Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fricy78

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az FC Barcelona a májusban elvesztett döntőt követően újra pályára lép a spanyol kupasorozat keretein belül. A katalánok a harmadosztályú UD Ibizához látogatnak, és nem számíthatnak könnyű találkozóra. ..
DebTech Debreceni Podcast Körkép 2020.01.07 14:51:14
Hogy egy képzavarral kezdjük a cikket:  a #podcast az új blog.  A műfaj egyre ismertebb, az információáramlás, a brandépítés és az önképzés új formátuma futótűzként terjed napjainkban.  A debreceni #startup és #tech közösség tagjai is felfedezték maguknak ezt a platformot. Egyre többen hallgatnak…..
Mint a cím is mondja, vágjunk bele. Most tanulom a blogírást, így minden hasznos tanácsot szívesen veszek Tőletek. Próbálok nektek érdekes és hasznos dolgokat hozni. Ígérgetni nem akarok, hogy mikor lesz poszt, mikor nem. Ahogy sikerül...
Egy kis segítéség, akik nem igen boldogulnak a játék indítással!Gond van a billentyű és az egér írányítással?Erra csak annyi a megoldás, hogy ami a crack mappában van mindent át kell másolni kivéve a rld-bbc2.exe filet nem kell.Ezekről lenne szó.(Ezeket át kell másolni, ahova…..