Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TouchCow

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyár van, nyaralunk, pihenünk .... 2010 június 22: "Győzike vasárnap hagyta el a magánklinikát, miután éppen hét kilótól szabadították meg műtéttel. Amíg a betegágyán lábadozott, a család többi tagja titokban nekilátott, hogy új otthonuk egy szegletét kilenc nap…..
Két héten belül eltávolítják valamennyi, a kormány hatásköre alá tartozó közintézményből az Orbán Viktor aláírásával ékesített Felcsút SE-plakátokat, valamint a felcsúti Puskás Akadémia focistapalántái által készített, Schmitt Pált, a Szent Koronát, illetve a…..
TouchCow 2010.07.05 16:28:24
@ÁkiBáki: A Korhadt Fakeresztek egy nagyon jó könyv. Novellák gyüjteménye az 1848-49-es forradalomról. Alsó osztályban tenném kötelező olvasmánnyá.
  „Az eredmény egyértelmű, nem is lehetne egyértelműbb” – kezdte beszédét a köztársasági elnök. Példátlan felhatalmazást kapott a jobbközép párt(szövetség). A felhatalmazásnál talán a felelősség nagyobb csak. A sikeres választási…..
TouchCow 2010.04.26 14:50:11
@Samott: "Tobben voltak, elegen, de messze nem ketharmad valasztotta oket."

No igen, de joga mindenkinek megvolt, hogy szavazzon. Aki nem élt vele ne sírjon.
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban (pdf). Az öregségi nyugdíj a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben meghatározott életkor elérése és…..
TouchCow 2010.04.23 11:22:46
@tkgabor: Te nem egészen vagy normális. Gyermektelenségi adó?!?!
Tudtad? Mindenki bizonyíthat... 2010.04.14 07:05:00
Bevallom, nagyon tetszik az új parlament felállása: nem is feltétlenül a szereplők miatt, hanem azért, mert most mindenkinek meglesz a lehetősége a bizonyításra.   Először is bizonyíthat a Fidesz, hogy tényleg reformokat kíván végrehajtani. Abszolút többségük van, jó…..
Nem tudom leplezni: nagyon izgulok a ma esti eredmények miatt. A mai nap nagy napja lehet a magyar nemzetnek. Eldől a sorsunk. Valaki örülni fog az eredmények hallatán, valaki sírni. Hogy melyik reakció lesz jogos, azt majd meglátjuk. Én bízok az emberek ítélőképességében és bízom…..
Kezdjük egy klasszikus Komár dalszöveggel: "Most dalold ezt velünk Jöjj siess most megyünk Hó felől hő felé Tél felől dél felé Óóó mesebeli Afrika tűzvirágok illata susogva hömpölyög a Kongó és legelész a póniló Csuda Föld Óóó mahagóni fák ölén ott a…..
TouchCow 2010.03.26 09:56:48
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Mondjuk ott a pont, híradóban bemutatni, azt kéne. Csupán az ezzel a helyzet, hogy nincs olyan újság vagy tv, aki ilyet lehozna... Az meg sajnos kevés, hogy itt olvasunk és elbeszélgetünk az ilyen esetekről. :(
TouchCow 2010.03.26 10:10:00
@Gunther: Passz. Ideológiailag ehhez én nem vagyok elég képzett. Nem tudom, valószínűleg apáink vállát terheli a felelősség, hogy 90ben vér nélkül akarták a változást kezdeni. Mert így egyre inkább úgy tűnik, hogy ránk hárul ez a feladat. Mondjuk ez személyes vélemény...
TouchCow 2010.03.26 10:18:21
@Gunther: Mondottam volt, személyes vélemény.

Akkor a kérdés a többiekhez is, azon kívül, hogy itt olvasunk és beszélünk ezekről a dolgokról, lehet tenni bármit is?