Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gixeres

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
 Elnöknőt választ Magyarország.Rubint Réka új fotójaRubint Réka (1978. június 28.) magyar fitnesz-celeb tanításai videószoros mértékben árasztják el az edzőtermeket, negyed millió kedvelője van. A napokban lefotózta magát az autójában, és a…..
gixeres 2012.04.14 16:50:11
Ez a történet igaz kicsit hosszú, de sajnos krimibe illő a vége ezért talán érdemes végigrágni magad rajta.A rövid tényállás az előzményekről:2010 augusztus 2-án nagyot estem a K9-el Brnoban ahol a motor elejében jelentős károk keletkeztek. Uj első villát kapott, uj kiflikkel,…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
gixeres 2010.11.24 10:12:16
Nem tudom ki ez a Balázs Viktor, de kívánom neki, hogy egyszer kelljen neki nagyon sietni valahova, és akkor kerüljön be egy dugóba amit egy szemüveges kormányra tapadó néni idéz elő. Persze tudom, induljon az ember hamarabb, és gondolom nála még sose történt semmi amiért nemsikerült időben elindulni, de sajnos nálam igen. Amúgy nincs nagy bajom ezekkel a lassú autósokkal, csak ha még egyszer elkések miattuk egy tárgyalásról amivel közel 1m-t buktam, fizesse ki, és egy rossz szavam se lesz hozzá. De tényleg. Akkor felőlem mehet korlátozás nélküli főútvonalon 55-el.Ez egyrészről.

Másrészről, kedves Viktor Úr. Igen előfordulhat olyan élethelyzet hogy lassan megy az ember, amiket szépen leírt. Nem haragudhatunk ezért, legalább is Ön szerint. Természetesen bűntetést se érdemelnek, mert akkor antipatikusak vagyunk meg szemét magyarok. De akkor, mivan akkor ha én sietek és nyomom az autónak hogy odaérjek? Mondom hova:
-Munkába
-Tárgyalásra
-Nagymamámhoz/édesanyámhoz mert rosszul van
-Gyerekért mert beteg
-Odaérni zárás elött valahova

és mondjuk 90 helyett 130al megyek nem veszélyeztetve senkit. Csak hát ugye a trafi ott áll a bokorban,és kapom a 30-60.000 bűntetést, aki meg 55el szüttyög, még egy "dádát" se kap.
Igazságos ez Ön szerint? Szerintem gondolkozzon el jobban mielött klaviatúrát ragad. Forgalom veszélyeztetése ugyan úgy. Sőt, sokkal veszélyesebb egy lassú, öreg, rossz reflexekkel rendelkező sofőr, mint egy haladósabb, de agyilag oké ember.
A helyesírási gondokért elnézést kérek. Az első íróval értek egyet, 100%osan!
From: ballala56@imail.hu Date: 2010/02/16 Subject: Sharkbusiness (Üzlet cápáknak) To: Hegedűs Dezső   Szervusz Dezsőkém!   Balla Alajos vagyok, a Kiadótól. Talán emlékszel, rendszergazdája voltam a Maros utcai irodának, aztán - mivel tanult szakmám meteorológus -…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..