Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csehszlovák Kém

519 bejegyzést írt és 2564 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerika az amerikaiaké? Így hazudik már első, washingtoni beiktatási beszédében az új amerikai elnök...
Csehszlovák Kém 2017.09.03 18:02:02
@silent76: Köszi az érdeklődést,

a dotoho blog él és virul, átköltöztem az atlatszo.hu-ra:

dotoho.atlatszo.hu/

csk
A V4-es országok független szerkesztőségei sorra nyilvánítják ki szolidaritásukat a Népszabadsággal. A lengyel Gazeta Wyborcza után vasárnap a szlovákiai Denník N jelentette be, hogy hétfőn magyarul, fehér lapon üzennek címlapjukon a budapesti kollégáknak...
Csehszlovák Kém 2016.10.10 09:13:54
@Tibi !!: Egy konkrétumok nélküli, saját véleményt olvastam.

Tiszteletben tartom, de nem értek vele egyet: tudsz esetleg valamit, ami miatt nem kéne független újságnak tartanom a Népszabadságot?
Csehszlovák Kém 2016.10.10 10:29:53
@fércnél maradandóbb: A Lokálra, a Ripstra vagy a 888.hu-ra gondolsz? Egyetértek!
Csehszlovák Kém 2016.10.10 14:30:33
@hümhüm: Ilyen - gazdasági, veszteséget rikácsoló - alapon gyakorlatilag minden sajtóterméket be kellene zárni, nem csak a Népszabadságot. Vajon miért nem történik meg?
A "magyar Hamšík" tavaly a Győrből Zsolnára igazolt, a napokban a világ 50 legtehetségesebb fiatal játékosa közé válaszották...
Csehszlovák Kém 2016.07.04 21:40:18
@Nátán Apfelbaum: XDXDXD

Vadász, vadász, te is csak szopni jársz ide..az ugye megvan, hogy a srácot a borussia mönchengladbach a napokban leigazolta? :)))
Az Év Mérkőzésének nevezik Szlovákiában az angolok elleni meccset, a közvélemény döntetlent vár. A nyilatkozatok alapján a játékosok tisztelik, de nincsenek elájulva az ellenféltől. A meccs előtt a szlovák és angol huligánok már összecsaptak...
Csehszlovák Kém 2016.06.22 10:45:53
@Tranquillius: a szlovákoknak a kirekesztő magyar nacionalizmusból lett elegeük, nem az ezeréves szent istváni hagyományokból. A Szent Korona öröksége és maga a múzeumi tárgy is, a szlovákokhoz is tartozik. Kiállíthanák minden páros évben Pozsonyban is!
Csehszlovák Kém 2016.06.22 10:46:22
@röf: "eldöntjük" :D oké!
Csehszlovák Kém 2016.06.22 14:47:39
@Tranquillius: Tetszettek volna nem háborút indítani.

Az a 800000 magyar igen szerencsés lehetett, hogy új és demokratikusabb közegbe került, az I. bácsi döntés után követő eufóriát hamar kiábrándulás követte Horthy-Magyarországból és visszavágytak a demokratikusabb Csehszlovákiába.

Napjainkban amúgy az I. bécsi döntés korában még létezett etnikai viszonyok már nem állnak fenn, szóval ne ábrándozzatok magyar többségről már azokon a területeken sem. Ráadásul az EU-tagállamok vagyunk, nem nemzetállamok, amelyeknek vége.
A szlovákok a statisztikát megnyerték, a meccset nem. Kár érte...
Csehszlovák Kém 2016.06.12 17:49:56
@röf: Kíváncsi vagyok, miért nevezeted a puszta tényeket "eszelős gyűlöletnek". Vagy te amúgy láttál a német-magyaron említésre méltó momentumot a csapatodtól?
Csehszlovák Kém 2016.06.12 18:11:49
@röf: Úgy emlékszem, én kérdeztem és nem megmondtam. Amúgy ki az a "nekünk"?
Csehszlovák Kém 2016.06.22 10:48:18
@gwr: Mindig érdemes a meccsek végét megvárni, ha nagyívű jóslásokba bocsátkozol :D
Ősi szlovák népdallal buzdítják a szlovák szurkolók a francia Eb-n csapatukat...
Csehszlovák Kém 2016.06.12 12:55:46
@XII.Hadosztály: még viccesebb ezt egy olyan "nemzet" szurkolójától olvasni, akik haborus menekulteket dobaltak fentrol petardaval, aztan ha felalltak veuk szemben nehanyan, maris tele volt a gatya :D
Csehszlovák Kém 2016.06.12 16:07:14
@BéLóg: Úgy tűnik, magyarul sem tudsz fogalmazni, ami nem baj, de ha szeretnéd megértetni magad másokkal, nem hátrány, ha gyakorolod!

Idézlek: "Mióta megbuktál az Indexen, nem igazán lelet fellelni téged...."

vs

"Nem azt mondtam hogy TÉGED tett lapátra az Index, hanem a liberálrasszista BLOGODBÓL nem kér"

Nem tudom továbbá azt sem, mit jelent a "liberálrasszista" kifejezés, azt pedig nagyon sajnálom, hogy neked nagyon fáj, a dotohot kirakják a blogketrecbe, amikor új anyagot küldök be!

Na, de most untalak meg, ha a jövőben lesz személyeskedés-mentes hozzászólnivalód örömmel látlak vissza egy új nickkel!
Csehszlovák Kém 2016.06.12 16:51:23
@kibirjatov: persze, én kezdtem a személyeskedést, miután azzal nyitott, hogy "megbuktam" az indexen - látom neked sem erősséged a szövegértés.

De tudjátok mit? Meguntam, hogy a blog 2010-es indulása óta eltelt hat év alatt nem tanultátok meg, hogy ez az én blogom, ami azt is jelenti, hogy a tartalomról (mikor és mit), illetve a moderális szabályokról nem ti fogtok dönteni.

Az pedig, hogy te nem látod a dotohot az Indexen, az csak a te bajod, attól tartok, te is egy irigyem lehetsz, fájdalom, te is utoljára kommentáltál itt ezzel a nickkel. Gyere vissza, ha van mondanivalód, szia.
Nemcsak az idő volt fagyos, de a német szurkolók is lefagytak, amikor a szlovák szupersztár, Marek alaposan felvarrta huszonötről a labdát a jobb felső sarokba. Ezzel a góllal egyenlítettünk, de 1:3 lett a vége - Szlovákia először győzte le hazai pályán Németország válogatottját...
Csehszlovák Kém 2016.05.30 16:57:20
@Ballib cenzúrázók réme 12: Soha nem voltatok jobbak nálunk fociban és ez még egy darabig így is marad - elnézve a két ország utánpótlás-válogatottjainak teljesítményét :P
Csehszlovák Kém 2016.05.30 21:16:10
@röf: Ez így erős túlzás, ha van teljesítmény a magyar fociban, mint például a mostani kijutás is, annak Orbántól függetlenül, lehet tapsolni.

Puskás Öcsiéknek is tudtatok drukkolni, függetlenül a kommunista rezsimtől, most hasonló a helyzet, lám sok focista anno szintén dobbantott az országból.
Csehszlovák Kém 2016.06.12 12:53:39
@röf: Nem tudom, hogy ezt mire írod, én is sajnálni fogom a magyarokat, ha jobbak lesznek az osztrákok ellen és kikapnak. Ha pedig győztök, gratulálok :)
A hülyeség nemzetfüggetlen állapot: miközben a második Fico-kormány módosítani kívánja azt az állampolgársági törvényt, amelyet 2010-ben ők fogadtak el, a magyar nacionalizmus végleg kanonizálta Lúzernagyit. Itt az idő, hogy a neonáci szlovmagyarok után, megírjam kritikám a…..
Csehszlovák Kém 2012.11.22 14:34:25
@Turhoparaszt: Könnyű a szavakkal dobálózni, várom, hogy miféle nacionalista vagyok és milyen érvekkel támasztanád alá. A posztban és kommentjeimben mindkét nacionalizmust górcső alá vettem és kritizálom, komolyan érdekel, mit fogsz kihozni a dologból.

Mert felőlem egész nyugodtan azt gondol Tamás Ilona amit akar, azért harcol, amiért akar, csakhogy a probléma ott kezdődik, hogy a magyar állam és annak hivatalos nacionalista narratívája szerint ha én nem így gondolom, ahogy az állam és Tamás Ilona, akkor én nem tartozom a nemzethez, ha én nem azt gondolom, hogy szegíny felvidéki magyarokat hontalanná teszi megint a mocskos szlovák állam, akkor én nettó hazaáruló vagyok és szlovákbarát, de mindenképpen komcsi és zsidó, stb.

Látod ez a problémád, nem tetszik neked, hogy nemcsak elrontom ezt a nacionalista ábrándod, hanem vissza is kúrom. De ez egy ilyen blog.
Csehszlovák Kém 2016.06.12 12:44:59
@kalapácstollú: "volt itt egy politikai döntés, mely látszólag egyes emberek érdekeit veszi figyelembe, de valójában szavazatmaximalizációból született. Te most komolyan azt gondolod, hogy, ha olyan döntést hoz egy politikai erő, mellyel növeli a támogatottságot, az önmagában rossz? " - ezért a cinikus álláspontért lehet a Fideszt és a Jobbikot, illetve politikájukat valójában magyarellenesnek és a határon túli magyar közösségek érdekeivel ellentétes politikának nevezni. Az már csak vicc, hogy közben pont e hatuma fideszlakáj csoportok tolják a Fidesz érdekében a propagandát, a határon túl - saját maguk és politikai közösségük alatt vágva a fát. Ezért "rinyálok", mert a NER - magyarországi belpolitikai okokból - tönkrevágott minden értelmes hatuma érdekképviseleti törekvést. És még tapsoltok is hozzá, bravó.
Csehszlovák Kém 2016.06.12 12:51:15
@enpera: Nezd mar, ki beszel:

GER-SVK 1:3, GER-HUN 2:0

A "foci legaljatol" meg van lejjebb is!
Több száz csehországi hivatal, iskola, galéria tette ki szombaton a tibeti zászlót, amely az 57 évvel ezelőtt erőszakkal levert tibeti felkelésre emlékezik...
Csehszlovák Kém 2016.03.19 17:19:17
@BircaHang Média: Akkor most untalak meg. Terjesszed Bulgáriában a faszságaidat, ide többet nem kommentelsz, csá.
Csehszlovák Kém 2016.03.19 21:45:44
@cca.: Ez nem az a vörös csillag, amire te gondolsz, hanem a Slavia Praha futballklub címerének elfordított csillaga, amely a klub megalapításától (1893) létezik, szóval ezt benézted.

Egyébként, minden, a poszthoz érdemben hozzá nem szóló, offtopic, nyelvtannáci, gyalázkodó és/vagy személyeskedő kommentelőt figyelmeztetés nélkül törlök. Menjenek az orosz trollok máshová, ne itt.
Csehszlovák Kém 2016.03.20 10:46:21
@BiG74 Bodri: Az a csávó önmagában is egy két lábon járó kognitív disszonancia volt, Magyarországról Bulgáriába menekülő gazdasági migránsként trollkodja szét a magyar internetet az orosz propagandájával. Nálam ennek most jött el a vége.
Úgy néz ki, tényleg megcsinálják, a szkeptikusok elhalkulhatnak, Elon Musk közép-európai projektje valóban megvalósulhat: Szlovákia fővárosa forradalmi technológiai megoldással lesz összekötve Béccsel és Budapesttel 2020-ig...
Lehetséges, hogy Csehszlovákiában találták fel a szelfibotot, majdnem ötven éve? - csodálkozik a The Verge, a rangos amerikai tech hírekkel foglalkozó weboldal...
Hatalmas szenzációnak számított a Depeche Mode elő prágai koncertje, 1988 márciusában. Akkor sokan nem tudták: a zenekar teljesen véletlenül lépett fel a kommunista Csehországban, majd néhány hónappal később turistaként is felkeresték a cseh fővárost...
Második hete tart Szlovákiában a pedagógusok országos demonstrációja. Hétfőn élőlánccal tiltakoztak több nagy szlovák városban az oktatási körülményeik javítása és bérezésük emelése mellett. Képriport...
Folytatódik a Kisvakond-örökség szétcincálása: a kínai állami televízió által beígért újabb 54 részes rajzfilm után itt az újabb könyv Csehországból. Az okos Miler lány visszavág a korábban mindent vivő ravasz Miler unokának, nincs béke a világ legbékésebb rajzfilmfigurája körül...
Az amerikai humorista szerint senki nem tud úgy szilveszterezni, mint a csehek...
Így szedték szét Csehországban a kommentelők Kovács Ákos nemi rasszizmusát! Jótanács a Fidesznek: ha a rasszizmus mentén sikerült is a térség nacionalistáit valamennyire összekovácsolni, a “V4 egység” könnyen szétrepedt a genderhiszti nyomán, amelyet a fundamentalista…..
Fennakadt a szlovén-osztrák menekültellenes menet a határon. (Fotó: antifa blokád Spielfeldnél). A dotoho exkluzív beszámolója, Ljubljanából. Sikeresen megakadályozta több száz antifasiszta az ausztriai Spielfeld határátkelőnél a szíriai menekültek ellen…..
Csehszlovák Kém 2015.11.24 12:24:23
@Gery87: Nem az a "probléma", amit a nácik annak mondanak, hanem maguk a nácik a probléma.

"már most mindenkinek elege van" - az orbáni propagandában ez lehetséges így látszik, de normális helyeken mindenki teszi a dolgát. A menekültek befogadása, ellátása és a terroristák elfogása most a legfontosabb feladat!
Csehszlovák Kém 2015.11.24 12:28:06
@Gery87: A két vallás közötti időbeli eltérést elfogadom, de alsóhangon igazságtalan úgy kezelni az iszlámot, mint egy egységes radikális massza. Ez kamu és propaganda. Ahogy a katolicizmusnak, úgy az iszlámnak is megvannak a maga radikális szektái, csoportjai. Ha már annyit elértem, hogy árnyaltabban látják néhányan ezt a vallást, mérsékelt muszlim vallásúak milliói élnek mérsékelt katolikus milliói mellett az EU-ban, már megérte ez a vita és posztocska.
Csehszlovák Kém 2015.11.24 12:30:36
@Gery87: "ennek mi az oka, ez a lényeg" - fején találtad a szöget és ez is azt mutatja, hogy a terroristáknak vajmi kevés közük van már a vallásukhoz: dzsihadista terroristákká a társadalom peremére csúszott, munkanélküli, beilleszkedni nem tudó, frusztrált arcok válnak, akik bulikáznak, drogoznak, csajoznak, és még a Koránt sem nyitották ki életükben - erről a napokban rengeteg fasza elemzés jelent meg az indexen és a 444-en is!
Három év múlva új otthont kaphat a morva város népszerű hokiklubja, vendégposztom a Jégkorongblogon...
Csehszlovák Kém 2015.11.24 12:17:57
@faszosmarci: Itt is sok a kamuígéret, a brnoi hokistadionra is ez kb a harmadik tervezet. Igaz, eddig állami pénzekből szerették volna megvalósítani a beruházást. Ha a mostani befektető komolyan gondolja, akkor az 1-3 év a realitás.
A nacionalista sötétség MKP-s útjai kifürkészhetetlenek még Dél-Szlovákiában is. Priskin Tamás, a Slovan csatára jó formájára felfigyeltek Magyarországon is, nem véletlen, hogy Storck mester meghívta a magyar válogatott keretébe a franciaországi Eb-részvételért vívott…..
Csehszlovák Kém 2015.11.22 12:26:46
@Nátán Apfelbaum: "náci mályszlovákosdi" - hát te is újat mondasz, gyerek. A hozzászólásokból amúgy kiderül, hogy rengeteg magyarkárosult érkezett a kórtermembe gyógyulni!
Csehszlovák Kém 2015.11.22 14:35:32
@dulful59: Imádom, hogy ideszoktál és olvasol, gyere máskor is! :D
Csehszlovák Kém 2015.11.23 21:19:38
@faszosmarci: Miért? Érvek? Köszi
Vajon mi lenne egy szlovák-magyar A válogatottak közötti mérkőzés végeredménye, merül fel gyakran a kérdés Magyarországon és Szlovákiában is, nos a kérdés megválaszolása egyelőre még várat magára, azt viszont már tudhatjuk, mi történik, ha korosztályos szinten engedjük…..
Csehszlovák Kém 2015.11.20 23:48:01
@miketbeszéltek: Nehéz lehet ezt neked feldolgozni hogy Szlovákiának van egy magyarországi szurkolói blogja, mi?
Csehszlovák Kém 2015.11.20 23:55:16
@Sárfehér: Adta hát, a Sport 1! kiváló minőségben egy amerikai sportbárban néztem meg a mérkőzést budapesti barátaimmal, egy norvég nyugdíjas házaspárral, egy norvég targoncással és szeretőjével és egy dél-koreai származású new yorki valamint egy lengyel-amerikai bostoni srác társaságában! Elképesztő volt a multikulti, fasza hangulat és mindenkit megtanítottunk, hogyan mondják Hungaryt magyarul! A Ria-Ria-Hungaria a második gól után tökéletesen ment már ázsiai barátunknak is, bár ő végig visszafogott volt, főleg, amikor a lefújásnál a lengyel-amerikaival a melleinket koccantottuk össze a levegőben! A norvég nyugdíjas házaspár gratulált és sok sikert kívánt a francia Eb-re, nekünk is fognak drukkolni, a targoncás meg már a meccs elején be volt baszva és nem lehetett vele szkanderozni sem, mert alkarjára keresztnevét odatetoválta csehül is. Szerencsére a becherovkás poharat sikerült még felemelnie, háromszor is, úgyhogy, mondhatom, emelkedett hangulatban hugyoztuk össze cipőnket a végén, zárórakor. Minden összejött, kint lesznek a visegrádi négyek és az írek is!
Csehszlovák Kém 2015.11.21 03:26:04
@miketbeszéltek: A párizsi terrort nem a multikulti követte el, hanem olyan szerencsétlen emberek, akik lecsúsztak a társadalom peremére.

Téged viszont meguntalak, szevasz.
„Nálunk a munka becsület és dicsőség dolga.” – hirdeti az almásfüzitői timföldgyár bejáratának homlokzata. Ehhez képest A Budapest Bank vállalkozás-fejlesztő hitelét egyenesen azzal reklámozza, hogy „amit a céged mutat, mind te vagy.” A munkakapcsolatok és…..
Kijutottunk! Nehéz most szavakat találni, az önálló Szlovákia történetében még soha nem sikerült Európa-bajnokságon játszani, a hatodik nekifutásra ez is összejött. Nem kellett számolgatnunk sem, a csehek és a lengyelek mellett automatikusan mi is továbbjutottunk a Visegrádi…..
Csehszlovák Kém 2015.10.14 11:45:12
@The Crazy One: Írd meg, és kirakjuk!
@miketbeszéltek: Merre látsz itt a cikkben sovinizmust meg fasizmust? :)
@Henry Jaaxto: TOP10-es foci? Hagyjuk már az őskort! :D:D:D
@vNHM: Szerintem az a vicces, hogy olyanból is magyart akartok csinálni, akinek semmi köze a maygarkhoz :)
Csehszlovák Kém 2015.10.14 13:40:59
@The Crazy One: Ez egy blog, hobbiból csinálom, nincs semmiféle accom.

A szlovák-macedón meccsről itt a beszámolóm, nem tudom, mi az, amit keresel, mi az ami nem történt meg:
dotoho.blog.hu/2015/06/16/szenzacios_szlovakia_100_szazalek_nagy_csapatunk_van_nem_vitas

Inkább szurkolj nekünk, ha már nincs csapatod az Eb-n :)
Csehszlovák Kém 2015.10.15 10:42:27
@The Crazy One: Idejössz trollkodni és még az sem megy, milyen bundáról beszélsz, te szerencsétlen? Skrtel ököllel verte a zöld gyepet, mert kikaptak, te valamit nagyon benézel folyamatosan :D

@miketbeszéltek: De mi a problémád? Savanyú a szőlő, az a baj, hogy kijutottunk? Vagy mi van? Azért nem írhattál posztot a magyar kijutásról, mert nem jutottatok ki. Tessék megnyerni a pótselejtezőt és gratulálok. Te valami nagyon benézel, ha ebben nacionalizmust látsz :D
Slovensko, do toho! Bajuszgate 2015.09.13 11:09:25
Rasszista gyűlölethisztéria, embertelen bánásmód, Európa megosztása és sajtócenzúra – ez ma Fideszmagyarország és Orbán politikája. Borzolja a kedélyeket egy Marian Kamensky-karikatúra alapján készült Magyar Narancs címlap, a cinkes Szily Laci máris bejelentette, utoljára…..
Csehszlovák Kém 2015.09.13 13:07:32
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Még csak logikus sem vagy. Az USA-nak miért lenne érdeke euroatlanti partnerének rosszat okozni?

Az USA és az Eu közé éket verni, az EU tagországok között feszültséget teremteni orosz érdek, te pedig ennek az orosz propagandának lebutított verzióját írod minden poszt alá a blog.hu-n.
Csehszlovák Kém 2015.09.13 16:15:05
@zordonbordon: Szerintem van ilyen közös "univerzálisnak" tartott jegy, nagy kérdés, hogy mit lehet rá felépíteni: ez az állam.

Második kérdés, hogy el kéne dönteni, akkor most megbukott-e a (liberális) demokrácia-féle univerzalizmus vagy nem?

Harmadik kérdés pedig az, hogy vajon az "európai értékek" védelmére megszerveződők vajon tisztában vannak-e azzal, hogy az általuk vállalt "értékek" egy eleve elveszett harcba viszi őket? Egyáltalán: miért gondolja valaki azt, hogy ezek lennének azok a bizonyos "európai értékek", amiket annak felkentjei képviselnek? Megkockáztatom: a mai menekültek sokkal "európaiabbak", mint a kontinens sok polgára, akik, mint az egykori dzsentrik, azon kívül, hogy mutatják a falon megsárgult nemeslevelüket, semmit nem tudnak felmutatni azon kívül, hogy Európában születtek? :)
Csehszlovák Kém 2015.09.14 08:19:33
@zordonbordon: De ha nem kell az Európa projekt, akkor mi marad, mint alternatíva? Ez: az egymással kölcsönösen kibaszó nemzetállamok.

Hát igen, de ezért írtam, hogy akik ma az "európai értékek" nevében Európa védőiként tetszelegnek, azok egy eleve vesztes csatára inultak, mert nem veszik figyelembe a valóságot.
Miért nem lehet bizonyos cikkek alatt kommentelni Szlovákiában? Néhány órára lekapcsolta szeptember 9-én a 444.hu alatt a komment-mezőt, a cikkek alatt nem lehetett kommentelni. Különös módon a szabadságot páros lábbal tipró Orbán-kormány lakájmédiája azonnal a…..
Csehszlovák Kém 2015.09.11 11:10:01
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Ennek semmi köze egy eszmei irányzathoz, ahogy írom, egy általános jelenségről van szó, mindenkit érint, téged is.
Csehszlovák Kém 2015.09.11 11:36:02
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: a kerdesem nem csak a szolasszabadsagra iranyul, hanem altalaban a szabadsagra.

Mert ha ezt ugy latod, hogy a 444 korlatozza, ne feledkezz el arrol sem, hogy ugyanezt teszi a nagypolitika is a szerb-magyar hataron.

Ha viszont azzal egyetertesz, bizonyara szimpatikus lehet szamodra a hozzaszolasok korlatozasa is.
Csehszlovák Kém 2015.09.11 13:54:18
@panelburzsuj: Ne haragudj, ezt egyértelműbben nem tudom megfogalmazni: legitim-e ekézni a 444-et komment-mező letiltása miatt, miközben újságod egy szabadság-ellenes politikát támogat, csontig?
A cseh válogatott eddig minden Európa-bajnokságon szerepelt, Franciaországban is ott lesz. Pavel Vrba fiai a selejtezők során jól tolták és az utolsó két gyengébben sikerült meccs ellenére, jó esélyük volt arra, hogy kijutnak a franciaországi Eb-re. A meccs előtt a cseheknek 16…..
Csehszlovák Kém 2015.09.07 16:57:33
@A megvalósult amerikai ólom..: Az Eb-re hagyományosan nehezebb volt mindig kijutni az erős európai mezőnyben. Most, hogy könnyebb lett a kijutás is, már csak a nagyon tehetségtelenek nem tudnak kijutni!