Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lcutti

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Élményfürdő falun 2011.08.10 16:15:00
Nem hiába vagyunk wellnessfürdő nagyhatalom! :-)   via novaktamasKöszönjük, mára bezárhatjuk az Internet!..
2010. novemberében OGY határozat hozott létre egy vizsgálóbizottságot a "Magyar Államvasutak Zrt . jelenlegi gazdasági helyzetéhez vezető, 2002-2010 közötti — kiemelten a MÁV Zrt. szerkezetátalakítására és a leánytársaságok privatizációjára vonatkozó —…..
 Műveltebb olvasóink még emlékezhetnek a nagy méretű szovjet hősre, amelynek fogyasztóbarát változatát Zsolt készítette el számunkra.                 Ostyapenko..
Szörnyű a kormány kommunikációja, hát milyen dolog az, hogy csak most hallunk a Globális Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárságról? A külügy eme osztálya felelős Ázsia és az óceániai térség, valamint Afrika államaival fenntartott kétoldalú kapcsolatokért, és nagyon…..
lcutti 2011.05.05 13:50:44
@Secnir: Mindennél fényesebb bizonyíték erre a királyi trónus háttámláján látható Dávidcsillagba ágyazott svejcikereszt.

cache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bigpicture/tonga_08_13/tonga1.jpg
 A hétvégén kirándultunk a családdal, utunk során pedig erre a frigid tölgy-hölgyre lettem figyelmes.- Írta Tamás.FapinaNe csüggedj, Tamás! Később még összejöhet. Különben szerintem túl szálkás...
lcutti 2011.04.24 11:16:59
Itt az ideje, hogy a beküldött ökörségekből pár rövid csattanósat idecserdítsek. Sajnos a képviccek igazságtalan túlsúlyban vannak, pedig lám, milyen kincseket lehet a szóviccek közt is találni. Gábor még a képvicceken is viccelődik: Milyen programokkal, és milyen napon…..
A Fidesz a meglévők mellé egy újabb frontot nyitott meg, most éppen a bírók kerültek a célkeresztbe. A lázongó rendvédelmisek mellé most jöhetnek a lázongó bírók is, lassan bezárul a kör ... És mindezt sikerült egy mondattal elérniük:   Magyarul a bírók 70…..
lcutti 2011.04.15 11:10:50
A téma, amit az előző bejegyzésemben fejtegetem, itt most folytatódik. A gárda megalakulásnál hagytam abba az előző részt, de most egy kicsit kitérnek abba az irányba, hogy mi is az a szellem, amit kiszabadítottunk. Mondtam, hogy ma már a tisztán bűnözői életmódot…..
lcutti 2011.04.13 23:56:38
Retro naptárlányok Áfész-book 2011.03.28 09:23:00
Léha tekintetű amazon 1984-ből...
lcutti 2011.03.28 17:19:56
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Vastagbőr Mindenre odafigyelnek 2011.03.17 11:01:00
Tavaly nyáron a pálinkafőzők örülhettek, mert az új kormány az első intézkedési között egyből rájuk gondolt, és visszaadta nekik a pálinkafőzés szabadságát. A Kormányunk és Pártunk szemét, figyelmét nem kerülheti el semmi, ha úgy látják, ha valahol ebben az országban…..
lcutti 2011.03.17 12:12:37
lcutti 2011.03.17 12:22:18
@lcutti: Ja és szőlőkarót és vascsövet is!
A Magyar Rádió tegnap délutáni Jelenlét és a Roma közélet műsorában, című műsorában hangzott el egy 10 perces riport Gyöngyöspatáról, ebből szemezgetünk mondatokat. A helyi cigány vezetők felajánlották, hogy együtt vonulnának a Gárdával, de ezt a Gárdisták…..
Tarlós Istvánnal kapcsolatban reggel még az volt a friss hír, hogy most épp nyílt levélben harcolnak a Budai Fonódóért. Késő délelőtt aztán előállt egy sokrétű sajtótájékoztatóval:  - valószínűleg átvállalja az állam a BKV 77 milliárdos adósságát, neki már…..
lcutti 2011.03.03 01:11:50
@f.m.j.: Jóhogy nem má' valami tuctuczenészről akarsz teret elnevezni.
Sokan vagyunk akik nem szeretünk vagy nincs időnk rendet rakni, takarítani. Ilyenkor gyakran csak elrakjuk a szekrény mélyére a rendetlenséget okozó tárgyakat, a koszt pedig besöpörjük oda, ahol nem látszik. Aztán szép lassan a szekrényt már nem lehet becsukni, a szőnyeg alatt púposodó porban pedig…..
Tiszabő egy 2000 fős község Jász-Nagykun-Szolnok megyében. "A lakosság közel 80 %-a cigány származású, fiatalabb korosztályban ez az arány még ennél is magasabb.  A település lakóinak megélhetését sokáig a mezőgazdaság jelentette, még akkor is ha település az…..
Ha ez egy Kevin Smith filmben lenne, még akkor is azt mondanám, hogy ez viccnek kicsit erős ... de ez bizony egy valódi hír ebből a csodálatos országból: Sorban megbuknak a nyelvvizsgán a siketek, mivel nem nagyon sikerül nekik a magnóhallgatás, azaz a hallás utáni szövegértés ...…..
Hamarosan új élet kezdődik a telepeken élő haszonállatoknak.....na és persze a gazdáknak is. A Vidékfejlesztési Minisztérium két korábbi rendeletének módosításával rendelkezik arról, hogy az állattelepeken egy új munkakört kell alapítani: lesz egy ember, aki a baromfik,…..
Vastagbőr A traktortábla-gate 2010.11.12 14:51:00
Demszky kurva traktoros táblái még gazdája "távozása" után is milyen galibát okoznak ... Feljelentést tett a rendőrségen Szaniszló Sándor (MSZP), a Fővárosi Közgyűlés tagja, mert álláspontja szerint Ughy Attila (Fidesz-KDNP) nem rendelkezhetett legálisan olyan…..
lcutti 2010.11.12 17:03:00
@Inner Circle: Ha meg kiderítik, hogy az FKF odaadta neki ingyen, ...

Akkor az már hűtlen kezelés és a fagyi visszanyal.
A Facebook-üzenőfalamat böngészve egy pillanatra azt hittem, a Hírcsárda bejegyzését olvasom, de nem. Teljesen komoly. "Árpádházi Daka József, az Árpád-házi királyok leszármazottja a Duna TV kamerái előtt bejelentette törvényes igényét a magyar trónra! A Felség az…..
Subba Megasztár: Fail 2010.11.05 23:17:00
 Patai Anna, 11 ..
lcutti 2010.11.06 16:15:47
@sannya: Dehogy perwollal, Arijeccel!

www.youtube.com/watch?v=hfKknd4-FQY
Mindig annak az ügynek a környékén tűnik fel, ami épp a legtöbbet szerepel a hírekben. Ez most épp a vörösiszap-katasztrófa, ezért Magyar György jelenleg Kolontáron szorgoskodik. Elvállalta az áldozatok egy részének jogi képviseletét a MAL Zrt.-vel szemben, no persze nem…..
lcutti 2010.10.28 10:46:42
NJSZ: ingyenes jogi képviseletet biztosítunk a vörös iszap áldozatainak!

2010. október 07.
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat díjmentes jogi képviselettel segíti Kolontár , Devecser, Tüskevár és Somlóvásárhely, valamint minden érintett település lakóit. Elérhetőség alább.
A gyilkos vörös szörny”

A NEMZETI JOGVÉDŐ SZOLGÁLAT KÖZLEMÉNYE

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat díjmentes jogi képviselettel segíti Kolontár , Devecser, Tüskevár és Somlóvásárhely, valamint minden érintett település lakóit

Miután a Nemzeti Jogvédő Szolgálat a nyár elején értesült arról, hogy milyen katasztrofális árvízhelyzet alakult ki Borsod-Abaúj-Zeplén megye Edelény városában, azonnal a bajbajutottak segítségére sietett. Az edelényi Koch Róbert kórháznak közel 25 tonna egészségügyi berendezést, műszereket, eszközöket és bútorokat adományozott.

Most, amikor nem természeti csapás, hanem valószínűleg emberi mulasztás eredményeként sújtotta a vörös iszap Kolontár , Devecser, Tüskevár és Somlóvásárhely,valamint kisebb mértékben még több település lakosságát, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagjai most is azonnal a bajbajutott honfitársait kívánja segíteni.

Mint köztudott, a településeket mindenhol a „gyilkos vörös szörny” lepte el. Az emberi életben és az anyagi javakban a kár még felmérhetetlen. Az MTA vizsgálatai szerint a vörös-iszap a nátron-lúg tartalom miatt veszélyes anyagnak minősíthető. A katasztrófa által sújtott térségben, a hatalmas károk felmérése során és azt követően, az eredményes jogérvényesítésben Kolontár és Devecser, Tüskevár, Somlóvásárhely, valamint minden más érintett település lakóinak, ingyenes jogi tanácsadást, a károsultak kártérítési igényeinek érvényesítéséhez jogi képviseletet ajánl fel a Nemzeti Jogvédő Szolgálat.
www.njsz.hu

E-mail: njsz@nemzetijogvedo.hu
Elkészült a prototípus a söralátét méretű adóbevalláshoz, tegnap a parlamentben Matolcsy húzta elő a zsebéből, és akkor nézhették meg a képviselők is. Le a kalappal, Orbán megmondta, hogy ilyen lesz, és valóban ilyen lett. Tényleg söralátét méretű, 2012-ben egy ilyet…..
A marokkói kecskepásztorok számára a fán legelésző kecskék látványa teljesen hétköznapi, nem úgy a turistáknak. Ma már minden magára valamit is adó utazási iroda programjában megtalálható a kecskenéző túra. Ha kíváncsi vagy a nem mindennapi látványra a Marrakeshből…..
Pár hete leírtam a személyes véleményem Budapest nevének kiejtéséről Ná­das­dy Ádám hasonló témájú cikke kapcsán. Most egy másik írását fogom bon­col­gatni, de ezúttal szakmai szemmel, tárgyilagosan. A Modern Talking címet vi­se­lő…..