Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tündér Rozál

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Belsőség Hasítunk 2010.03.06 14:25:00
Végre beértük Csikósékat, akik legnagyobb megdobbenésünkre pulcsiban ülnek az autóban és kinyitották a pillangóablakot. Történt ugyanis, hogy Karesz végre megszerelte a fűtést, és nem csak ezzel végzett, ha már ott volt, kicsit állított a gyújtáson is, ami ismét borította a terveinket. Hajnali…..
Tündér Rozál 2010.03.06 15:57:41
Mennyire kell autó-fanatikusnak lenni ahhoz, hogy valaki nekivágjon a messzi Északnak egy használt veteránautó megvásárlásának céljából? Mi kell ahhoz, hogy a magyar autós-társadalom egy emberként zárjon össze és drukkoljon, melyre se Baumgartner Zsolt, se Talmácsi Gábor nem…..
Belsőség Mitcsináltunkegésznap? 2010.03.05 20:14:00
Biztos észrevettétek, hogy ma nem került ki annyi információ, mint amennyit szerettünk volna. Az egész úgy kezdődött, hogy megbeszéltük, kilenckor kelünk és tízkor indulunk. Ehhez képest a Merci-tulajdonos csak 9:50-kor került a reggeliző asztalhoz, és csak a Kati közbenjárására jutottunk…..
Tündér Rozál 2010.03.05 20:17:02
Már régóta nyaggattam Papit, hogy ugyan blogoljon már nekem, csinálnám én, no problem, csak magasan van a klaviatúra. Nem röhög! Emberként szocializálódtam , értem én ezt a világot (sokszor jobban mint a kétlábúak), gondolatban topon vagyok, de... Van egy-két de.Egy a már…..