Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenci#8

6 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Jenci#8 2012.12.14 12:14:10
@TorpeRaul:
Szia.
Ha esetleg lesz időd a mai nap folyamán, akkor tudnál egy elemzést csinálni a francia meccsekről?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Jenci#8 2012.12.12 02:16:32
@TorpeRaul: Köszi. :)
Sedan - Dijon meccsere néztél már valamit?

(Ha esetleg korábban írtál róla, akkor visszanézem)
Jenci#8 2012.12.12 02:20:29
@TorpeRaul: Köszi. De csak akkor ha nem gond. :)
Jenci#8 2012.12.12 02:43:10
@TorpeRaul: Köszi. Ez gyors volt. :)
Következzen egy kis számmisztika, az alábbi táblázatokban láthatjátok, ki hány mérkőzésen volt jelen, ki hány gólban és gólpasszban vette ki a részét, a végleges tabellát és a mérkőzéseink eredményeit.Játékosok sorrendje a mérkőzéseken való részvétel szerint. A…..
Csapatunk a Raubkopie ellen folytatja szereplését a bajnokságban! Ellenfelünk újoncnak számít az ELTE bajnokságban, úgyhogy ismeretlenek számunkra! Egy két információt találtunk róluk. Régebben a BME bajnokságában szerepeltek felemás eredményekkel. Eddig egy győzelmük és egy…..
Ma este 21:15-ös kezdéssel lejátszottuk harmadik meccsünket a bajnokságban! A meccs kezdésén érezni lehetett, hogy mi dominánálunk, ez egy gyors gólban mutatkozott meg! Roli és Tomi összjátéka után utóbbi szerezte meg a vezetést! (1-0) Ezután folytatódott a "gála"...!…..
Ma Rolioh-val beszélgettünk, csapatunk védőjével!Kérdés: Mutatkozz be pár szóban!Rolioh: Kuntár Roland vagyok, 19 éves Sopronból jöttem. ELTE-n jelenleg elsősföldtudomány alapszakos hallgató vagyok.Hobby szinten mindig is szerettem a focit, sztem ez jó kis időtöltés,amikor egy…..
Ma Rolival, csapatunk csatárával beszélgettünk!Kérdés: Mutatkozz be pár szóban!Roli:Doszkocs Rolandnak hívnak, 90'-ben születtem Szekszárdon, első éveshallgató vagyok a BME gépészmérnöki karán, szeretek sportolni,koncertrejárni,inni, motorozni, inni és a fehércsokit.. ja meg…..
  Molnár Zsolt a csapatkapitány nyilatkozik! Kérdés: Mutatkozz be pár szóban! Zsolti.: Molnár Zsolt vagyok, 19 éves, Sárbogárdról származom! Egy szezont már eltöltöttem az egyetem bajnokságában, a harmadosztályú Taccs csapatában! Első éves Földrjaz hallgató vagyok az…..
Csütörtökön megkezdődik az ELTE negyedosztályú focibajnoksága! Első ellenfelünk a BalÁnuszok csapata lesz!Róluk annyit kell tudni, hogy tavaly a harmadosztályban voltak, de kiestek! Viszont ez nem jelenti azt, hogy gyengék lennének! Zsolti a Taccs csapatával tavaly a…..
Ma 6-kor a BEAC öltözőinél találkozunk egy kis foci gyanánt...
Jenci#8 2010.03.02 21:22:45
@SB32 LV | Jenci#8:
Szabira gondoltam
Jenci#8 2010.03.02 21:23:14
@Rolioh:
Ennyiről van szó!
SB32 Lokomotív Volga Indulás 2010.02.27 13:45:00
Szóval gyorsan összedobtam egy blogot, itt lesznek majd láthatóak csapatunk (Spar Budget 32% Lokomotív Volga) statisztikái, mérközések beszámolói meg ilyenek. Komolyabb oldal majd akkor lesz ha megfelelő lesz a php tudásom, szóval nem mostanában :) Egyelőre elégedjünk meg vele,…..