Regisztráció Blogot indítok
Adatok
disgust

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag sokszor kerül kínos helyzetbe a magyarországi Tiszta Korrupciómentes Igaz Turbómagyarok pártja, a Jobbik. Volt a keszthelyi, khm, ingatlanos, aztán a Tiszta Pártnak  éveken keresztül nem sikerült pénzügyi beszámolót írnia, amikor sikerült az is csak…..
disgust 2010.03.03 20:59:55
Nos ismét kaptunk itt a fantasztikus és nálam sokkal intelligensebb blogos kölköktől egy ütős Jobbik-ellenes írást. Gratulálok, that was tough my boy!
Tulajdonképpen ha egy kicsit más szemmel járjuk körül ezt a pártot, akkor sokan rájöhetnének, hogy a Jobbik ugyebár biztos parlamenti erő lesz, de hogyan.....? Úgy, hogy minden parlamenti párt, média ellene van és próbálják a lehető legváltozatosabb módon lejáratni. És mégis eljutottak az emberekhez.....Mi az amiért talán megfontolandó választás? Volt egyszer egy Fidesz kormány, aki majd ha eljőőőő az idő választás után kiássák az szocialisták által elásott szart. Hm mondja ezt egy olyan párt, aki Torgyánnal alkotott édes szövetséget. Van egy szocialista pártunk, akik tevékenységét nem kell bemutatni. Lenne egy LMP és egy MDF-SZDSZ szerelem, akik ugyebár egyenlőek egy bizonyos Pesten koncentrálódó kisebbség bábjaival. Ja és persze van még kb. 170 kisebb-nagyobb pártocska.
Így talán a végén a lényeg, hogy megérdemelnek egy esélyt. Illúzióim nincsenek, itt is lesz korrupció, lebukás és minden egyéb politikával együtt járó móka. De ha már csak fele annyi lesz, mint a derék média által támogatott pártok esetében, akkor én elégedett leszek.

Kedves szerző! Terrorizmus??? ez annyira felkapott fogalom manapság, annyira jól megszerkesztett írás volt az Öné, hogy elvárná az ember, hogy szebbet találjon ki....
Vona GáborJobbik Magyarországért MozgalomTisztelt Elnök Úr!Megdöbbenve tapasztaltam, hogy (stílszerűen)  (szar)házy online hír- és véleményközlő portálukon feltüntették a Bombagyár közösségi blogon (is) egykor regisztrált felhasználói nevemet, azaz jelezték, hogy…..
Érdekes interjút adott ma a távirati irodának Szekeres Imre. Idézem az összefoglalót: „A politikus szerint ártanak az MSZP-nek azok a szocialista politikusok, akik most a múltbeli történésekkel vagy a lehetséges jövőbeni pozíciójukkal foglalkoznak ahelyett, hogy a lehető…..