Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az-Igazi-Ufo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Opera mindig is erős volt reklámban, a Fidelio hirdetéséről az Urbanistán is szó esett pár éve (na meg arról is, hogy az értékesítési stratégiáját mennyire furcsálják a külföldi bloggerek). Az idén is volt egy pompás és szokatlan kampányuk köztéri plakátokon, de amivel…..
A gazdag közel-keleti olajsejkek között egyre nagyobb divat európai szóvivőket tartani, hogy beszámoljanak a sajtónak akár naponta többször is. A hétvégenként Budapest és Dubaj között ingázó kommunikációs szakember elmondta, hogy nemcsak a fizetéskiegészítésként vállalta…..
az-Igazi-Ufo 2012.01.22 21:38:05
@Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház:
Hát, ehhez, már tényleg nincs mit hozzászólni..
Minket: már biztos, hogy jegyeznek VALAHOL..
Most épp, Észak-Korea tájaira gondolok.. Milyen szép is lehet ott!
az-Igazi-Ufo 2012.01.22 23:08:32
@Ezért szeretitek a bóvlistákat, ez jó nektek?:
"Magyarország!..." Te lennél a szívembe írva.. De szeretnélek Téged szeretni.. Ha Te is, egy picit szeretnél Minket!..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
az-Igazi-Ufo 2012.01.03 15:38:59
@88hedgehogs: Igen, 30-ezres tömeg volt, és abszolút KULTÚRÁLTAN viselkedett!! Még a Szózatot is együtt énekelték! (Csak pár "más-gondolkodású" próbált meg rendetlenkedni, de a nép, maga fütyülte ki őket..)
Hétfő este hat órakor a Parlament elfogadta azt a törvénymódosító javaslatot, ami alapján az, akit 6 hónapon belül kétszer azon kapnak, hogy életvitelszerűen az utcán tartózkodik, 150.000 forintig terjedő pénzbírságra vagy akár elzárásra is büntethető. A javaslatot annak ellenére szavazta meg 293…..