Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lkwker

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Snake Spontán Viktor 2012.02.06 05:33:00
Megállt a fing a levegőben az Aszódi úti hajléktalanszállón, ahová vasárnapi aggódás gyanánt személyesen Orbán Viktor kukkantott be, megmelengetve kicsit Volkswagen kisbuszban elgémberedett tagjait. A Blikk szenzációs híre szerint Orbán látogatása teljesen spontánul volt…..
Olvasom, hogy a Federal Trade Commission két cég megbüntetését kezdeményezte, amelyek azt ígérték, hogy alkalmazásuk segít az aknék megszüntetésében.Ez a történet elsőre és másodikra is bizarr. Az egyik alkalmazásban hivatkozott kutatás szerint a kék és vörös fény kezelés…..
  6 óra 20-kor felszálltunk egy buszra az Üllői út 82. számú ház előtt. Az úti cél Tápiószentmárton. Hogy mi van ott, nem tudjuk. Az történt, hogy gondoltunk egyet, és igent mondtunk egy kedves meghívásnak: efféle meghívást szinte mindenki kap havonta egyszer-kétszer a…..
Zsu igazi patkányrajongó lehet, hiszen decemberi és januári születésű patkánybébijeinek fotóival árasztott el minket. Van itt albínó, duplapöttyös, csuklyás és csuklyátlan, pocifoltos és farokpöttyös – lehet választani, kinek melyik tetszik…..
A National Geographic írt egy érdekes jelenségről, melyre egy tanulmány hívta fel a figyelmet. 2002 és 2004 közötti űrhajós sérüléseket vizsgáltak, melyek közel fele a kézzel volt kapcsolatos. A magyarázat az, hogy az űrséták során, amikor kívülről dolgoznak az…..
  A fenti képet retekblog küldte be a budapesti városbloggerek levlistájára. A különös kompozíció nem Photoshopon készült, hanem az Eucharisztikus Világkongresszuson 1938-ban (ahol, mint azt a heti betonos Smiló Dávid éles szeme kiszúrta, az oltár a római Szent Péter Bazilikában található mása).…..
Mit mondtak volna a drága öko-apokalipszistől félő emberek vajon a XIV. században? Mert most nagyon elemükben vannak, az látszik. 1360: a pestis alig kilenc éve hagyott itt minket, azonban egy sokkal fontosabb dologgal is meg kell küzdenünk, amely nem minket borít majd el ronda…..
Elvileg az alábbi videón látható élőlény szinén tarajos sül, csak pár évvel idősebb mint a minap látott kicsi.   Érdekesség az angolul tudóknak: a tarajos sül angol neve porcupine a kicsiket pedig porcupetnek hívják. A videó pedig saját Youtube-találat, megkedveltem…..
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
lkwker 2010.06.12 19:26:03
@"autónepper": "ne magadból indúlj ki;)"

legalább olvasni tudsz-e féreg? mert írni nem nagyon...

a streetfighter nick meg mire kellett, eggyel nem vagy elég bátor?
Piroslap Lehet más a zaklatás 2010.03.04 18:00:00
          Itt egy cikk volt, amit egy LMP szimpatizáns blogról vettünk át. Az LMP támogatja az ingyenes fájlcserét, néhol a kalózpártnak hívja mag. Amint tőlünk vettünk át egy  LMP-kritikus cikket: letiltották. Ennyit ért a blogjuk címlapjára…..
Bár az állatkínzás egye nagyobb bűnnek számít és egyre jobban odafigyelnek rá hazánkban is (azért a leendő első ilyen magyar állatrendőrös műsor készítője szerintem még általánosba jár...), a Comedy Central egyik bedolgozója nem kíméletes - legalábbis bv beküldése…..
lkwker 2010.03.04 10:25:17
A Comedy central SouthPark műsora itt látható:
209.85.135.132/search?q=cache:01U_tk-Q3IwJ:www.comedycentral.hu/musorok/south-park+comedy+central+m%C5%B1sor+2009+south+park&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

Ezek szerint az 5. évad 11. része volt műsoron 2009.10.21-én.

Az adott rész angolul itt nézhető meg:
www.southparkstudios.com/guide/511/
(Figyelem! elég erős rész :)

Az adott rész szöveges átirata itt olvasható:
www.spscriptorium.com/ScriptGuideIndex.htm

Sajnos ebben nem fordul elő "curiosity killed the cat", a Comedy Central meg úgy tűnik nem sorrendben adta le a részeket és a 21.-e előtti és utáni részeket egyelőre nem volt türelmem megkeresni...
w Új moralisták, farizeusok 2010.03.03 02:46:00
Itt a tavasz, jön a jó idő, sőt a válság is mintha menni készülne, búcsúzik az általános depi. Pech, hogy a naptárral még egy pár hétig szembeszegül a tél, valamint hogy márciussal lejár a kilakoltatási moratórium – a baj nem jár egyedül.   A télire…..
lkwker 2010.03.03 13:34:11
Ez csak olyan "írjunk valamit hogy legyen" Tóta W cikk ...
Miért kell a zemberek tudatosságra való nevelését a hitelkezelésel kezdeni? Töröljük el a nyugdíjrendszert, az egészségbiztosítást, a kötelező oktatást, gondoskodjon mindenki magáról, zárjuk be a veszteséges BKV-t, a Malévet, a veszteséges önkormányzatokat égessük fel és adjuk el a falut hogy visszaszerezzük a hiányt. Ha az állam szerint ezeket a zsigeribb kérdéseket nem tudja kezelni a nép akkor hogy lehet elvárni hogy gazdasági prognózist készítsen, kikapcsolja a tévét a bankreklámok alatt és keressen és reménykedjen hogy talál olyan bankot amelyik nem módosíthatja egyoldalúan a hitelrészleteket?

Állítsuk már falhoz azt aki nem látta előre hogy valamiféle válság lesz és esetleg ki fogják rúgni vagy minimum kevesebb lesz a pénz, a bank meg majd vállat von és törlesztőrészletet emel mert ugye benne volt a szerződésben hogy megteheti.
Hogy lehetett volna okosabb lenni ha mindegyik bank pofátlanul beleírja a szerződésbe hogy egyoldalúan módosíthatja a szerződést? Hova lehetett volna más bankhoz menni? Ez milyen dolog már? Nem arra kapják a kamatot, hogy kockázatot vállaltak? Válság van? Miért kellene azért többet fizessen az aki hitelt vett fel? Ha gazdasági fellendülés volna akkor sem csökkentenék a részleteket.

Értem én hogy a bankok tartják mozgásban a gazdaságot meg ahol a pénz van oda nem jó keményen odacsapni mert szétspriccel a moni de igazán, nem lehetett volna kicsikét tökösebb a kormány a bankok szabályozásában is? Nem vállahatnának egy kicsit több felelősséget? Többek között nem a bankok felelőtlensége okozta ezt a "válságot" is?

Összességében mindenki jobban járna ha a bankok nem tehetnének meg éppen bármit, a bedőlt családok kaphatnának még egy esélyt egy szükséglakásban, Tóta W meg nem írna cikket ha előző este nehezet vacsorázott.