Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grg76

0 bejegyzést írt és 278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila egy érdekes közlekedési anomáliára hívta fel a figyelmünket, ami tényleg megmagyarázhatatlan: Már egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy ha az autósoknak (akik jórészt csak magukért felelnek) kötelező a biztonsági öv használata, akkor az autóbusz-vezetőknek (akik…..
A.T. egy rejtélyes anomáliát fedezett fel a számláján legutóbbi sparos vásárlása után. A végösszeg 1497 forintra jött ki, azaz 1495 forintot kellett volna fizetnie. Igenám, de megjelent egy SSH-kedvezmény tétel +1 forinttal, ami miatt 2000 lett a végösszeg. Sok kicsi sokra…..
IRÁN LP Ha valakit érdekel, van egy eladó teljesen új, nem használt Irán LP-m. 2008-as, 5. kiadású Irán LP (angol nyelvű)  Ez 452 oldal, ellentétben a legújabb, 2012-es kiadással, ami csak 368 oldal. Sokak szerint a 2008-as kiadás sokkal alaposabb munka,…..
A múltkori vonatos és városképes "különkiadások" után most megint eltávolodunk a villamossínektől. Nagyon messze persze most se megyünk... ... hiszen ez a kép például szó szerint sínekről készült. Meg a GC-47-49-es rendszámú (a betűkben nem vagyok teljesen biztos) Ikarus…..
Igen, mégsem vagyok teljesen hülye, nem képzelgek letűnt korok gépeiről. Pár hónapja a sörözőben szóba kerültek a szörnyűséges kétütemű versenymotorok, akkor próbáltam elmagyarázni a srácoknak, hogy olvastam valami régi angol dögről, amit a világverő német versenymotorok…..
Grg76 2013.01.09 07:09:52
@es125: régebben igy is volt, de a mostani Dakaron Loprais Tatraja bizony egy _vízhűtéses_ Deutz V8-assal megy
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
Naiv ügyfél a Netrisken látta, hogy teherautójára érdemes biztosítót váltani, és csak ezután kapta meg a jobb ajánlatot, így mégse váltott. A Netrisk azonban igen, bár visszaigazolták, hogy lemondta az akciót. Viszont ennek nyoma sem volt 2 hónapig, élő szerződést mutatott a…..
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
Grg76 2012.08.09 11:12:16
@Grg76: ..és ez nem fotóboltos kép.
Naiv ügyfél azon akadt ki, hogy a próbafülkék 22:00 után nem üzemelnek, és ezt sehova nem írják ki a Tescóban. Ennél kábé az összes zárva tartó részleg fájdalmasabb, a mobiltelefonos kuckótól a sajtpulton át az alkoholkimérésig, legfőképp. A Tesco éjjel-nappali nyitva…..
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Néhány hónapja már beszámoltunk Marcello Lotti egy bejelentéséről, melyben azt taglalta, hogy 2015-ben radikális változásokat vezetnek be WTCC-ben. Aki esetleg nem olvasta volna, most megteheti ITT. Hogy az olasz mennyire nem a levegőbe beszélt, azt alátámasztják Jean Todt szavai,…..
Péter nem annyira örül a Ryanair magyarországi járatbővítéseinek, mert cserébe még a Pozsonyból induló Gran Canaria-járatot is felszámolták, pedig ő már januárban kifizette. Tud valaki vmi alternatívát vagy tényleg felduplázódott a nyaralás ára? Végső elkeseredésemben…..
Pár napig a budapesti agglomeráció ingázói is kipróbálhatták Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Grg76 2012.03.09 07:20:02
@moslekzabalo.il:
Mert talán nem a Thököly-n kéne közlekedtetni, és akkor nem zörögne meg esne szét a Volvo sem.
Mutass nekem egy mai modern buszt, amelyik a fenti úton nem megy tropára pár nap alatt.

Amúgy amit a Volvokról irsz az a 400-as Ikarusokra is érvényes

Ide egyedül a 200-as Ikarusok valók, azok birják ezeket a balkáni utakat, még a leglepukkantabbal is szivesebben utazok. :)
Nem kell mindent halálosan komolyan venni, így a végigjátszásokat sem. Tamás egy gigantikus méretű készletről küldött tanulságos végigjátszást.  Szülinapom környékén akaratlanul elterjesztettem a baráti körben, a kezdődő Lego függőségem és ez jó ötletet adott nekik…..
Grg76 2012.03.01 11:18:29
@Grg76: Illetve a Kockavilág-nál is lehet válogatva kapni.
Délután kettőkor szűk kompánia gyűlt össze a gödöllői Opel Gaál bemutatótermében, ahol egy öreg Chevrolet pickup és egy Opel Ascona raliautó közé állítva, néhány szalámis szendvics társaságában ott várakozott a legelső magyar Astra. A közlekedési múzeumban rendezett…..
TComment Rejtett hiba gyere elő! 2012.02.23 06:15:00
Öt szervizt, ugyanennyi hibakódtároló-törlést és egy teljes gyújtótrafó-garnitúra cserét túlélt a Check Engine lámpa. Pedig pofonegyszerű volt a megoldás, csak kicsit túrni kellett hozzá. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Csak azt nem értjük, miért az egyik legdrágább kerületbe telepítették ezt a zseniális töltőállomást. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
János még novemberben írt róla, hogy átadták a csepeli gerincút eddig megépült szakaszát. Azóta már gyűltek vele kapcsolatban a tapasztalatok, ezt olvashatjátok és nézhetitek meg most. Ha arrafelé laksz, kipróbáltad már? Idén januárban végre átadásra került a várva…..
Grg76 2012.01.20 10:35:00
@Don Blasius:
Nohabot azért már igencsak ritkán vagyis inkább egyáltalán nem láthatsz arrafele...Legfeljebb remot Szergejt, remot Csörit, Dezsőt, esetleg Bz-t...vagy ha szerencsés vagy akorr "remottalanokat" :)
Mivel ünnepelhetnénk egyéves születésnapunkat? Egy híres versenyző bemutatásával? Valami ismeretlen videóval a rali hőskorából? Egy interjúval? Talán valamelyik gruppebés szörnyeteg ismertetésével? Egyik sem az igazi. Talán a valaha papírra álmodott egyik leginnovatívabb…..
Talán már többen vagytok, akiknek nem újdonság: megvásárolhatók a 6. széria gyűjthető legóemberkéi (természetesen már hazai beszerzési helyeken is). Mivel azonban nem mindenki legó-hírekre kiéhezett junkie, talán nem haszontalan szólnunk az új fehér tasakokról pár…..
Lassan az ikeában felteszik a karácsonyi díszítést, vagy már fel is tették, úgyhogy ne csodálkozzatok azon, hogy ezzel a készletkritikával kapcsolatban a szentestét emlegetem. Tökéletes ajándék, mind adni, mind kapni, hiszen mikor szánja rá magát az ember, ha nem pont ebből az…..
Creator a király? Jóhogy!Szakacsa értékel, méghozzá egy friss, ropogós készletet.I. AlapadatokNeve: Dune HopperSorozatszám: 5763Témakör: CreatorAltéma: -Kiadás éve: 2011Kockaszám: 137Minifig: -Ára: ~2700ft| Kép: Brickset |II. Mi van a dobozban?Kompakt…..
A mostani bejegyzésünkben a V-Wing „végigjátszását” osztjuk meg veletek. Méghozzá meglehetősen speciális módon, hiszen, ez a készlet újradizájnolt, ami annyit tesz, hogy egy korábban már kiadott jármű kapott átszabott külsőt. S, hogy mitől lesz speciális a…..
Az előbb kinéztem az ablakon és pont azt láttam, amiről Danzi is írt a levelében. Kis Daewoo Matiz, előtte kétharmad autónyi hely, majd a parkolóhelyek vége. Nemtörődömség ez vagy ennyire nem képesek logikusan gondolkodni az emberek, amikor fáradtan hazazuhannak a munkából?…..
Grg76 2011.12.14 10:18:51
@xaba99: Mint az olaszoknál és a svájciaknál.