Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-=zs=-

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három (3.). Ez a Hangyász jelenlegi motorjának a sorszáma. Pont kettővel több az ideálisnál, ugyanakkor a magyar igazság alapmennyisége. Nekem is émelyítő, de kitúrtam: az első motor 2010 májusában érkezett meg egy raklapon egy brit bontóból, miután valaki porrá törte a 2003-as Nissan 350Z-t,…..
Belsőség Megszívatott a rohadék 2011.05.25 18:02:00
Jól sikerült a rajt, ez meglehetősen ritka, mert nehéz úgy 6000 felett tartani a fordulatszámot, hogy a nyolcezerbe ne nyaljon bele. Különben menthetetlenül kipörög a kerék és jó eséllyel eljön mellettem a mögöttem álló sor. Az mínusz két pozíció. De most jól sikerült,…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
-=zs=- 2009.10.10 13:14:16
-=zs=- 2009.10.10 13:15:46
Régi tervünk volt, hogy részletesen bemutassuk, milyen biciklivel járnak a Kerékagy újságírói, melyik megoldást, szerkezetet és matricát miért választották. Tervünket addig halogattuk, míg jelen poszt szerzőjének kerékpárját egy szombat este el nem lopták.Tervünket nem adtuk…..
Nem is játék, inkább játékos teszt a The eyeballing game, amivel lemérhetjük, mennyire jó a szemmértékünk. Szögfelezőket, háromszögek középpontjait, szakaszfelezőket kell a helyükre tennünk, a végén kapunk egy átlagot a teljesítményünkről. Az indexben a…..
-=zs=- 2008.11.19 15:08:39
Hóbelevanc Segélyből alkohol 2008.09.01 15:00:00
Nem a technika legújabb vívmányáról van szó, annál sokkal egyszerűbb az eset, de ne rohanjunk ennyire előre…A tegnap esti Naplót nézve eszembe jutott a klasszikus riporteres anekdota, amiben a kérdezőnk keményen állja a sarat, és megpróbálja legszebb színekben lefesteni egy…..
A hörgés és a "vizet!"-kiáltások mellett Hancu a "paradigmaváltás" szót próbálta kipréselni elkékülő ajka között, de elkésett. Egy név nélkül, de igen sűrűn levelező - értelmiségi! doktor! - levelezőnk ugyanis bevitte a gyilkos csapást. Micsoda pocsék…..
Nem gondoltam, hogy minigolfjátékba sok újat lehet hozni, de Smed kartárs találata, a Gravitee egészen lenyűgöző (bár ez inkább űrkrikett, mert nem lyukba, hanem kapun át kell bejuttatni a labdát). A labdát bolygóról bolygóra kell ütni, minden égitestnek más a gravitációja,…..
„Elsőre talán nehéz megérteni a játék irányítását, de aztán letehetetlen. Nagyon jól kidolgozott pályák, jó a mentési funkció (mások megoldásait is meg lehet nézni, de csak ha a megoldottál egy pályát), és végre egy jól felépített pályastruktúra, ami a végén…..
A blogban már megénekelt Submachine sorozat alkotója, Mateusz Skutnik újabb point-n-click kalandjátékokkal gondoskodik az ősz hajszálakról: a Daymare Town és folytatása az elődökhöz hasonló, az újdonság talán csak a tusrajzszerű, pofás grafika. A játék beküldője, fordp01…..
Csodálatos ügyességi játékot küldött be TheMummy kartárs. A Through the Machine-ben egy léggyel kell kimenekülnünk egy veszélyes gépezetből, ami önmagában nem nagy szám, de a mesteri pályatervezés, a fekete-fehér grafika és a szegecselőgépek, fűrészlapok és más…..
A gazdasági rendőrségnek Csepe fedőnevű munkakerülőnkre kell majd lecsapnia, amiért beküldte a Nano War linkjét. A játék vitán felül az utóbbi idők legegyszerűbb és egyben legzseniálisabb stratégiája, amiben két szín vetekszik számokkal jelölt körökért. A körökben…..
Vadnyugati játékot küldött Olivér nevű munkakerülőnk. A Smokin Barrels jó kis reflexpróba némi gazdasági résszel dúsítva: egyre durvább bűnözőket kell pisztolypárbajban lelőnünk, miközben fejlesztjük a felszerelésünket és minijátékokban (lovaglás, kockázás,…..
Tisztelt Soros elvtárs! Mivel nem a szocializmust építjük, hanem a kapitalizmust, és Lenin elvtárs e-mail címéről is sorra visszapattannak a levelek, ismét Önhöz kell forduljak. Újonnan vásároltam egy autót pár éve. Mivel nem vagyok a rendszer ellensége, természetesen extrákat…..