Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuzzbomb

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért nekem volt már pár átszenvedett órám Ikea bútorokkal. Nem egy Lego, gyakran agyhúgykövet kap tőle az ember. De azért tetszik ez a sorozat. Általa elhiszem, hogy nem lesz nehéz dolgom. Mondjuk a bélyeges kicsit kopog nekem. Szétszedni valóban egyszerű, de újra összetenni azt már ugyanúgy nem…..
Sokan csupán ügyesen eltalált PR-fogásnak tekintették az Amazon tavaly év végi bejelentését, mely szerint megkezdik a drónokkal történő csomagküldés tesztelését. Egy biztos: a bejelentést követően rengeteg médiafelületen foglalkoztak a témával a CNN-től a legnagyobb online…..
Három hete mutatkozott be itt a Lángoló Gitárokon is a pécsi SZOBA | Sessions, ami letisztult, akusztikus élő felvételek rögzítését tűzte ki célul, közönség nélkül, csak a produkcióra koncentrálva. Az első felvételük a Tej Esemény után című dala volt, most pedig itt egy…..
fuzzbomb 2012.07.14 01:09:17
Az autópálya-matrica és a mobilparkolás mellett a kormány a szintén nagyon jövedelmező szextelefon-iparágat is államosítaná. „Nemcsak a bevételi oldal indokolja a döntést, hanem fogyasztóvédelmi megfontolások is” – ismertette a kormány érveit Szijjártó…..
fuzzbomb 2011.12.12 19:20:25
elvileg ma adják át a forgalomnak (autós?) a rakpartot a Műszaki előtt. Sikerült egy trafót bebaszni a járdára, ahol eddig kerékpár út is volt. az most nincs felfestve, szóval gondolom a terelő tábla a gyalogosoknak szól. Utsó két bejegyzés itt;…..
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..
A hír: Rendőrök a CM-en: szolgálunk és megfélemlítünk. (A teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták a 20 ezres csekkeket a bringásoknak.) Egy mondatban: Már vártam, hogy mikor jön el pillanat, amikor a…..
Harapós macska, önszórakoztató kutya, a magát Egy nyugodt, csendes életre vágyó Pest környékinek nevező olvasónk jól ráfaragott, hogy kiköltözött a nyugodt agglomerációba. Sajnos még nem árulta el, hogy pontosan hová. De az biztos, hogy egy vonyító állatsereglet mellé, és…..
fuzzbomb 2010.09.21 14:28:30
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: amíg hagy aludni, akkor rollerezik, amikor az anyja nem bánja
fuzzbomb 2010.09.21 14:30:17
@enamel: a kutyádnak mondd, légy szíves. jó éjt :p
fuzzbomb 2010.09.21 14:33:31
@enamel: te akartál beszélgetni, most miért ment el a kedved?
Volt nekünk tavaly novemberben egy Modoros lakberendezőnk lárvalányhajtól - itt egy fájóan találó újabb darab, új témában -, hamisíthatatlanul nőies stílusban. Aki kitartó és figyelmes, azért nemcsak férfiak szapulását követheti nyomon, lesz benne szó nőkről is.   Az…..
w Onnan szórom én a pénzem 2010.05.03 05:30:00
Van azért előnye is a bukásnak, nem igaz? Az szar ügy, hogy a húsosfazék odalett, és az eddigi lopkodásért is meg kell fizetni. Viszont hurrá, hülyeségeket beszélni mostantól büntetlenül lehet! Elemében lubickolhat végre a baloldal. Juhé, nem kell többet gondolkodni! Csákányt…..
Miután már a létező összes vallásból és vallási vezetőből gúnyt üztek a South Park készítői, az április 14-ei, 200. részben előbb macijelmezbe öltöztették Mohamed prófétát. Matt Stone és Trey Parker nyilván számolt azzal a lehetőséggel, ami szerdán bekövetkezett: egy…..
Olvasom a reggeli kávé mellett a híreket, Velvet ismét fontos dologról tudósított:http://velvet.hu/celeb/2010/03/23/sarka_kata_kiszel_tunde_ellen_szolitott_fel/Hát nem tudom. Eleve kérdéses számomra, hogy hogy a fenébe lehet akár egy egyszeri abból, hogy kiszeltündét nem engedték be…..
fuzzbomb 2010.03.24 16:21:42
Nem felejtem ám a tavaly augusztusi kerékpártúráimat, amikor is Észak-Pestet és Belbudát egyaránt dicséretesen bejártam fényképezőgépemmel - itt-ott 1-1 pohárra megállva. A budapesti ellátóhelyek szinte minden kategóriáját lefedtem a rákosrendezői Manó büfétől kezdve a…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Kellemes meglepetés ért reggel, az Árpád hídi bicikliúton egy kisméretű hókotrót láttam. Esküszöm. Annyira meglepődtem, hogy felhívtam a Fővárosi Közterület-fenntartót (FKF), mondják ki ők is, győzzenek meg, hogy nem látomás volt. Az utóbbi havas hetekben a külföldi…..
fuzzbomb 2010.01.19 20:25:54
@Igaz Juhász: nos, AZ a bringás szerintem is faszfej volt, meg is érdemelné, hogy megbüntessék, de összességében amit írtál, az buta általánosítás, buta vagy, meg a hülye pártlogód is az.
Reckl Amál blogja Csodavárás 2010.01.03 13:33:27
Az év eleji optimizmus jogosságát nem áll szándékomban senkitől sem elvitatni, olyan ez, mint a malacsült, ilyenkor jár. De azon a messiásváró derűn, amely a jobboldali sajtóban, tévéjben tapasztalható kissé megdöbbentem.A dolgot a ma már leplezetenül elfogult köztársasági…..
fuzzbomb 2010.01.03 15:43:21
fuzzbomb 2010.01.03 15:49:10
@csorsza:
Szerintem Te nem érted.
"Egy határozott(abb), kiszámítható(bb) trendet, pozitív irányváltást várnak a szavazóik a Fidesztől, a jelenlegi fosmocsárhoz képest."

És ha valaki azt gondolja, hogy pontosan ez az, ami (megint) nem fog eljönni Viktorral? Hm? Merthogy erről szólna a cikk is.

"Egy határozott(abb), kiszámítható(bb) trendet, pozitív irányváltást várnak a szavazóik a Fidesztől, a jelenlegi fosmocsárhoz képest."

Jó. Várd.
Az Avatar nem csak a motion capture- és 3D-fejlesztőket állította kihívások elé, de a bootleggereket is, akiknek forradalmian új módszereket kellett kidolgozniuk ahhoz, hogy minél jobb minőségben tudják felvenni a filmet a moziban. Az ő epikus erőfeszítéseiket dokumentálja az…..
fuzzbomb 2009.12.29 21:50:24
Az itt látható klipet előbb Katácska, majd Orgyen is ajánlotta. Ő egyébként megfejtést is küldött a helyszínekről, akinek nem menne, alant elolvashatja: Az Erzsébet tértől a Goldmann György térig az Erzsébet-hídon át vezet az út... ... avagy Anima Sound System : Switch me…..
fuzzbomb 2009.12.06 14:30:19
Loop · autostat.hu/autos-forum 2009.12.05. 18:59:59
és amúgy a szám is kifejezetten jó. az anima lehet, hogy visszatért?

A klip zenéje alapján remélem nem.
Ilyen szarok még sosem voltak.