz hogy nem precedens alapon működik a magyar bíróság. Ennek ellenére egy zsarolásos ügyben novemberben egy ILLEGÁLIS hangfelvétel alapján döntöttek a felperes javára. Szvsz nem veszít vele semmit ha megpróbálja
Blád_ 2010.06.09 15:00:48
@_Molly: "Cellainformációkat kizárólag a rendőrség kérhet meg - alapos indokkal - az egyes mobilszolgáltatóktól. "

Vagy a tulajdonos úgy dönt hogy megrendeli a saját telefonjához a flottakövetést. Itt a tulaj a nagyfőnök, és nem az alkalmazott aki használja - mivel céges a telefon. Weben le tudja követni hogy mi a pálya - és dönthet a rendőrség, és per nélkül.
Blád_ 2010.06.09 15:06:56
@_Molly: Nomégeccer: Elég ha a tulajdonos, vagy bármely jogosult személy flottakövetést kér a szolgáltatónál az előfizetésre. Havidíjas, weben követhető - oszt kész. Ennél a körnél még nem kell rendőrség. Az csak ahhoz kell, ha azt akarod megtudni hogy ki hol VOLT. De ha tényleg ilyen tróger, 2 hét alatt látszani fog a weben az eredmény... thats all.
Szeretnél kilométer alapon fizetni az autópályáért? Elsőre ésszerűnek tűnik, de hidd el: rohadt drága lenne. Vélemények az azonos című írásunkról...
Illedelmes lány, izgalmas horror, igazi sznob, makogás, globális rálátású ember. Ezek Hybrid szomorú történetének kulcsszavai. Olvasónk barátnője a moziülésben hagyta két lehalkított mobilját, emlékeik szerint utolsónak hagyták el a termet, pár perccel később mégsem voltak…..
A számítástechnika ezoterikus világában néha csak a rutin segít a tájékozódásban, például, ha meghibásodik valami. Nem csoda, hogy a debreceni Multimédia Towerben észre sem vették, hogy lefagy a gép. Naiv ügyfél megmondta nekik, hol a hiba, de még mindig szkeptikusak: Vettünk…..
Blád_ 2010.05.18 12:34:19
B.A.-nak hiába volt Az Érd-Budapest-Gödöllő útvonalon belül Érdtől Pestig érvényes teljesárú vasúti bérlete, mellette pedig diákigazolványa, a Budapest-Gödöllő szakaszra vett diákjegye miatt megbüntették. Az indok: ha hosszabb távon jogosult a kedvezményre, rövidebb távon…..
Blád_ 2010.05.07 13:11:15
A jogszabáyl itt:
www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0700085.KOR
Elolvashatná egy jogász is náluk, nem egy marketinges:
"3. § (1) Tanulói, hallgatói, doktorjelölti jogviszonya alapján az 1. mellékletben meghatározott kedvezményre jogosult:

a) a 6 éven felüli óvodás a szolgáltató által - az óvoda igazolása alapján - a részére kiállított igazolvány felmutatásával;

b) ha állandó vagy ideiglenes diákigazolvánnyal (a továbbiakban együtt: diákigazolvány) rendelkezik,

ba) az oktatási intézmények nappali oktatás munkarendje és esti oktatás munkarendje szerint folyó oktatásában részt vevő tanulója 18 éves korig, vagy a középiskolai tanulói jogviszonyt igazoló diákigazolvány érvényességének lejártáig:

1. bármely viszonylatban korlátlan számú kedvezményes menetjeggyel...."
A bármely viszonylat szerintem nem ugyan az mint a keco->suli.
De javítsatok ki ha tévedek...
Vannak kapcsolatok, amikről csak sok felkiáltójellel lehet beszélni. Hát ez ilyen. Kollégából barát, barátból szerelem, szerelemből szakítás. Hát ez egy hülye történet egy naiv lányról és egy egó fiúról. A lány azt hiszi barátok, a fiú pedig azt hiszi, hogy Ő bármit és…..
Subba Akik nem tudnak várni 2010.04.22 08:30:00
Én tuti nem mernék ruhát csórni a jótékonysági gyüjtődobozból, ha egy ilyen brigád hesszelne közben!..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Tisztelt Munkahelyi Terror…..
Belsőség Így vettünk veteránt 2010.04.07 15:13:00
Kedves olvasóink! Nagy örömmel jelenthetem be, hogy tegnap késő délután elkészült az egész estés Domsjö Expressz film. Ez nem kis dolog, tekintetbe véve, hogy a 60-70 gigabájtnyi nyers videó borzalmas mennyiségű. Ezt felscriptelni, összevágni, minden kísérő látványelemet…..
Blád_ 2010.04.07 17:30:37
Subba Bojkott!! 2010.03.03 13:00:00
Hát én tuti nem fogom használni ezt a köcsög Binget (nem mintha eddig akartam volna), nem elég, hogy Bill Gates maga az ördög, még a szaros fordítóprogramjukból is kiradíroztak minket!..
Koppenhága, reggel nyolc óra. Az éjjel a srácok sikeresen elértek idáig és megszálltak egy erődítményből kialakított hotelben. Igaz, két éve még börtönként működött, de nem baj, sosem lehet tudni, mikor jön jól egy kis tapasztalat. Sokat nem aludtak, mivel nagyon gyorsan kiderült, hogy az éjszakai…..
Szóval az történt, hogy egyfolytában nézzük a GPS visszaszámlálóját, és 2047-nél a Bende azt mondta, hogy tartsunk sztending ovésnt, ha átlépjük a kerek kétezret. Aztán megyünk a távoli svédbe vezető pályán, amikor a navi egyszer csak meghülyül, 2028-ról 3038-ra ugrik a számláló, megjelenik a saját…..