Regisztráció Blogot indítok
Adatok
not funny

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megy az ember lefelé, meccs után, megy lefelé a metróba, a pálya felőli lépcsőn, ahogy szokott. Rajta és a haverjain kívül nincsenek sokan, percekkel korábban fújta le a szemét Kassai a meccset, az elcsalt hosszabbításnak kéne még mennie, csak a dühödten felpattanók, meg a…..
not funny 2010.03.13 11:46:49
@Karlitosz: nacsak,kiderül hogy a fradisták valójában nem is léteznek,akik balhéznak azok kizárólag álrendőrök.
not funny 2010.03.13 13:38:46
@Tightend: aki magától megy,az megérdemli,viszont ezek mindenkit eltaposnak akik csak véletlenül is az útjukba kerül.

emlékszem néhány éve édesanyám és édesapám kiment sétálni a népligetbe,ahol néhány fradiszurkolónak öltözött rendőrrel találkoztak,akik sieg heil felkiálltással rontottak neki az 50es éveikben járó házaspárnak.

Huszonhárom nevű kedves hozzászóló szerint nyilván ilyen sem történ(hetet)t soha,hiszen köztudott,hogy a fradisták még véletlenül se csinálnak ilyet,ha mégis,akkor azok kizárólag rendőrök lehettek.muhaha
Kínos incidens beszámolója következik: Tom mindig is higgadt típus volt, akár fát is lehetett volna hasogatni a hátán. Maximálisan megbízott szürke egér barátnőjében, egészen addig, amíg viszont nem látta őt egy videón, aktus közben, egy idegen sráccal. De még ekkor sem borul…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
Mielőtt Bangkok Charlie közreadná a "Ladyboy, avagy a látszat Thaiföldön gyakran csal" című kulturantropológia témakörben íródott akadémiai székfoglalóját, egy kis játékra invitálok mindenkit. A Thaifölddel foglalkozó fórumokban, no meg itt a blogon a kommentekben is…..
not funny 2010.03.08 17:48:11
Két hete szellőztette meg először Gáspár Győző, hogy visszakerül a képernyőre, s bár sejteni lehetett, hogy folytatja gyümölcsöző kapcsolatát az RTL Klubbal, akkor még úgy nyilatkozott a Napi Ásznak, hogy egy ország szereti azt a csatornát, amin nemsokára újra feltűnik.…..