Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R0fike

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépek, kívánatosak és a férfiak kocsányon lógó szemekkel mustrálgatják őket. Nem véletlenül, hiszen igazán mutatósak. Sőt, tehetségesek és intelligensek is. Egy lista azon nőkről, akikre izgul a világ férfi (és talán női) populációja. Piszkos fantáziákat elengedni,…..
Valahonnan marhára ismerősek, de nem tudom honnan. A megfejtésükkel nem is próbálkozom, meghagyom nektek a lehetőséget, hogy szabadon szárnyaljon a fantáziátok. Nos, mire tippeltek? A képeket amúgy Dávid lőtte Veszprémben. Kösz!..
Eljutottunk idáig is, Ponton Dezső a legfőbb bírák ítélőszéke elé került. A Mozaikba. Az öt évre szóló OT-s műszakit ugyanis csak zárt technológiás helyeken mérik, amint ezt tavalyelőtt az okmányirodában megtudtam, amikor épp a zöld Merci papírjait intéztem volna, és…..
Az ilyen alkalmakat ki kell élvezni. Ritkán jönnek el az életben. Útban a partira Először is: megérkezel, kipakolsz, lezuhanysz, nem veszed elő a számítógépet, nem keresel szállodai wifit, inkább ledőlsz egy órára, fél ötkor keltél, este nem árt frissnek lenned. Hatvan…..
R0fike 2013.08.06 22:00:53
@Suttora: Ezt igazán gondolhattam volna! :-)
Értjük, miért vágynak rá Az alkoholizmust, vagy a játékszenvedélyt ugyan nem nyomja le a legsúlyosabb addikciók listáján, de az is biztos, hogy az óragyűjtésre nagyon rá lehet kattanni. Pedig elsőre az egész ártalmatlannak tűnik: találsz egy szép és neked elsőre drágának…..
R0fike 2012.06.13 19:13:58
@Amorphis:

www.antoine-preziuso.com/welcome/

A National Geographicon volt egy film, ami bemutatta egy órájának elkészítését. Talán ez választ adhat a felvetésedre. ( pesze akkor is sok pénz )
R0fike 2012.06.13 19:20:08
@R0fike:
Ja, és ezen művészet egy kiváló magyar képviselője:

www.bexei.hu/
Belsőség Vakul, aki látja 2012.06.10 06:44:00
El se hiszem. Hát eljutottunk ide is. Mindene tökéletes Dezső testének eddig glazúrmentes, utolsó szegletén is festék van, csillogó, gyári szürke, pont olyan, amilyen előtűnt, amikor 1962-ben a bábaasszony lemosta róla a magzatvizet Untertürkheimben. Ez a karosszéria ezzel a…..
Azt hallottátok, hogy Bruce Willis Budapesten forgat? Ennyi NAGYKÉPET láttatok már róla? (J-vel és K-val lapozhatóak!) További fotók a forgatásról a Die Hard 5 gyűjteményben. Allesmor Obranna fotója   Nh9: Mi-24 335 HuAF   Dudás Nándor Emil fotója   Hungarian…..
R0fike 2012.06.07 21:18:07
@Grabbe:

Szerintem simán áttextúrázzák a masinát.
 Ha olyasvalakit akarunk megfertőzni ralival, aki legfeljebb a tv-ben látott azelőtt nagyon gyorsan közlekedő "matricás" autót, akkor - szerintem - egyszerűen csak ki kell állítani őt a gyorsasági szakaszra, szakszerűen a szalag mögé és figyelni a reakcióit. Nézni,…..
A tárgyalási időpontok váratlan cseréje miatt a sajtó nem volt jelen a Pilis-Invest vezetőinek büntetőperében, amikor az ügyész múlt pénteken elmondta a vádbeszédét. A tudósításban szereplő információk a jogszolgaltatas.blog.hu-ra való hivatkozással szabadon…..
Bikegirls Csajos bringás divat 2012.03.05 16:51:00
Aki eddig azt gondolta volna, hogy a bringás viselet az szegényes és a latex nadrágra vagy a felgyűrt szárú farmernadrágra korlátozódik, azoknak itt egy kis ötletbörze. A merész társításoknak köszönhetően nem csak feltűnő, de a férfi tekinteteknek is roppant vonzó…..
Eredetileg torkos csütörtöki raliadagnak indult a poszt, de miután kissé megcsúszott, így javában a böjti időszakra jutott. Viszont ezen kisfilmeknek hála, raliból a nagyböjtben sem kell hiányt szenvednünk! Akik ismernek, jól tudják, hogy a kedvenc versenyeim közé tartoznak a…..
R0fike 2012.02.25 21:43:31
@Jólmegmondomén: egyetértek.

Ennyi sokbalkezes, sokballábas "versenyzőt" eddig seholsem láttam.

Bevallom, azért nagyon jól szórakoztam, gondolom, ez a videók célja.

A piros ladás srác, ügyes, egy zöld 3-as P-s rendszámmal bátor. A többi szórakoztató volt nagyon. ( Ja volt még egy VFTS-szerű is , aki még viheti valamire )
Közben az egyik porschés szervezővel beszélgetek, és mondja, hogy van egy kis zűr a visszautammal. Idefelé jövet ugyanis elveszítettek egy autót. Mindenki tudja, ez mit jelent egy Porsche bemutatón: ropira törte valaki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
R0fike 2012.02.03 17:50:12
@papptibi: Köszönöm a választ! Többre gondoltam. Persze te is a sima országutat, vegyest írtad, nem a 7000-es pályafogyasztást azokkal a szédületes gyorsításokkal.

Irigykedek,hogy így kipróbálhattad. Nagyon tetszik ez az autó, sajnos soha nem lesz ilyenem. :-(
 Az ember hajlamos panaszkodni. Hogy nálunk nincs akkora modellező élet, mint nyugatabbra, vagy sokkal keletebbre. Hogy nekünk nem tellik ugyanazokra a dolgokra, amikre a jobban menő országok hobbistáinak. A gyerekek rínak, ha nem a legújabb, legcsillogóbb, leggyorsabb-drágább…..
R0fike 2012.01.29 19:17:28
@Sakic: Sajnos nem rémlik. Színes golyók , sok lyukkal, pálcikák, ezek tetszőleges összedugdosásával lehetett a képzelőerőnek megfelelően mindent megépíteni. ( no meg hogy mennyi "építőanyag" állt rendelkezésre)
Nem szeretem, amikor azt mondják, hogy a ló büdös, meg hogy "csak egy állat". Nem, a ló több ennél. Délelőtt kimentünk Pistivel lovagolni, a régi szemétteleptől egészen a Csák-tanyáig, majd vissza, cikk-cakkban a városban. Igaz, hogy mindkét ló 3 éves csikó, és még…..
Van az úgy még az én életemben is, hogy elkészülnek dolgok. Na, nem teljesen, de mondjuk, legalább részfolyamatokat sikerül lezárnom. Például Csabi elkészült Dezsővel. Mielőtt bárki arra kezdene gyanakodni, hogy tudósítás következik a Capellából, sietve leszögezem: Csabi a…..
Tudom, tudom, másfél hónap telt el az utolsó Dezső-jelentés óta. Ez a karosszériarestaurálás már csak ilyen. Eddig öles léptekkel lehetett haladni, jobbra-balra estek kifele az A oszlop-aljak, szakadtak ki a padlólemezek, hullott az alvázvédő, csendben kotyogott a csapszeg-zenekar.…..
A világ az egyiptomi eseményekre figyel. Érthető ez, hisz a sok ezer éves múltra tekintő afrikai országot egy jó ideje Mubarak vezeti. A tüntetések lassan polgárháborúvá terebélyesednek. A valódi kérdés szerintem az, hogy Egyiptom demokratizálódik-e.Egyiptom fő kérdései…..
R0fike 2011.02.06 08:13:42
@Alvin666:

November végén jártam Vloréban. 10 napot töltöttem ott.
Nagyon megtetszett.

Az áramszolgáltatás nagyon instabil, melegvíz is csak akkor volt, ha sütött a nap ( napkollektoros melegvízszolgáltatás ), de ezen kivédhető kényelmetlenségek ellenére nekem nagyon nagyon megtetszett.

A kommunikáció nyelvi problémák miatt nehézkes.

Az emberek kiomdottan kedvesek. A boltokban minden kapható.

Megfordult a fejemben, hogy nem is lenne rossz ott.
R0fike 2011.02.06 08:55:59
@Alvin666: Ezzel kapcsolatban nem tudok mit mondani. Kevés volt az ott töltött idő ilyesmi megítéléséhez.
Finom és mérhetetlenül csinos hölgy libbent be az ajtón, kezében egy tortával. Mondanom sem kell, hogy azonnal fókuszáltunk, kicsit tán bambán is néztünk, mert egyre inkább felénk tartott. Egy tortával? Ilyenkor? Mi van? - Sziasztok, Csikós Zsoltot keresem... – forrázott le…..
R0fike 2011.01.29 10:02:16
@Polly-pudli-pötty: Nekem is az fordult meg a fejemben, hogy milyen alkatrészt sütöttek bele a tortába!
Valamelyik hiperben sétálgattunk ajándékvásárlási céllal még karácsony előtt, amikor a játékautók között, fent, a legmagasabb polc tetején megláttam ezt. Hiányzik az első dísztárcsája a bal oldalon Elsőre is érdekesnek tűnt, nem nagyon fordul elő 1303-as bogár a…..
R0fike 2011.01.12 19:50:26
Amióta Dél-Amerikában rendezik a Dakart, azóta már csak megszokásból nézem az esti összefoglalót. Nem titkoltan már gyerekkorom óta a kamionok versenye érdekelt leginkább, hiszen Csehszlovákiában a Tatra volt az isten, az öreg Loprais pedig földi helytartója. Sajnos azonban a…..
Egy hónappal ezelőtt úgy éreztem, a Svédben vett Ponton-Mercim – ez a bizonyos Dezső névre hallgató egyén – a szakadékba viszi a családot. Játsszunk most kicsit Onedin-sorozatot, összefoglalom, mi történt a korábbi részekben. Kimentünk érte a messzi északra,…..
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
R0fike 2010.12.16 12:51:15
@Hümüzhümümüz: Tanúsítom, az klassz az a hely. Igazán finomak voltak, amiket ettünk .
Ulton beküldése számomra a hónap csúcsa:Adótanácsadóként dolgozom egy nemzetközi cégnél, ahol a közelmúltban szükségessé vált egy angol nyelvű számlatömb vásárlása. El is mentünk a nyomtatványboltba, ahol sikerült is egy APEH-engedélyezett számlatömböt venni.…..