Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ornithogalum

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb remek hypotheticalfriend szösszenet kommentből. Kiemelem :)Jöjjön egy teljes egészében fiktív, ízig-vérig konspirációs teória. Senki ne vegye komolyan, viccelek. A valósággal való egyezés a véletlen műve. Vagy nem? Vagy mégis? A Sedesa pártfinanszírozási…..
ornithogalum 2010.04.20 22:44:38
@hypotheticalfriend: nem igazán látom az összefüggést a fidesz 13. pontja (korm.negyed) és a Gruppo Milton vagy a Sedesa között, hiszen a neten fellelhető források alapján a Sedesa még csak be sem adta a pályázatát, mert máshol akarták megépíteni (Csepelen) az egészet. A Nyugati melletti területen nem. Akkor mégis hogyan lesznek érintettek?
Úgy néz ki, hogy ez a választás sem múlik el komoly tévedésem nélkül: egyelőre ugyanis semmi jele annak, hogy a két forduló között felpörögne a kampány. A lapokban már a következő kormány névsora fut, időnként meglepő nevekkel, az elemző pedig – miután lényegében…..
A pátyi képviselő-testület hétfőn elfogadta a golf-projekt beruházójával, a Grupo Miltonnal kötendő településrendezési szerződést, valamint a jelzálogra vonatkozó kitételeket...
ornithogalum 2010.03.31 21:37:31
@vadaszok: melyik a Kovács Bence János?
ornithogalum 2010.03.31 21:48:08
aha, a cikket nem is olvastam, a képet kerestem csak.
@vadaszok: ha idézel, tegyél már ki idézőjelet, légyszives!
A Lobbik Oroszországért Mozgalom ismét ékes tanúbizonyságát tette, hogy ők lesznek a magyar demokrácia őrkutyái. Ezntúl nem kell semmit se tennünk, dőljünk hátra, és bízzunk a részlehajlás mentes demokráciafelfogásában. A Jobbik fogja a demokratikus kontrollt (sic!) jelenteni…..