Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hana

8 bejegyzést írt és 623 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember mindig tanul valami újat. Most például érdeklődve néztük a 24 karátos arannyal bevont, némi gyémánttal ékesített mosdókagylót, csekély 17,6 millió forintért. Éppenséggel nem nagyon van min meglepődni egy olyan világban, ahol egy fürdőkádért elkérnek 1…..
hana 2012.08.22 18:26:18
A Stan Winston School of Character Arts eddig soha nem látott képeket tett közre arról, hogyan készült a királynő báb James Cameron filmjéhez. Az első képen maga Stan Winston látható, és fogalmam sincs, hogy mi történik a többin, de FX művésznek lenni a 80-as években sokkal…..
Kapanyél Szokásmondások 2012.08.01 10:00:00
Egy kis olvasnivaló kellemes nyári estékre. Kertész Manó (1881-1942) magyar és finnugor nyelvészt elsősorban a szólások vizsgálata tette ismertté, de mondattannal és névtannal is foglalkozott. Szokásmondások c. könyvéből mazsoláztam a földműveléssel kapcsolatos…..
hana 2012.08.02 00:49:56
@Kicsi Kacsa: Wahhhh! Köszi, megkoronáztad a nap végi esti kakaózgatásomat! :)
Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt írtunk (anyablogunkon, a Kívül tágasabbon) arról a New York-i palotáról, mely a Fifth Avenue (azaz az Ötödik sugárút) egyik legszebb ingatlana. Nos, jelentjük, a ház elkelt. Az 1500 négyzetméteres, hétszintes házat Henry H. Cook…..
„A tengeri fürdő az erősítő és megifjító szerek leghatalmasabbika; s habár eleinte a bőrt nem szépíti, az utólagos hatás oly kiváló, hogy az egészség tökéletesedése folytán a bőr szépsége is nemcsak helyreáll, de fokozódik is. (...) A fürdésre legalkalmasabb idő a 2…..
"Kedves Cukiság-blog!   Ő itt Nyurga, a balerina. A kis családtag olyan, mint egy gyerek: mindig figyelni kell rá, de az ember elolvad, olyan cuki. Ha kinyitjuk a hűtőt, azonnal ott terem és két lábra állva nézi, van-e neki való falat. Sok puszit ad és cserébe simizést vár. A…..
"Szia Cukiság! Ez az izé (szerintem a svéd koronahercegnő inkognitóban, csak a párom nem hiszi el) kb. egy hete van nálunk. Egyszer csak megjelent kicsi erdei házikónk udvarában, és harsány hangon utasította a páromat, hogy azonnal adjon neki valami kaját. Májkrém volt…..
"Kedves Cukiság!Cirmi cicánkat nemrég megmérgezték. Hogy Pihe cica ne maradjon egyedül, kapott egy új társat, Lorendzót. Három hónapos Maine coon kandúr, nagyon szeret játszani, irtó édes kiscica" – írta nekünk Attila.Köszönjük!..
"Kedves Cukiság!A Tarkabarka Malaccsapatom már szerepelt nálatok néhány hónapja, most legújabb családtagunkat, Fülöp cicát mutatom be nektek. Erősen doboz- és ágyfüggő, és ha éppen ráér, segít nekem a rendeléseket szortírozni. Három hete fogadtuk be, csont-bőr…..
"Sziasztok!Szeretném megosztani veletek Bubuka (született Alex) pár fényképét és élettörténetét. Bubu 2001 nyarán került hozzánk kb. 3-4 hetesen, menhelyről. Mi azt hittük, idősebb (meg azt is mondták ott), de az állatdoki felvilágosított, hogy max. 4 hetes. Ebből…..
"Sziasztok!Ezt a csudaszép és persze CUKI tököt anyukánk készítette a testvéreméknek, akik nagy tacskósok (és hogy nehogy sértődés legyen belőle: macskások is...). Annyit még, hogy most faragott életében először tököt!Üdv: Dusánka, aki roppant büszke anyukájára,…..
Minden azzal kezdődött, hogy a csajom megfürdette Lemmy-t. Éppen hogy csak túlvoltunk a kismiskárolásán, és amikor az utolsó varratokat szedte ki Timi (Lemmy közben úgy nézett rá, mint egy megtestesült macskaistenre) a hasából, úgy volt vele, hogy ha valamikor, akkor most kell…..
"Sziasztok!Rég láttam nálatok hüllőcukiságot, gondoltam, küldök pár képet a nappali gekkóimról. Charlie és Alan/Ellen (még nem tudni, milyen nemű), a két Phelsuma grandis pár nap múlva lesz két hónapos. Nőnek, mint a gomba, köszönhetően végtelen mélységű gyomruknak,…..
Néhány hónapja nyálcsorgatva bámultam az idei Body Modification eXchange network (röviden BMXnet) beharangozóját a weblapjukon keresztül és azon rágódtam, hogy mennyire nagyszerű volna kijutni Essen-be, és tanulni a nagyoktól sok sok érdekes dolgot. Mivel a részvételi díj és az…..
   Új jegesmedve érkezett a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A rotterdami születésű, de Bécsből érkezett állat az európai jegesmedve-szaporító tenyészprogram keretében került a magyar fővárosba. Ma már a közönség is láthatta, de jövendőbelijével, a Vitus…..
"Kedves Cukiság!Nem tudom megállni, hogy ne küldjek pár cicababás képet válogatásra.A kedvencem, amelyiken a mosogató alatt durmolnak, Karminca keresztben mindenkin.... :)Órákig kerestük őket, mire véletlenül rájuk találtunk. A fűtőcső melletti résen befértek a mosogató…..
"Sziasztok!Egy korábbi beküldésem szerepelt már nálatok. Szegény Frigó tavaly sajnos elpusztult... =(Brúnó kutya július 19-e óta lakik nálunk. Gödöllő szélén dobták ki tesójával együtt egy autóból, párom munkahelye közelében. A portás megtalálta és bevitte…..
Egy cicakölyöknek tulajdonképpen semmit nem kell tennie azért, hogy tessen: önmagában cuki, úgy, ahogy van. :-)Forrás: indavideo..
hana 2011.10.07 17:51:22
hana 2011.10.08 17:34:54
@Alternatív: Szöveg lenyúlva. :D:D Hét mondása volt.
"Üdv!Nemrég Abonyban jártunk. Az első két képen látszik, hogy Zuri szépen megnőtt, és érdeklődéssel figyeli a "szomszédokat". A másik három képen Csipesz, az ormányosmedve-gyerek látszik. Megrágta a hajcsatomat, kicipzárazta a fényképezőgép táskáját, a…..
hana 2011.10.04 09:18:17
"Sziasztok, Cukiság- és/vagy Batman-rajongók!Az alábbi fotókat délelőtt készítettük a kollégákkal erről a riadt kis jószágról. A Parlament épületére nyárra felhelyezett spaletták alatt hűsölt mostanáig. Nyár végével azonban az árnyékolók lekerültek, így Batman…..
hana 2011.10.03 18:09:05
@mooncat: ;) :)