Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prohi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült az EBEL programja, az alapszakasz szeptember 10-étől február 25-ig tart. A nyitányon a Jesenice látogat Székesfehérvárra, a záró fordulóban megismétlődik a Medvescak–Fehérvár mérkőzés. A sorsolás nem volt kegyes hozzánk, karácsonykor Villachba, újév napján…..
Tokaji Viktor, az egyik legjobb magyar védő számára véget ért a szezon, sajnos biztos, hogy kificamodott és helyrerakott vállával nem léphet jégre a Szlovénia elleni mérkőzésen. Különös egybeesés, hogy ellenfelünk ugyancsak első soros hátsó embere, az amerikai légiós Luka…..
A magyar ifjúsági válogatott minden akadályon keresztülhágva két góllal legyőzte a házigazdákat a divízió 1-es világbajnokságon. Az adatok szerint az edzők megkeverték az első két támadótriót, Hentes Hardihoz és Nemeshez került, Németh pedig Hárihoz és Gallóhoz, a jelek…..
A távolról sem ideális közösségi közlekedésről sok szó esett a megfelelő poszt alatt. Az Ötödik sor a 23. órában kapcsolt, és gyors felmérést végez, valóban akkora igény mutatkozik-e egy különbusz indítására, amekkora látszik. Amennyiben igen, lesz ilyen. Tájékoztatásuk…..
A Ferencváros a rendes játékidőben verte a Megyeri úton az Újpestet, a Vasas Bp. Stars a hosszabbításban múlta felül a Dab.Doclert az OB I. középszakaszának mai mérkőzésein. Az UTE nehéz helyzetbe került az 2-5-ös vereséggel. Ha a Sapa Fehérvár AV19-nek nem sikerül…..