Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enzsu90

28 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Irtózatosan hosszú idő telt el az utolsó bejelentkezésem óta, így szeretnék bocsánatot kérni, amiért eddig nem írtam. Sok mindenben változott az életem. Jelenleg nagyon boldog vagyok, azt hiszem, ezt a szerelem teszi. :) Nem éreztem még soha ehhez foghatót, biztonságot, örömöt, izgalmat,…..
Sziasztok! Tudom, tudom, ismét sok idő telt el a legutóbbi posztom óta, amiért elnézést kell kérnem. De megint csak úgy éreztem, hogy nem tudnék semmi bölcs és velős mondanivalóval, illetve hiteles életigazsággal elétek állni. Az üres fecsegést pedig nem tartom sokra. Persze…..
Sziasztok! Ezen bejegyzést már bölcs 24 évesként kezdem írni Nektek... Na, itt szakadt rám a plafon, szóval most épp a vakolat alól próbálom kiszabadítani magam... :D No de a viccet félretéve. A legutóbbi bejegyzésemet a születésnapom apropóján írtam, de hogy őszinte legyek,…..
Sziasztok! Kicsit megint több idő telt el az utolsó bejegyzésem óta, mint terveztem, de igyekszem most bepótolni a kihagyott egy hónapot. A mostani írásom kicsit rendhagyó lesz, ugyanis nem írtam még ilyen jellegű írást, nem is tudnám most pontosan bekategorizálni semmilyen…..
Sziasztok! Most már remélem, nem telhet el úgy hét, hogy ne kukkantanék be hozzátok és ne írnék valami kedveset vagy valami olyat, amiről úgy hiszem, érdemes a megosztásra. Az elmúlt időben sokat merengtem azon, hogy az élet minden egyes percét ki kell használni, nem szabad…..
Sziasztok! Most már lehet, hogy hagyománnyá válik, hogy hetente legalább egyszer jelentkezem ezen a fórumon. Úgy érzem, a tavasz beköszöntével új témák inspirálnak arra, hogy papírra - vagy egy internetes naplóba - vessem a gondolataimat akár vers, akár valami más,…..
Sziasztok! Talán sokan most meghökkenve olvassák a következő sorokat, ugyanis elég meglepő dolog, hogy alig telt el pár nap az utolsó bejegyzés óta, én máris itt vagyok. Néha vannak az embernek olyan időszakai, mikor sokkal produktívabb és gyakrabban jutnak eszébe olyan…..
Sziasztok Kedves Egybegyűlt Publikumom! Ismételten eltelt egy rövidebb időszak anélkül, hogy megörvendeztettelek volna Benneteket egy kis írással, verssel, bármivel. Sajnálom, hogy így alakult, de nem éreztem, hogy megszállt volna az ihlet és nem akartam egy erőltetett…..
Sziasztok! Te jó ég, épp most néztem meg az utolsó bejegyzésem dátumát és alig akartam hinni a szememnek! 2012. augusztus??? El sem tudom mondani, hogy szégyellem magam, amiért ennyi ideig nem hallattam magamról és nem írtam Nektek. Természetesen megvolt az oka, amiért ilyen sokáig…..
Sziasztok! Előre bocsájtom, hogy egy kissé szomorúbb hangvételű verssel készültem nektek, de mielőtt azt gondolnátok, bármi baj történt, mindenkit megnyugtatok: nagyon boldog vagyok és elégedett vagyok az életemmel. Szóval nem életrajzi ihletésű a következő költemény,…..
Sziasztok!   Tudom, tele van már a padlás azzal, hogy minden írásomat úgy kezdem: ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem és szabadkozom, amiért sokáig nem írtam, bocsánatot kérek, stb. De sajnos most is kénytelen vagyok ezt tenni: hiszen majdnem több, mint 4 hónap telt…..
Sziasztok! :)Igen, ismét jelentkezem egy írással. Talán sokan meglepődhettek, hogy mostanában milyen gyakran meglátogatom a szorgalmas kis Olvasóimat. Nos, nálam az írás is egyfajta feszültséglevezetés, amikor megtelik gondolatokkal, problémákkal a fejem. Én így adom ki magamból,…..
Sziasztok! :)Elérkezett a sokak által várva várt december, ami az év egyik legszebb hónapja. Nem csak azért, mert - ha az időjárás kedvez nekünk - a táj fehérbe öltözik, hanem mert ilyenkor végre összegyűlik a család, együtt töltenek egy kis időt, amit év közben talán nem…..
Sziasztok Kedves Hű Olvasóim!:)Ma reggel arra ébredtem, hogy szívesen megörvendeztetnélek Titeket egy új verssel vagy írással, legyen annak műfaji besorolása bármi. Remélem, Nektek is tetszeni fog majd, ha elkészül és publikálom és továbbra is aranyos kommentekkel boldogítjátok…..
Sziasztok Kedves Hűséges Olvasóközönségem!:)Telnek-múlnak a napok, s én ismét előállnék egy verssel. Egy órámon szállt meg az ihlet, bár elég szomorú lesz a költemény. Egyik kedvenc gyermekkori mesém inspirált írás közben, aki ismeri Andersent, rá fog ismerni, hogy melyik…..
Sziasztok Kedves Olvasók! :) Az alábbiakban egy korábban írt cikkemet szeretném közölni Veletek, nem titkolt célom ugyanis, hogy esetlegesen később újságírói, netán írói babérokra törjek.:) Szóval minden véleményt, kritikát, észrevételt nagyon szívesen veszek és nagyon…..
Sziasztok Kedves Olvasók!Ismételten jó ideig nem jelentkeztem, amiért szíves elnézéseteket kell kérnem, de eléggé megsűrűsödtek a dolgaim az elmúlt időszakban, szóval remélem, most is, mint már annyiszor, elnézitek nekem ezt a kis botlást. :) Amúgy minden rendben velem, csak…..
Sziasztok!:)Kedves Egybegyűltek, kedves Publikum, mélyen tisztelt Hallgatóság, aki folyton kíváncsian szomjazza a verseimet, történeteimet! Ismételten megjelentem köreitekben, hiszen feltűnhetett, hogy egy ideje nem jelentkeztem, egyesek már-már azt hihették, eltűntem, esetleg…..
Sziasztok!Talán szokatlan lehet, hogy most milyen gyakran írok, de valahogy most megszállt az ihlet és égető vágyat éreztem, hogy a megszületett művemet Veletek is megoszthassam. A mai napom sajnos nagyon rossz volt, több okból is, szóval most nem vagyok nagyon a topon, ami a…..
Az alábbi vershez nem fűznék semmi mondandót, remélem, tetszeni fog, jó szórakozást hozzá!:) KettenFekete hálóját ránk bontotta az éjszaka már,Az égen ezernyi csillag ragyog, s a hatalmas Hold jár. A fényeket fürkészve a fűben fekszünk egymás mellett,És a sötét…..
Íme, ismét szólok hozzátok, vagyis inkább írok. Ezúttal egy versemet szeretném megosztani az olvasókkal, amit kb. 2 áve írtam. Kíváncsi vagyok, mennyire nyeri el a rokonszeveteket, szívesen fogadok bármilyen jellegű kommentet, persze az ízlésesség határán belül. Szóval jó…..
Sziasztok Kedves Olvasók!:)Végre megérkezett az első komment az oldalra, aminek nagyon örültem, Versember igazán kellemes perceket szerzett nekem a véleményével, ezért is döntöttem úgy, hogy ismételten megleplek Benneteket egy verssel. Vagy ki tudja, lehet, hogy nem csak egy vers lesz…..
Ismételten sziasztok!:)A végén még elegetek lesz belőlem, annyiszor jelentkezem az utóbbi időben, de most valahogy nagyon termékeny időszakot élek meg, persze ezt kizárólag a versírással kapcsolatban szabad értelmezni!:P Mint azt érzékelhetitek, már a kedvem is jobb, úgyhogy most…..
Sziasztok!Elmondhatatlanul sok ideje nem jelentkeztem, elnézésüket kérem azoknak, akik szorgalmasan követték volna az eseményeket kis blogom életében, de így alakultak a dolgok. Nem ígérem, hogy mostantól gyakoribb látogató leszek, de azért próbálgatom a szárnyaimat, írogatok, s…..
Egyedül ülsz a sötét szobában, s gondolatok százai cikáznak agyadban,Tépelődsz, tűnődsz, merengsz, milliónyi kérdést teszel fel magadban.Miért? Hogyan? Mit rontottál el? Miért nem forgathatod vissza az idő kerekét? Miért keseríti meg a múlt az emberek életét?De ahogy ezen…..