Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abszorpciós diverzifikáció (törölt)

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adót fizetni jó, hiszen az állam cserébe szinte mindig segít a bajban. Néha azért becsúszik egy-egy hiba, mint naiv ügyfél esetében, akinél 7 év után derült ki, hogy a felesége után fizetett tb-t szétosztották a rászorulók között, mert nem szerepelt az adatbázisokban. Nem…..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.10.07 12:06:45
@enamel: Áhh mindegy. Egy tutter. Én allakra szavazok.
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.10.07 12:13:41
@enamel: A játék most kezdődik el!
(nanananana)
Szálljunk újra fel!
(nanananana)
Szédítő a sebesség!
(nanananana)
Innen csak nyerni kell!
Induljunk!
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.10.07 12:17:09
Mindenkivel előfordul, hogy siet, mert sürgős dolga van, épp a hátsó ülésen folyik a magzatvíz, de valahogy mindig akadnak olyanok, akik ész nélkül rohannak, mint ahogy az a swiftes hülye is, akiről András írt és aki nem nagyon gondolkodott rajta, hogy vajon miért is áll előtte…..
Zsuzsa nem érti, hogyan jelenhetett meg a TV kéthetes című műsorújságban a Parapszichológiai Centenáriumi Központ hirdetése Elisa Braun, az ismert varázslónő gazdaggá tévő Rózsakereszt Pentákulumáról. Olvasónk éles szemmel vette észre, hogy az egész sima adatgyűjtés és…..
Onnan tudom, ha rákattantam valamire, hogy elalvás előtt hirtelen benyomul a tudatomba. Valamikor tizenvalahány éve félálomban Doomoztam, mármint fejben, kajtattam azokat a hülye életerő-foltokat, meg a tárakat. Aztán bejött a légierő-szimulátor, és az utolsó pillanatban még…..
Akinek régóta van dellája, lenézi a harsány minőség­villogtatást, például nem veszi meg a giga Gucci-feliratú táskát, helyette jelöletlen szuperminőséget vásárol tízszeres áron. A trend az autókra is igaz. Vélemények az azonos című írásunkról...
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.09.22 11:41:03
s
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.09.22 12:01:13
@Dövan: Ki az a CSIBE? És MIÉRT KIABÁL VÉGIG AZ ÍTÉLETBEN?
V8 / 6.208 cm3 / 525 PS / 630 Nm @ 5.200 / 0 - 100 km/h: 4,6 s / Vmax: 250 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.09.22 11:56:48
Harapós macska, önszórakoztató kutya, a magát Egy nyugodt, csendes életre vágyó Pest környékinek nevező olvasónk jól ráfaragott, hogy kiköltözött a nyugodt agglomerációba. Sajnos még nem árulta el, hogy pontosan hová. De az biztos, hogy egy vonyító állatsereglet mellé, és…..
Hát most rákvörös vagyok, mert túl gyorsan, megfelelő ellenőrzés nélkül posztoltam be Pál a postoló sztoriját, akinek a budaörsi címére levelek érkeztek egy bizonyos Kisbabér Tündének, majd egyszer csak az ő nevével matricázta tele valaki a postaládáját. Pirulok, mert a…..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.09.21 11:07:25
@atpijkamo: Te aptijkamo ez a te blogod amit hirdecc vagy csak névrokonod csinálja?
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.09.21 11:15:09
@mityu: A kérdés helyesen: Volt már 42es szád? Mityu jó pap holtig molesztál!
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.08.30 17:59:56
@venszivar: ki van zárva. A szomszéd másnap nem kapta ágyba a reggelit, és nem kapott búcsú l'orált. Egyébként a nő azóta is visszajár. Pedig már van komoly baráttyjlya. " ..Elég szúrós , de neki mégis az én dárdám hegye kéne.."
Karotta Közlöny Inspiráció I. 2010.08.24 13:03:00
Három éve szeretném kiposztolni a Rauh Welt Porschékat. A dolgok mai állása szerint senki sem készít az én szememnek lenyűgözőbb autót.     A Rauh Welt németül nagyjából cudar világot jelent, és egy japán versenygarázs neve.     A helyet egy Nakai-san nevű…..
Ma úgy látszik bankos napunk van, szegény Wágner úr a számláin izgul, teljes joggal, hétfőn ugyanis őrült, összevissza adatokat kapott a Budapest Banknál vezetett két számlája állásáról. Ráadásul, mit tesz isten, a valódinál jóval kisebb összegekről. A bank elismerte a…..
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.28 19:02:08
A figyelmetlen vásárló hazavitte a pixelhibás laptopot, aztán meg alig bírta kicseréltetni. a szabványra, jogszabályokra és egyéb kifogásokra hivatkozó kereskedő szerint ugyanis reklamáció helyett inkább örülnie kéne, hogy a hiba nem a képernyő közepén van. Na a lényeg a…..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.28 13:49:18
@Majmász Gedeon: De mé nem éted meg hogy a laptop csak 40wattot fogyaszt a 400helyett?
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.28 19:00:23
@Majmász Gedeon: Nabaszki most kifogtad az embered. Én Elte fizikaszakon végeztem akkori legmodernebb gépekkel csináltuk a teszteket. Bizony simán benyalta a 400wattot mint a huzat. Igaz duplaventis vót , meg vízhűtős de akkor is.
Nem is értem, miért csak most, egy hónap elteltével került a szemem elé egy villamosvezető a kiskörútról levele, pedig autós fejjel nem feltétlenül pont úgy látjuk a közlekedést, ahogy ő, már csak ennél fogva is érdekes írás. Ugyan nem tudom, hogy mennyire aktuális még,…..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.28 12:39:04
Alant Zed epikus párbaja olvasható a debreceni közlekedési zéerté ellenőreivel, két fejezetben. Az első esete önmagában nem halálosan izgalmas, de abból a szempontból fontos, hogy innen indul az a csodálatos ív, aminek a csúcspontján elhangzik a nap mondata: "Az eset után…..
A Ferrari 458 Italia azonban felette áll a szabályoknak, felette áll a gazdagságnak, talán felette áll az irigységnek is. Egyszerűen csak egy minden ízében csodás tárgy, ami – mivel ilyen csodás tárgyat komoly munka elkészíteni – történetesen elég sokba is kerül.…..
Reméljük valami kedvezmény végül leesett Lászlónak, hiszen először pofára ejtették a porszívüügynökök, most meg eladtak neki 300ezerért egy porszívót és ezt nagy boldogan meg is írta nekünk. Mindenesetre a lényeg az, hogy a plázákat járó marketingesek egy létező cég…..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.22 14:19:34
@atpijkamo: Étem én. De akkor is. Az ilyet mér engedi a természet hogy felnőjön illetve gyereke legyen?Gondolod el hogy ha minden utódja 2 gyereket hoz a világra az a kamatos kamat elvén 10 generáció alatt hány hülyét termel ki????
A Homár aggódva olvassa, hogy az elmúlt egy hónapban sem emelkedett a munkamorál az Intersparban. Ha hihetünk az Interspar bolondjának, a köztudomásúan végetért válság ellenére sem pótolják a kihullott alkalmazottakat, illetve már az áruszállítást is a dolgozók…..
Frensysnek sikerült egy olyan Whirpool-mosógépet vásárolnia az Auchanban, ami minduntalan elkalandozik, ezért még a legrövidebb mosási programja sem ér sohase véget. A Homár különösen szereti a mosógépszerelőket, de még így is meglepő a "processzorcsere" utáni…..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.21 14:04:13
@Kitalátor feljegyzetei: De nekem Hajdu van, akkor én már nem vagyok sikeres??? Ráadásul a bojlerem is az...
A 3 hét alatt széteső huszonezres cipő problémája is megoldódni látszik, bár az ügyfél nem teljesen elégedett, hiszen túl sok idegeskedésbe, időpocsékolásba és utazásba került neki mindez. Utánajártam a dolgoknak. Beszéltem a fogyasztóvédelemmel, békéltető testülettel +…..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.21 10:52:42
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.21 10:53:38
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.21 10:50:17
Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.06.21 10:51:22
A porszívóügynökök új generációjának képviselői már nem csöngetnek be az otthonunkba, nem fáradnak azzal, hogy bemutassák a gépeket, de még akkor sem, ha mindezt elvárjuk tőlük. Egyszerűen leszólítanak egy plázában, elkérik az ezer forintot a próbatisztításért, aztán…..
A hegyekben álló akciós szlovák tej naiv ügyfelünkre is csábítólag hatott, be is pakolt a kosarába laza 18 dobozzal. Az otthoni kóstolásnál viszont kiderült: az összes rohadt, ihatatlan, romlott, borzalmas. A blokk sajnos már nem volt meg, de gondolta legalább az ügyfélszolgálat…..