Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karlsruhe

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Végre megint a Mac 2010.10.16 08:44:30
Szeretem én az iPhone-t, jó az iPad, de valahogy egyre többször érzem úgy, hogy az Apple-nél elhanyagolják a Macet, hogy több fejlesztést szeretnék látni, hogy hardveresen és szoftveresen is lehetne mit csiszolni a koncepción, ezért is örültem meg annyira a hírnek, hogy jövő…..
Karlsruhe 2010.10.16 11:30:00
A T-Mobile nemrég közzétette az árait, ami sokakat meglepett, hiszen magasabb árakon kínálják a készüléket, mint az iPhone 3GS-t, és nemzetközi viszonylatban sem mondható éppen alkalmi vételnek a magyar iPhone4 (most összevonva írom, hogy ne kavarjon be a 4-es a sok…..
Ezen a blogon olvashattunk már érdekes brit légvédelmi erődítményekről, de a második világháború idején a németeknek is voltak hasonlóan rendhagyó kezdeményezései. Mivel az angolszász bombázók egyre többször ráfoltak  rá Göring  híresen pökhendi szavaira,…..
Karlsruhe 2010.08.17 13:58:25
Ideje lenne hozzányúlni ehhez a géphez, sőt, az Air tulajdonképpen lehetne afféle belépőszintű modell is az Apple kínálatában. Az ugyanis nem kerül pénzbe, hogy valamiben nincs dvd-lejátszó, bár a hardverelemek speciálisan a kis mérethez lettek kialakítva, alacsonyabb is a…..
Találtam egy szuper grafikont, amit azt foglalja össze, hogy a nálunk még nem is kapható mobilt hol, mennyiért kapjuk meg. Ugye a T már hivatalosan is bejelentette, hogy forgalmazza majd a készüléket (na most ezen ki lepődött meg?), és elsőként az országban arról is beszámoltunk,…..
Egy jó kis ingyenes térkép jelent meg a Király utcáról a napokban, amit a Tourinform irodákban és az utca boltjaiban lehet beszerezni. Szerintem remekül néz ki, jó ötlet ez a tematikus utca is - bár ha már dizájn, akkor kár, hogy pont a Zeneakadémia szuper dizájnos eneteriőrje…..
Karlsruhe 2010.07.30 20:02:01
Nekünk, magyaroknak nem kell különösebben magyarázni, milyen érzés apró nyelvi szigetként létezni egy minden részletében idegen lingvisztikai környezetben. Végigszopva ezeregyszáz évet az indoeurópai nyelvcsalád három nagy ágának, a szlávnak, a germánnak és az újlatinnak az…..
Jól feladta a leckét a világ utolsó sztálinista diktátora a szabad, önkormányzó hegyi parasztok földjének. Észak-Korea Brazília elleni hősies 1-2-je után Svájcnak fel kell kötnie a havasi kürtöt, ha délután 4-kor nem akar szégyenben maradni a spanyolok ellen.Mire számíthatunk…..
Mi lenne alkalmasabb terep a nemzetiségi sérelmek felhánytorgatására, mint egy focimeccs? A trianoni békediktátum kilencvenedik évfordulóján adja magát a kérdés: szoktak-e Szlovéniában is a focipályák kerítésére aggatni Nagy-Szlovénia térképeket? Van-e egyáltalán…..
Az Engadget belső forrásokra hivatkozva különös pletykát közölt, ami egy új Apple TV eljövetelét jósolja. Egy olyan termékét, amivel az Apple TV lehet a következő sláger.A termék egészen új koncepcióval érkezne, állítólag az iPadből ismert Apple A4-es processzort kapná,…..
Tudom, tudom, megint kedden jelentkezik a rovat, de hát az ember csak nem rak ki csajokat a blogjára pünkösd hétfőn, amikor a világ keresztény fele a Szentlélek eljövetelét ünnepli. Na de ma már sima munkanap van, semmi sem akadályozhat meg tehát minket abban, hogy méltó módon…..
Karlsruhe 2010.05.25 21:15:03
Albert Einstein 1955 április 18-án halt meg. Csak egy fotós volt a Life magazin riportere, Ralph Morse, aki megcsinálta ezt a képet. Einstein családja kérte, hogy a magánéletet tartsák tiszteletben, ezért nem tette közzé a felvételt, a híres Einstein-féle üres irodát. Morse így…..
Történt a minap, hogy a Gawker egyik szerzője, Ryan Tate levelet írt Steve Jobsnak. Az indíttatás sem a levelezésből, sem a postból nem derült ki, de Ádámmal valami olyasmit tudunk elképzelni, hogy a blogger berúgott, meghallgatott egy Bob Dylan számot, búsongott egy kicsit a…..
Karlsruhe 2010.05.17 17:50:26
A Le Cube névre hallgató televíziós kiegészítő Yves Béhar és csapatának munkája, melyet a francia Canal+ számára készítettek el. A fejlesztők célja a digitális tévézés imázsának felemelése, megkülönböztetése a hagyományos technológiától a design területén is,…..
Karlsruhe 2010.05.10 18:32:00
A flightradar24.com oldalon néhány másodpercenként frissül Európa légterének képe, rajta az összes polgári repülőgéppel. Nem tudom, hogy a polgáriként nyilvántartott izraeli vadászgépek is rajta vannak-e, de például kis kitartással mindenki követheti szerettei útját a…..
Karlsruhe 2010.04.09 15:30:16
 Szervusztok!Úgy döntöttem, hogy először saját kis sztorijaim közül szemezgetek.Íme: (a teljeskörű diszkréció ez esetben is természetes)"Tisztelt hirdető!Állást keresek és érdeklődök, hogy tudnak-e állást adni.Ha felvesznek dolgozni, akkor ajándékként 250g kávét…..
Az én Svájcom Nyelvek kavalkádja 2010.03.23 16:05:00
Mi magyarok azt hisszük, hogy Svájcban főleg németül beszélnek az emberek, pedig a fél Magyarországnyi területen négy hivatalos nyelv van: német (az emberek 64%-a beszéli), francia (19%), olasz (8%) és rétoromán (kevesebb, mint 1%). Ha hozzáadjuk a világ minden tájáról idevándorolt menekültet, ami a…..
Karlsruhe 2010.03.23 22:35:15
„Design by making” volt annak a Werner Aisslinger német dizájner által szervezett izgalmas projektnek a neve, ahol összefogva a karlsuhe-i egyetem 14 diákját, és a meisenthal-i Centre International d'Art Verrier csapatát (elég jó kis zene szól a honlapjukon), új módszereket,…..